Επίσκεψη στο Καπιτώλιο

Επισκεφθείτε το Κρατικό Σύμπλεγμα του Καπιτώπου Δίνει μια εικόνα για την Ιστορία του Τέξας

Οι επισκέπτες του Κεντρικού Τέξας δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Κέιπ Τάουν. Ο μύθος, η ιστορία και η ιστορία συνδυάζονται για να κάνουν μια περιήγηση στο Capital Complex εκπαιδευτικό, εμπνευσμένο και ενθουσιώδες.

Capitol Complex

Το Capitol Complex, που βρίσκεται στην 11η οδό, ανάμεσα στη Lavaca και το San Jacinto στο Ώστιν, καλύπτει 22 στρέμματα. Το συγκρότημα περιλαμβάνει το αρχικό Texas General Land Office, το οποίο χτίστηκε το 1857.

Το κτίριο αυτό χρησίμευε ως Γραφείο Γης για περίπου 60 χρόνια. Σήμερα είναι η παλαιότερη δομή κρατικής υπηρεσίας που επιβιώνει και στεγάζει το Κέντρο Επισκεπτών του Τέξας Capitol και το Κατάστημα δώρων Texas Capitol.

Φυσικά, το ίδιο το Καπιτώλιο είναι το κύριο αξιοθέατο. Ολοκληρώθηκε το 1888, το Τέξας Καπιτώλιο χαρακτηρίστηκε ως εθνικό ιστορικό ορόσημο το 1986. Το 1993, μια επέκταση στο Καπιτώλιο προστέθηκε στη βόρεια πλευρά. Ωστόσο, δεν θα το δείτε όταν πλησιάζετε στο Καπιτώλιο, καθώς η επέκταση κατασκευάστηκε υπόγεια, ώστε να παραμείνει η αρχική όψη του Καπιτώλιου.

Ενώ στο Καπιτώλιο, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δουν τα νομοθετικά επιμελητήρια. Το Επιμελητήριο, το μεγαλύτερο δωμάτιο του Καπιτώλιου, βρίσκεται στη δυτική πλευρά του δεύτερου ορόφου και φιλοξενεί 150 εκπροσώπους όταν το Σώμα βρίσκεται σε συνεδρίαση. Η αρχική σημαία από τη Μάχη του San Jacinto και άλλα αντικείμενα παρουσιάζονται στο Επιμελητήριο. Βρίσκεται επίσης στον δεύτερο όροφο, αλλά στην ανατολική πλευρά, το Σώμα της Γερουσίας εξακολουθεί να περιέχει τα αρχικά γραφεία Senator που αγοράστηκαν το 1888.

Μια συλλογή από 15 ιστορικούς πίνακες κοσμούν τα τείχη του Επιμελητηρίου Γερουσίας.

Άλλα σημεία ενδιαφέροντος στο Capitol περιλαμβάνουν το αρχικό γραφείο του κυβερνήτη, το αυθεντικό δικαστήριο του Ανώτατου Δικαστηρίου και την αρχική κρατική βιβλιοθήκη. Επιπλέον, πολλά μνημεία, συμπεριλαμβανομένου ενός αφιερωμένου στους ήρωες του Alamo, βρίσκονται στο έδαφος του συγκροτήματος Capitol.

Δωρεάν ημερήσιες εκδρομές στο Καπιτώλιο δίνονται καθημερινά (εκτός από την ημέρα των Ευχαριστιών, την παραμονή των Χριστουγέννων, την Ημέρα των Χριστουγέννων, την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα) και ξεκινούν από τη νότια είσοδο.

Επίσης κοντά

Ενώ στη γειτονιά, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το αρχοντικό του Τέξας. Το Αρχοντικό του Κυβερνήτη βρίσκεται απέναντι από το συγκρότημα Capitol, στο 1010 Colorado. Οι εκδρομές είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Πέμπτη εκτός από περίοδο δύο εβδομάδων στα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου και μεγάλες διακοπές.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν επίσης σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μουσείο Πολιτειακής Ιστορίας Bullock Texas. Η ιστορία του Τέξας περιλαμβάνει διαδραστικές οθόνες, θέατρο IMAX, κατάστημα δώρων και άλλα ευχάριστα, εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα σε αυτά τα τρία αξιοθέατα - το Κρατικό Τέξας, το Μέγαρο του Κυβερνήτη και το Πολιτειακό Μουσείο της Πολιτείας - οι επισκέπτες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να ξοδεύουν μια ολόκληρη μέρα απολαμβάνοντας τις ιστορίες της ιστορίας του Τέξας με ένα διασκεδαστικό τρόπο.