Πάρτε τα δείπνα της Τουρκίας στο Τορόντο

Προσπαθείτε να σχεδιάσετε ένα μεγάλο οικογενειακό γεύμα στο Τορόντο για την περίοδο των διακοπών, αλλά δεν θέλετε να κάνετε το μαγείρεμα; Λοιπόν, παραγγέλλοντας ένα δείπνο γαλοπούλας για διακοπές ή άλλη οικογενειακή γιορτή, μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους και, ευτυχώς, υπάρχουν πολλά μέρη στο Τορόντο, όπου μπορείτε να αγοράσετε παρασκευασμένα γεύματα για τις γιορτές των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων ή άλλων εποχιακών εορτασμών, και στο Mississauga, μπορείτε να πάρετε ακόμη και ένα πλήρες γεύμα γαλοπούλας όλο το χρόνο.

Δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να είναι μια λύση της τελευταίας στιγμής όταν το μπακάλικο εξαντλείται από γαλοπούλες την Ημέρα των Χριστουγέννων. Οι διαφορετικοί τόποι έχουν διαφορετικές ημέρες αποκοπής για παραγγελίες, αλλά πάντοτε υποθέστε ότι θα χρειαστεί να τοποθετήσετε την παραγγελία σας τουλάχιστον 48 εργάσιμες ώρες εκ των προτέρων και κάποιος πιθανότατα θα πρέπει ακόμα να πάρει την εποχιακή γιορτή σας.

Θυμηθείτε ότι ενώ αυτή η επιλογή είναι ευκολότερη με πολλούς τρόπους, κάποιος θα χρειαστεί ακόμα να σταλεί σε μια εορταστική διακοπή - ενδεχομένως μία που θα περιλαμβάνει την παραμονή στη γραμμή για λίγο. Επίσης, εάν ανησυχείτε ότι η παραγγελία δείπνου θα σημαίνει ότι η γιορτή της οικογένειάς σας λείπει εκείνη την ειδική κάτι, σκεφτείτε να ετοιμάσετε πρόσθετα λαχανικά ή ένα επιδόρπιο που είναι παραδοσιακή αγαπημένη οικογένεια.

Προετοιμασμένα γεύματα για τις ευχαριστίες

Το Black Creek Pioneer Village προσφέρει γεύματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών, αλλά υπάρχει και δυνατότητα επιλογής που μπορείτε να παραγγείλετε εκ των προτέρων και να παραλάβετε την Κυριακή ή τη Δευτέρα των διακοπών και οι επιλογές περιλαμβάνουν μόνο γαλοπούλα, γέμιση και σάλτσα , ή μπορείτε να πάρετε το πλήρες γεύμα, αλλά οι τιμές βασίζονται στο μέγεθος της γαλοπούλας και στον αριθμό των ατόμων που θέλετε να εξυπηρετήσετε - τέσσερα, οκτώ ή 12 άτομα.

Το Fairmont Royal York Hotel, απέναντι από το Union Station, προσφέρει επίσης ένα πλήρες γεύμα από τέσσερις έως οκτώ άτομα. Το πρόγραμμα "Τουρκία προς Μετάβαση" της Βασιλικής Υόρκης υποστηρίζει επίσης την Τράπεζα Καθημερινών Ζυμαρικών με δωρεές γαλοπούλας και η παραλαβή είναι διαθέσιμη στις 24 Δεκεμβρίου και 25 φορές στο σύνδεσμο "Εορταστικός Φυλλάδιο" στην ιστοσελίδα του Fairmont Royal York για όλες τις Λεπτομέριες.

Το Pioneer Village συγκεντρώνει επίσης ένα Χριστουγεννιάτικο γεύμα τα Σαββατοκύριακα όλο τον Δεκέμβριο, αν και τα εισιτήρια πηγαίνουν γρήγορα και συνήθως μπορείτε να φτιάξετε μερικά εξαιρετικά προετοιμασμένα γεύματα στο Fairmont Royal York Hotel αν δείτε τα εποχιακά μενού της εταιρείας εκ των προτέρων.

Ολοήμερη Τουρκία-προς-Μετάβαση (Συμπεριλαμβανομένης της Ημέρας των Ευχαριστιών)

Στο Rosedale, η αγορά Summerhill, η οποία βρίσκεται κοντά στο Mount Pleasant Road και τη λεωφόρο Saint Clair, πωλεί τακτικά ποιοτικά είδη παντοπωλείου, παρασκευασμένα τρόφιμα και γεύματα, αλλά για την περίοδο των διακοπών επεκτείνει το μενού τους για να περιλαμβάνει μια προσφορά εξαγοράς δείπνα για να ζεσταθείτε στο σπίτι! Αυτά τα γεύματα συνοδεύονται από μήλο, κρεμμύδι, σάλτσα, σάλτσα, βουτυρόγαλα πατάτες, σάλτσα από πορτοκαλί βακκίνιο, σπαγγέτι φρυγανισμένη με σφενδάμι και φασόλια γαλλικής προέλευσης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάρετε ένα δείπνο βόειου κρέατος, και να θυμάστε ότι υπάρχει μια ποικιλία από άλλα παρασκευασμένα τρόφιμα διαθέσιμα όλο το χρόνο. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραγγείλετε τουλάχιστον 48 ώρες εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε την παραγγελία σας κατά τη διάρκεια της βιασύνης των διακοπών και όσο πιο σύντομα τοποθετείτε την παραγγελία σας, τόσο πιο πιθανό είναι να πάρετε ένα γεύμα από αυτό το υπέροχο κατάστημα εγκαίρως για την οικογένειά σας γιορτή.

Το Whole Foods Market στο Yorkville προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τις γιορτές των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων, των Χανουκά και της Πρωτοχρονιάς , όπου μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας γεύμα ή να παραγγείλετε ένα από τα πακέτα για το οικογενειακό δείπνο. επιλέξτε να το μαγειρέψετε μόνοι σας ή να επιλέξετε μία από τις επιλογές που μπορείτε να επαναθερμάνετε και να εξυπηρετήσετε.

Το Whole Foods διαθέτει ποικιλία χορτοφαγικών ειδών και προσφέρει ακόμη ένα γεμάτο vegan δείπνο διακοπών (που πωλείται ανά άτομο). Εξερευνήστε την ενότητα "διαδικτυακή παραγγελία" του ιστότοπου για όλες τις επιλογές (Υπάρχουν επίσης τοποθεσίες Whole Foods Market στο Oakville και το Mississauga).