Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Καλιφόρνια

Πράγματα που πρέπει να κάνουμε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Καλιφόρνια

Αν θέλετε να γιορτάσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με μεγάλο τρόπο, οι πόλεις και οι πόλεις της Καλιφόρνια έχουν πολλά να προσφέρουν. Αυτές είναι μερικές ιδέες για τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε το νέο έτος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Λος Άντζελες και στη Νότια Καλιφόρνια

Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σας γεμίσω σε κάθε κόμμα μπλοκ, street soiree, και να βρεθώ φελλός σαμπάνιας σε όλο το Λος Άντζελες. Αντ 'αυτού, ας επικεντρωθούμε μόνο σε μερικά πράγματα που είναι τόσο διασκεδαστικά ώστε να σας κάνουν να συσκευάζετε τις τσάντες σας και να ταξιδεύετε στο Λος Άντζελες μόνο για να τις απολαύσετε.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στα θεματικά πάρκα του LA: Η Disneyland παραμένει ανοιχτή αργά για να φέρει το νέο έτος, αλλά είναι πολύ γεμάτο, μερικές φορές τόσο γεμάτο ώστε να σταματήσει να δέχεται επισκέπτες από το απόγευμα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ένα δρομολόγιο Ridemax όχι μόνο μια καλή ιδέα αλλά και μια αναγκαιότητα.

Τα Universal Studios κλείνουν νωρίς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά θα βρείτε ένα μεγάλο πάρτι ακριβώς έξω από την πύλη του στο Universal Citywalk και η είσοδος είναι δωρεάν. Το Knotts Berry Farm γιορτάζει επίσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με πυροτεχνήματα, τα οποία περιλαμβάνονται στην κανονική τιμή εισόδου.

Πρωτοχρονιά στο Λος Άντζελες: Ο Angelenos αγαπάει το πάρτυ και θα βρείτε μεγάλα γεγονότα παντού. Κάποιος που μοιάζει με φανταστική εποχή είναι το Κόμμα στο Grand Park στο κέντρο του Λος Άντζελες. Περιλαμβάνει ένα φωτεινό κτίριο στο κέντρο της πόλης από το Δημαρχείο στην Pavilion Dorothy Chandler. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα μέρη και τα γεγονότα, ελέγχοντας αυτόν τον οδηγό για τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στο Λος Άντζελες .

Rose Parade : Η παρέλαση πραγματοποιείται την Πρωτοχρονιά, αλλά πολλοί άνθρωποι φθάνουν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς για να βγάλουν ένα σημείο προβολής κατά μήκος της οδού, από την στιγμή που η τοπική αστυνομία θα τους αφήσει. Ένα πάρτι όλη τη νύχτα ακολουθεί ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε αν δεν το δείτε.

Φιλοξενήστε το δικό σας ιδιωτικό συμβαλλόμενο μέρος: Ακολουθεί μια ιδέα που ίσως να μην έχετε εξετάσει, αλλά είναι τέλεια για να σας αρέσει μια μικρή γιορτή, αλλά προτιμάτε να μην βγείτε μέσα σε ένα μεγάλο πλήθος.

Βρείτε μια ενοικίαση διακοπών με υπέροχη θέα στην πόλη στο Airbnb ή στο HomeAway.com. Στη συνέχεια, μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κρεμάσετε στο κατάστρωμα με το αγαπημένο σας ποτό και να απολαύσετε τα πυροτεχνήματα που πηγαίνουν μακριά από όλη την πόλη. Τα καπέλα είναι προαιρετικά.

Πρωτοχρονιά στο νησί Catalina: Η χαρτοπαικτική λέσχη αίθουσας χορού είναι ένα ιδιαίτερα εορταστικό μέρος για χορό στο νέο έτος, με μουσική "μεγάλου συγκροτήματος" σε έναν λαμπερό χώρο.

Σαν Ντιέγκο: Το Σαν Ντιέγκο ξεκινά γιορτάζοντας νωρίς με το παιχνίδι του Holiday Bowl κοντά στο τέλος του μήνα και το Big Bay Balloon Parade που συμβαίνει την ίδια μέρα με το παιχνίδι. Θα βρείτε πολλά περισσότερα γεγονότα του Νέου Έτους στο Σαν Ντιέγκο για να σας διασκεδάσουν.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Βόρεια Καλιφόρνια

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του Σαν Φρανσίσκο: Η μεγάλη εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο είναι η επίδειξη πυροτεχνημάτων Πρωτοχρονιάς, η οποία ξεκινάει στο τέλος της οδού Market πάνω από το κτίριο των φέρι. Μπορείτε να μάθετε πού να το παρακολουθήσετε στον οδηγό εκδήλωσης της Πρωτοχρονιάς του Σαν Φρανσίσκο , ο οποίος προσφέρει επίσης μερικά σπουδαία πράγματα να κάνουμε για τους μη χορευτές και τους nondrinkers.

Monterey: Ο εορτασμός στο Monterey ονομάζεται First Night και έχει σχεδιαστεί για να είναι μια προσιτή, οικογενειακή γιορτή χωρίς αλκοόλ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην υπόλοιπη Καλιφόρνια

Σακραμέντο: Η κρατική πρωτεύουσα φιλοξενεί δύο οθόνες πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια του Sky Spectacular, ένα νωρίτερο, συνοδευόμενο από φιλικές προς την οικογένεια μελωδίες και ένα μεσάνυπτο show με ροκ μουσική.

Yosemite National Park: Το Grand Majestic Hotel (Ahwahnee) ρίχνει ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς στην πανέμορφη τραπεζαρία τους που περιλαμβάνει ένα γεύμα και χορό έξι πιάτων.

Lake Tahoe: Θα συναντήσετε περισσότερα κατά μήκος της νότιας ακτής, όπου μπορείτε να γιορτάσετε σε ένα από τα καζίνο. Οι κρουαζιέρες Lake Tahoe πραγματοποιούν κρουαζιέρες Πρωτοχρονιάς και η 31η Δεκεμβρίου είναι επίσης η τελευταία μέρα του Φεστιβάλ Μουσικής Snowglobe. Και θα είστε σε τέλεια θέση για να ξεκινήσετε τη νέα σας χρονιά με το σκι σε ένα από τα θέρετρα της περιοχής. Όλα αυτά έρχονται σε τιμή, και το 2016 το Σαν Φρανσίσκο Χρονικό ανέφερε ότι η Λίμνη Ταχόε ήταν το πιο ακριβό μέρος στην Καλιφόρνια για να χτυπήσει το νέο έτος.