Φεστιβάλ του Κεντάκυ Ντέρμπι Μεγάλη κούρσα με αλεξίπτωτο

Το Great Race Steamboat είναι ένα ετήσιο γεγονός που εμφανίζεται την Τετάρτη πριν από το Kentucky Derby. Είναι ένας αγώνας κάτω από τον ποταμό Ohio μεταξύ Belle of Louisville και Belle of Cincinnati και αποτελεί μέρος του Φεστιβάλ Derby του Κεντάκυ (ετήσιο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη Λούισβιλ κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που προηγούνται της ημέρας του Κεντάκυ Ντέρμπι). Οι αγώνες πραγματοποιούνται μεταξύ Louisville και Jeffersonville, Indiana.

Πριν από το 2009, η Belle της Louisville έτρεξε τη βασίλισσα Delta στην Great Steamboat Race, αλλά νέοι ομοσπονδιακοί κανονισμοί ανάγκασαν τη Delta Queen να αποβιβαστεί μόνιμα στα τέλη του 2008. Τώρα φυλάσσεται ως ξενοδοχείο στο Chattanooga, Tennessee.

Μεγάλο αγωνιστικό αγωνιστικό αγωνιστικό σκάφος

Η γραμμή εκκίνησης και τερματισμού για το Great Race Steamboat είναι η δεύτερη γέφυρα του δρόμου. Τα αγωνιστικά σκάφη από τη δεύτερη γέφυρα του δρόμου μέχρι το νησί Six Mile, γυρίστε και γυρίστε πίσω στη δεύτερη γέφυρα του δρόμου. Η συνολική απόσταση του αγώνα είναι 14 μίλια και ο αγώνας γενικά διαρκεί περίπου δύο ώρες.

Πού να παρακολουθήσετε τη Μεγάλη Ιστιοπλοΐα

Οι οπαδοί του Great Race Steamboat μπορούν να παρακολουθήσουν τις βάρκες που περνούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία στα βορειοδυτικά του ποταμού Road στο Louisville ή νοτιοανατολικά της Utica Pike στο Jeffersonville. Ωστόσο, το Belvedere, το πάρκο Waterfront, ο πύργος νερού του Λούισβιλ και το West Riverside Drive του Jeffersonville είναι μερικά από τα δημοφιλέστερα μέρη που βλέπουν τους μεγάλους αγωνιστές του Steamboat Race.

Επιπλέον, αν θέλετε πραγματικά μια φέτα της δράσης, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από ένα από τα ανταγωνιστικά σκάφη.