Ιανουάριο στο Λας Βέγκας

Ιανουάριος Μέση Θερμοκρασία και Καιρός στο Λας Βέγκας

Μπορεί να κρυώσει το χειμώνα στο Λας Βέγκας, αλλά μην περιμένετε χειμώνα όπως σε άλλα μέρη του κόσμου. Αυτή είναι η έρημος τόσο κρύο είναι ένας σχετικός όρος. Το χιόνι είναι σπάνιο και η βροχή δεν συμβαίνει τόσο πολύ. Μπορεί να είναι ψυχρός, ώστε να συσκευάσετε ένα σακάκι και μακρύ παντελόνι, αλλά να θυμάστε ότι ακόμα και τον Ιανουάριο μπορείτε να έχετε μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα με πολύ άνετες θερμοκρασίες. Δεν είναι ασυνήθιστο να βάζετε ένα ζευγάρι σορτς και ένα μπλουζάκι στα μέσα Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας.

Μέσες θερμοκρασίες

Επισκεφτείτε τον Ιανουάριο

Έτσι σκέφτεστε να επισκεφθείτε το Λας Βέγκας τον Ιανουάριο; Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου αγαπούν να βλέπουν τα πλέι-οφ στα αθλητικά τουρνουά και τα τεράστια πλήθη δεν έχουν ακόμη αποφασίσει να επιστρέψουν στη λωρίδα του Λας Βέγκας. Θα πρέπει να βρείτε το σωστό ξενοδοχείο του Λας Βέγκας για σας , ώστε να μπορείτε να εξετάσετε ένα με μια θερμαινόμενη πισίνα μόνο σε περίπτωση που θέλετε να εργαστείτε για το χειμερινό μαύρισμα σας.

Τα χειμερινά μενού εξακολουθούν να ισχύουν στα εστιατόρια του Λας Βέγκας, ώστε να προετοιμαστείτε για πιο έντονα γεύματα. Σκέφτεστε να δείτε μια εκπομπή στο Λας Βέγκας ; Ελέγξτε τη λίστα και τις περιγραφές μας και συγκρίνετε κάποιες τιμές. Όχι όλες οι εμφανίσεις πρέπει να αγοραστούν προτού πετύχετε τη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Ο Ιανουάριος είναι μια καλή στιγμή για να φτάσετε στο Mt.

Charleston ή να κάνετε μια δροσερή πεζοπορία στο Red Rock Canyon. Φέρτε ένα πουλόβερ επειδή οι θερμοκρασίες της ημέρας είναι δροσερές, ωστόσο, πιθανότατα δεν θα συναντήσετε χιόνι ή θερμοκρασίες κοντά στο πάγωμα. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου, ώστε να διασκεδάσουν.

Εποχή πισίνας;

Πρέπει να γελάς, έτσι;

Πολύ κρύο για να κοιτάξει καν το νερό. Σκεφτείτε ένα τραπέζι πόκερ αντί. Ωστόσο, αν επιλέξετε ένα ξενοδοχείο με θερμαινόμενη πισίνα, μπορείτε να κάνετε μπάνιο εάν αισθάνεστε πραγματικά ότι χρειάζεστε την άσκηση. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εάν ρίξετε μια ματιά σε μια αναφορά καιρού πριν από το ταξίδι σας, ίσως δείτε μια πρόβλεψη για θερμοκρασίες ημέρας των 70 μοιρών. Αν το ξενοδοχείο που έχετε επιλέξει διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα που είναι ανοιχτή κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε δίπλα στο νερό. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή είναι ζεστό μην υποθέσετε ότι η πισίνα θα είναι ανοιχτή.

Δεδομένου ότι δεν θα ξοδέψετε χρόνο στην πισίνα οδηγείτε έξω στο Hoover Dam και δείτε το θαύμα της μηχανικής που δημιούργησε τη λίμνη Mead.

Περίπατος στον καιρό

Είναι ψυχρός αλλά μερικές μέρες αυτές οι βόλτες κατά μήκος της λωρίδας του Λας Βέγκας με έναν δροσερό άνεμο στο πρόσωπό σας είναι τόσο συναρπαστικές. Ο μεσημβρινός ήλιος θα νιώθει πραγματικά ζεστός, οπότε αν επισκέπτεστε από πολύ κρύο κλίμα, θα απολαύσετε τον καιρό τον Ιανουάριο.

Γκολφ

Δεν είναι οπαδός του παιχνιδιού στο κρύο; Εάν είστε από το Ουισκόνσιν ή τη Μινεσότα ίσως να αισθανθείτε σαν άνοιξη σε σας. Δεν υπάρχει χιόνι στο έδαφος μόνο μερικές δροσερές θερμοκρασίες. Εάν προτιμάτε να ρίξετε μόνο τα κλαμπ αλλά να μην χαράξετε τις ψυχρές θερμοκρασίες στην πορεία, κατευθυνθείτε στο Topgolf Las Vegas και δοκιμάστε τους κόλπους που ελέγχονται από το κλίμα.

Έχουν επίσης ένα μεγάλο πρόγραμμα κοκτέιλ που θα σας ζεσταίνει αν οι θερμαντήρες δεν λειτουργούν.

Χρειάζεστε πραγματικό καιρό; Ελέγξτε αυτή τη λίστα των πόρων για τον καιρό του Λας Βέγκας αυτή τη στιγμή .

Τι να κάνω

Οποιαδήποτε στιγμή είναι η κατάλληλη στιγμή για το Cirque du Soleil, αν ψάχνετε για εκθαμβωτική διασκέδαση δείτε τα headliners στην αρένα της T-Mobile που περιλαμβάνουν το τέλειο χειμερινό άθλημα, το NHL χόκεϊ! Οι Γάλλοι Ιππότες του Λας Βέγκας είναι η πρώτη επαγγελματική αθλητική ομάδα στο Λας Βέγκας και μπορείτε να δείτε ζωντανό χόκεϊ NHL ακριβώς στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Καθώς σχεδιάζετε το ταξίδι σας στο Λας Βέγκας και θεωρείτε ότι οι εκδρομές και τα αξιοθέατα συγκρίνουν τις τιμές με το Viator.com. Αν ψάχνετε για παρουσιάσεις μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε Best of Vegas. Μια μικρή έρευνα μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.