Τέχνη στην πλατεία στο Belleville, Illinois

Τέχνη στην πλατεία είναι μια εθνική κατάταξη τέχνη έκθεση στο Belleville, Illinois. Περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες πωλούν και προβάλλουν τις δημιουργίες τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Υπάρχει επίσης φαγητό, ζωντανή μουσική και μια ειδική περιοχή τέχνης μόνο για τα παιδιά.

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, ελέγξτε τα γεγονότα κορυφαίου Μαΐου στο St. Louis και δωρεάν εκδηλώσεις και δραστηριότητες Spring στην περιοχή του St. Louis .

Ημερομηνίες, Τοποθεσία και Είσοδος:

Τέχνη στην πλατεία πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μετά την Ημέρα της Μητέρας.

Το 2015, το φεστιβάλ είναι Παρασκευή 15 Μαΐου έως Κυριακή 17 Μαΐου. Η έκθεση τέχνης είναι ανοιχτή την Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 22:00, το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 17:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Art on the Square βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του St. Louis στο Belleville, Illinois. Η έκθεση διοργανώνεται στην κεντρική πλατεία του Belleville στη διασταύρωση του αυτοκινητόδρομου 159 και της Main Street. Ένα λεωφορείο θα λειτουργεί επίσης κάθε 15 λεπτά από το σταθμό Belleville Metrolink. Ένα εισιτήριο μονής διαδρομής στο Metrolink είναι $ 2,25.

Τι θα δείτε:

Η Τέχνη στην Πλατεία είναι μια κριτική έκθεση τέχνης με περισσότερους από 100 καλλιτέχνες που παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής, πηλό, γυαλί, γλυπτική, κοσμήματα και διάφορα άλλα μέσα. Η τέχνη της πλατείας έχει κερδίσει μια εθνική φήμη και επιλέχθηκε ως η δεύτερη καλύτερη έκθεση τέχνης στην χώρα για το 2014 από το Art Fair Source Book. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να αγοράσουν εκατοντάδες έργα τέχνης κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ.

Περισσότερα για να κάνετε:

Η τέχνη μπορεί να είναι το επίκεντρο, αλλά δεν είναι το μόνο πράγμα που βλέπει στην τέχνη στην πλατεία. Δημοφιλείς τοπικοί μουσικοί όπως η Anita Rosamond, το Power Play και το Soul Shake θα εμφανιστούν στην Κύρια Σκηνή το Σάββατο και την Κυριακή. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική κάθε μέρα στο Court of Wine. Και μην ξεχάσετε το φαγητό! Μια ντουζίνα εστιατόρια περιοχής θα δημιουργήσει περίπτερα στην πλατεία, που πωλούν τα πάντα, από τα γυροσκόπια για να ζυμαρικά να μεξικάνικο ναύλο.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά έχουν τη δική τους ειδική περιοχή στην τέχνη στην πλατεία. Ο παιδικός κήπος τέχνης θα είναι ανοιχτός το Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ. και την Κυριακή από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. Τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν να ζωγραφίσουν μια μεγάλη τοιχογραφία, να διακοσμήσουν ξύλινους ανεμιστήρες, να φτιάξουν τα δικά τους μουσικά όργανα, να δοκιμάσουν τα χέρια τους σε χαρτί- άλλα έργα. Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής μουσικής και των παιδικών δραστηριοτήτων, δείτε την ιστοσελίδα Art on the Square.