Εορτασμός των φώτων στο O'Fallon του Μιζούρι

Μια πολύχρωμη οθόνη Χριστουγέννων στο πάρκο Fort Zumwalt

Για πολλούς ανθρώπους στην κομητεία του Αγίου Τσαρλς, η εορταστική περίοδος σημαίνει επίσκεψη στον εορτασμό των φώτων στο O'Fallon του Μιζούρι. Το φως των Χριστουγέννων με το φως των Χριστουγέννων στο Fort Zumwalt Park είναι ένας κορυφαίος προορισμός τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, που βρίσκονται λίγα μίλια δυτικά του St. Louis.

Η Εορτή των Φώτων ανοίγει κάθε χρόνο την Παρασκευή μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών και κλείνει στα τέλη Δεκεμβρίου. Το 2018, ο εορτασμός των φώτων είναι ανοιχτός από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 30 Δεκεμβρίου εκτός από την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Η οθόνη είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00, με παραταθείσες ώρες μέχρι τις 10 το βράδυ τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Ο εορτασμός των φώτων βρίσκεται στο πάρκο Fort Zumwalt στο O'Fallon του Μιζούρι. Για να φτάσετε εκεί, πάρτε το Διεθνές Αεροδρόμιο 70 είτε από τα ανατολικά είτε από τα δυτικά μέχρι την έξοδο του Highway K (Αριθμός 217) και πηγαίνετε νότια στη νότια εξωτερική οδό (Veterans Memorial Parkway), στη συνέχεια πηγαίνετε δυτικά στη νότια εξωτερική οδό προς την είσοδο του πάρκου.

Χαρακτηριστικά της Γιορτής των Φώτων

Από το 1991, ο εορτασμός των φώτων έχει προσελκύσει πάνω από 10.000 οχήματα κάθε χρόνο στην οθόνη. Δεν απαιτούνται κρατήσεις για κανονικές ώρες διαδρομής, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε ένα κατ 'αποκοπή αμοιβή ανά αυτοκίνητο ύψους $ 10 ή $ 1 ανά άτομο σε ένα λεωφορείο.

Παρόλο που η γιορτή των φώτων είναι μια εκθεσιακή έκθεση, υπάρχουν και άλλοι πιο ενδιαφέροντα τρόποι για να το δείτε: Δευτέρα βραδιές είναι για βόλτες τρένων? μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με καροτσάκι την Παρασκευή, το Σάββατο και τις Κυριακές. και βόλτες με έλκηθρο προσφέρονται από τις Τρίτες έως τις Πέμπτες νύχτες

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, μπορείτε να κάνετε μια χειμωνιάτικη βόλτα στην οθόνη για μια προσεγμένη εμφάνιση. δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα και δεν προγραμματίζονται ειδικές βόλτες για αυτές τις δύο νύχτες. Θα υπάρχουν επίσης μουσική διακοπών, περίπτερα για φαγητό και δώρο, εμφάνιση από τον Άγιο Βασίλη και πυροτεχνήματα στις 7:25 μ.μ. στις δύο αυτές διανυκτερεύσεις.

Άλλες κοντινές παραστάσεις Χριστουγέννων

St. Louis τείνει να πάρει αρκετά εορταστική κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου κάθε χρόνο, με πολλές τοποθεσίες για να διαλέξετε από το να δείτε εκθαμβωτικές επιδείξεις των φώτων των Χριστουγέννων ή επισκεφθείτε με τον Άγιο Βασίλη. Αν ψάχνετε για περισσότερους τρόπους για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, υπάρχουν επίσης πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή αυτήν την εορταστική περίοδο.

Για μια ακόμα εμπειρία, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς τα φώτα νύχτας διακοπών στο Rotary Park στο Wentzville . Επίσης, ανοιχτό από την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, αυτή η δημόσια οθόνη με οθόνη προβολής διαθέτει περισσότερο από ένα μίλι από σκηνές διακοπών σε όλο το πάρκο. Τις βραδιές του Σαββάτου, ο Σάντα επισκέπτεται επίσης το κτήριο Kolb, όπου μπορείτε επίσης να δείτε τη συλλογή των δέντρων που διακοσμούνται από επιχειρήσεις που υποστηρίζουν τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Στο Eureka, δίπλα στις Six Flags, μπορείτε να επισκεφθείτε το Magical Kingdom του Σάντα , το οποίο είναι επίσης ανοιχτό από την ημέρα των ευχαριστιών μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αυτή η οθόνη προβολής προσφέρει επίσης βόλτες τρένων και βαγονιών, καθώς και το γενικό κατάστημα του Kringle, το Snack Shack και το Workshop του Santa's όπου τα παιδιά μπορούν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους με τον Άγιο Βασίλη.