Οι ιδέες του Camp Spring Break

Καθημερινά κατασκηνώσεις για παιδιά κατά τη διάρκεια του εαρινού

Όταν τα σχολεία είναι κλειστά για το εαρινό διάλειμμα, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε γύρω από το Louisville:

Αλλά αν οι γονείς πρέπει να κατευθυνθούν στο γραφείο, ή τα παιδιά απλά θέλουν να περάσουν μια μέρα με τους ανθρώπους της ηλικίας τους, υπάρχουν και κατασκηνώσεις ημερών άνοιξη διάλειμμα, επίσης. Εάν αυτό ακούγεται σαν την οικογένειά σας, σιγουρευτείτε ότι υπάρχει ένα στρατόπεδο για κάθε ενδιαφέρον, από τη δράση στην ζωολογία.

Κατασκήνωση στο Kentucky Humane Society East Campus

Από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, οι κατασκηνωτές πληρούν τα ζώα και μαθαίνουν πώς να φροντίζουν υπεύθυνα ένα κατοικίδιο ζώο.

Εκτός από την ιδιοκτησία των κατοικίδιων ζώων, οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τις σταδιοδρομίες που σχετίζονται με τα ζώα, δημιουργούν παιχνίδια και μεταχειρίζονται και δημιουργούν χειροτεχνίες σχετικές με τα ζώα. Τα στρατόπεδα είναι ανοικτά για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, είναι μια ευκαιρία να διδάξουν στα παιδιά τα οφέλη της κοινωνικοποίησης με τα ζώα.

Eco Trekkers στο Floyds Fork

Σχεδιασμένο για τους 1-3 ή 4-5 βαθμούς, τα στρατόπεδα πάρκων δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να περπατήσουν, να δουν την άγρια ​​φύση, να ανακαλύψουν απολιθώματα και να εξερευνήσουν τον φυσικό κόσμο. Οι ώρες κατασκηνώσεων είναι 9 π.μ. - 4 μ.μ. Η απόρριψη ξεκινάει στις 8:30 π.μ. και τα παιδιά πρέπει να παραληφθούν πριν τις 5 μ.μ. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να εγγραφείτε.

Σχολείο Out Out Science Camp

Με κατασκηνώσεις όπως οι Μικροί αγρότες, δεν υπάρχει κανένα σώμα όπως το ανθρώπινο σώμα και οι τέσσερις εποχές, υπάρχει μια μέρα στο Science Center για κάθε παιδί. Οι κατασκηνώσεις είναι διαθέσιμες για παιδιά σε βαθμούς preK-6. Η απόρριψη είναι μεταξύ 8-9 π.μ. Η παραλαβή είναι από τις 4-5 μ.μ. Το Κέντρο Επιστήμης του Κεντάκυ βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο Main St.

Καλοκαιρινή Κατασκήνωση στο Στάδιο Ένα Θέατρο

Υπάρχουν διάφορα στρατόπεδα, μερικά διδάσκουν δημιουργική κίνηση ενώ άλλα επικεντρώνονται στην τέχνη της δράσης. Κάθε κατασκήνωση είναι διαμορφωμένο ως μισή μέρα, αλλά αν ψάχνετε για ένα ολοήμερο στρατόπεδο, οι γονείς μπορούν να εγγραφούν για μια ολόκληρη μέρα που περιλαμβάνει και στρατόπεδα μισής ημέρας. Τα στρατόπεδα είναι σχεδιασμένα για μαθητές K-5.

Spring Break Camp στο ζωολογικό κήπο του Louisville

Ένα ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών συμμετέχουν σε δραστηριότητες, χειροτεχνίες και έχουν ένα-σε-ένα χρόνο με μερικούς ζωικούς κατοίκους του ζωολογικού κήπου. Τα καροτσάκια βρίσκονται στον ζωολογικό κήπο από τις 9 π.μ. - 4 μ.μ. και φέρνουν το δικό τους μεσημεριανό ποτό και ποτό. Επικοινωνήστε με τον ζωολογικό κήπο του Louisville για περισσότερες πληροφορίες.

YMCAs καθ 'όλη τη Louisville

Διαφορετικοί κλάδοι έχουν διαφορετικές θεματικές κατασκηνώσεις, αλλά οι περισσότεροι είναι ανοιχτοί στα παιδιά 5-14. Συχνά υπάρχουν δραστηριότητες, χειροτεχνίες, αθλήματα για τα παιδιά και χρόνος κολύμβησης. Τα περισσότερα στρατόπεδα ξεκινούν να πέφτουν στις 7 το πρωί και απαιτούν την παραλαβή των παιδιών πριν τις 6 μ.μ.