Σεπτέμβριος Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Λας Βέγκας

Υπάρχει αφθονία για να κάνετε εκτός από την επίσκεψη χαρτοπαικτικών λεσχών

Το Λας Βέγκας είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Μόλις ένας παράδεισος για τους παίκτες και αυτούς που ήθελαν να πάρουν μέρος σκληρά, η περιοχή έχει γίνει πιο φιλική προς την οικογένεια τα τελευταία χρόνια.

Πολλά από αυτά τα γεγονότα είναι δωρεάν και τα περισσότερα είναι φιλικά προς την οικογένεια. Οι χρόνοι, οι θέσεις και η τιμή ενδέχεται να αλλάξουν.

Las Vegas 51s Μπέιζμπολ

Το Λας Βέγκας 51 φέρνει στο καλοκαίρι επαγγελματικό τρενάκι μπέιζμπολ στην πόλη.

Αυτή η θυγατρική της Νέας Υόρκης Mets, μέρος της Λιμενικής Ακρόπολης, παίζει στο Cashman Field από τον Απρίλιο μέχρι το Σεπτέμβριο.

Το όνομα της ομάδας προέρχεται από την Περιοχή 51, το ανεπίσημο όνομα μιας ταξινομημένης στρατιωτικής εγκατάστασης κοντά στη βάση αεροπορικής δύναμης Edwards κοντά στο Λας Βέγκας. Η περιοχή 51 εδώ και καιρό φημολογείται ότι είναι η περιοχή μιας εξωγήινης δραστηριότητας στη δεκαετία του 1950, εξ ου και η γκρίζα μασκότ Cosmo της ομάδας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των 51 για τον μήνα Σεπτέμβριο.

Πρώτο Φεστιβάλ Τέχνης Φεστιβάλ

Κάθε μήνα, την πρώτη Παρασκευή, αυτό το θρυλικό φεστιβάλ τέχνης και διασκέδασης κυριαρχεί στην οδό Fremont και στην γύρω περιοχή του Downtown. Οι τοπικοί καλλιτέχνες και οι πωλητές τροφίμων διαδόθηκαν σε ολόκληρο το κέντρο του Λας Βέγκας την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα όλο το χρόνο. Δείτε την ιστοσελίδα της Πρώτης Παρασκευής για περισσότερες πληροφορίες.

Χώρα Νωπά Αγροτική Αγορά

Αυτή η βασική αγορά των αγροτών Henderson έχει τώρα δύο τοποθεσίες. Η αγορά της Πέμπτης τρέχει από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και βρίσκεται στο.

240 Water Street στο κέντρο της πόλης Henderson στο Plaza Events. Η αγορά της Παρασκευής διαρκεί από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και βρίσκεται στο περίπτερο Henderson, 200 S. Green Valley Parkway. Κατεβείτε κάτω, τραβήξτε μερικά φρέσκα προϊόντα, μια σπιτική μαρμελάδα ή μια πικάντικη ζεστή σάλτσα.

Καλοκαιρινή συναυλία σε Fremont Street

Παρόλο που το όνομά του υποδηλώνει μόνο καλοκαίρι, αυτή η σειρά συναυλιών έχει δύο μεγάλες ημερομηνίες και το Σεπτέμβριο.

Που διεξήχθη στο Main Street Station Casino, η σειρά το 2017 θα παρουσιάσει τη Συλλογική Ψυχή την 1η Σεπτεμβρίου και την Chevelle στις 30 Σεπτεμβρίου.

Φρέσκα 52 αγρότες και αγορά τεχνίτη

Φέρνοντας φρέσκα προϊόντα, ψωμί και τέχνη στις γειτονιές του Λας Βέγκας σχεδόν κάθε Σάββατο και Κυριακή όλο το χρόνο, αυτή η αγορά αγροτών είναι απαραίτητη επίσκεψη για όσους ενδιαφέρονται για τον τοπικό πολιτισμό του Βέγκας. Υπάρχουν τρεις τοποθεσίες: Summerlin, Inspirada-Henderson και Downtown Henderson. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα για όλες τις αγορές Fresh 52 στον ιστότοπο.

Φεστιβάλ Ελληνικών Τροφίμων του Λας Βέγκας

Πάρτε το Greek σας με αυτό το ετήσιο yum fest με ελληνικά φαγητά και διασκέδαση. Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, το μενού περιλαμβάνει όλα τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα όπως το σουβλάκι αλλά και μια αγορά για άλλα ελληνικά πολιτιστικά είδη.

Υπάρχει παραδοσιακός ελληνικός χορός και ρούχα, κοσμήματα και άλλα παραδοσιακά αντικείμενα προς πώληση.

Τα νοσοκομεία Shriners για παιδιά ανοίγουν

Ένα από τα πιο φιλόδοξα φιλανθρωπικά δρώμενα του Λας Βέγκας, αυτό το τουρνουά γκολφ συγκεντρώνει κεφάλαια για τα νοσοκομεία Shriners. Το τουρνουά του 2018 θα διεξαχθεί στο TPC Summerlin από τις 29 έως τις 4 Νοεμβρίου.