Μέση μοτίβα για τον Ιανουάριο στον κύριο προορισμό των ΗΠΑ

Μέσες θερμοκρασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος είναι βαθύς χειμώνας στις περισσότερες από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναμείνετε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στη Νέα Αγγλία, στα Midwest και στα Mid-Atlantic states. Μπορείτε επίσης να περιμένετε κρύο στον καιρό στα νοτιοανατολικά και νοτιοδυτικά κράτη, αν και οι θερμοκρασίες είναι συνήθως πιο ήπιες εδώ από ό, τι στο Βορρά και Midwest. Για ήπιες θερμοκρασίες, κατευθυνθείτε προς τη Χαβάη ή τη Φλόριντα.

Δεν έχει σημασία τι ψάχνετε, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πολλά να προσφέρει τον Ιανουάριο.

Είτε χτυπάτε τις πλαγιές, δραπετεύετε από το κρύο, είτε απλά ψάχνετε για εκπληκτικές διακοπές, έχετε αρκετούς επιλογές. Διάλεξε!

Για τους λάτρεις του χιόνι

Αν έχετε στο μυαλό σας μια μαγευτική διακοπές Winter Wonderland, δεν υπάρχει τόπος όπως η Νέα Υόρκη. Η Fifth Avenue προσφέρει όμορφες παραστάσεις παραθύρων διακοπών στα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα. Το κεντρικό πάρκο που καλύπτεται από χιόνι είναι γεμάτο με βαγόνια με άλογα και χριστουγεννιάτικα φώτα. Και φυσικά, εάν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Ιανουαρίου, ο φωτισμός του Rockefeller Christmas Tree είναι μια παράδοση διακοπών που δεν πρέπει να χάσετε.

Η Νέα Υόρκη το χειμώνα είναι σίγουρα ψυχρή, αλλά δεν είναι εξίσου ακραία όπως μερικές άλλες πόλεις των ΗΠΑ επειδή είναι στην ακτή και η θερμοκρασία ρυθμίζεται από τον ωκεανό. Η Βοστώνη και το Σικάγο είναι δύο δημοφιλείς προορισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν ψυχρότερες καιρικές συνθήκες, χάρη στη δεύτερη που βρίσκεται βόρεια και την πρώην στα δυτικά μακριά από τον ωκεανό αέρα.

Και οι δύο πόλεις κατά μέσο όρο κάτω από 36 βαθμούς κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και οι δύο παίρνουν πολύ πιο κρύο το βράδυ Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι σε μία από αυτές τις πόλεις τον Ιανουάριο, προετοιμαστείτε για χαμηλές θερμοκρασίες και φορέστε ζεστά!

Αν ψάχνετε να ξεφύγετε για ένα σαββατοκύριακο στις πλαγιές, υπάρχουν πολλοί προορισμοί σκι για να επιλέξετε.

Το Κολοράντο είναι ένα δημοφιλές μέρος για μια απόδραση σκι, με το Aspen, το Steamboat Springs και πολλά άλλα βουνά. θα έχετε τις επιλογές σας! Η Γιούτα είναι ένα άλλο δημοφιλές μέρος για σκι με διάφορα διάσημα βουνά για να διαλέξετε. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για ένα ταξίδι σκι στην ανατολική ακτή, το Βερμόντ είναι το μέρος για να πάτε!

Για τους λάτρεις της παραλίας

Αν ψάχνετε για ένα ηλιόλουστο, πιο ηλιόλουστο μέρος για να επισκεφθείτε τον Ιανουάριο, υπάρχουν πολλές πόλεις για να δείτε: Λας Βέγκας, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες και Νέα Ορλεάνη είναι μερικοί δημοφιλείς προορισμοί. Το Λας Βέγκας προσφέρει πολλές εσωτερικές δραστηριότητες με όλες τις διάσημες συναυλίες και παραστάσεις για να ελέγξετε (και, φυσικά, το παιχνίδι!). Ο καιρός του Σαν Φρανσίσκο τείνει να είναι αρκετά ήπιος καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οπότε κάθε στιγμή είναι ένας καλός χρόνος για να επισκεφθείτε. Το LA είναι γνωστό για τον ηλιόλουστο καιρό, αλλά αν ψάχνετε να αποφύγετε την υπερβολική ζέστη, ο Ιανουάριος είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή για να επισκεφθείτε. Η Νέα Ορλεάνη είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός για εξερεύνηση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, επειδή τα επίπεδα υγρασίας πέφτουν, ο καιρός τείνει να είναι πιο ήπιος και επισκέπτονται τη διάσημη πόλη πριν από το Mardi Gras είναι ένας τρόπος αποφυγής των πλήθους.

Η Χαβάη και η Φλόριντα είναι επίσης μέρη που αξίζουν ταχυδρομικές κάρτες για να ξεφύγουν από το κρύο τον Ιανουάριο. Με τις μέσες θερμοκρασίες στη δεκαετία του '70 και του '80, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεφύγετε από όλο αυτό το χιόνι.

Με όμορφες παραλίες, μια πληθώρα θεματικών πάρκων και απίστευτη φυσική ομορφιά, δεν μπορείτε πραγματικά να πάτε στραβά με ένα ταξίδι σε αυτούς τους προορισμούς.

At-a-Glance: Μέσες θερμοκρασίες Ιανουαρίου για τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες (Υψηλή / Χαμηλή):

* η μέση θερμοκρασία που δόθηκε για το Ορλάντο της Φλόριντα (βλ. σύνδεσμο Φλόριντα παρακάτω για μέσες θερμοκρασίες Ιανουαρίου για πόλεις σε ολόκληρη τη Φλόριντα

Χρήσιμες συνδέσεις για τον Ιανουάριο για κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς