Εκδηλώσεις ημέρας Simcoe στο Τορόντο

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Αργεντινή Civic Holiday

Η πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου είναι μια εορταστική περίοδος σε μεγάλο μέρος του Καναδά, αλλά πηγαίνει κάτω από διαφορετικά ονόματα σε διάφορα μέρη της χώρας. Στο Τορόντο, είναι γνωστό ως Day Simcoe. Οι αργίες πέφτουν στις 6 Αυγούστου το 2018.

Γιατί ονομάζεται Day Simcoe;

Παρόλο που είναι πλέον μια σχεδόν εθνική υπόθεση, η αργία Civic Holiday ξεκίνησε στο Τορόντο στα τέλη του 1800, όταν το δημοτικό συμβούλιο σκέφτηκε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια άλλη "ημέρα χαλάρωσης" κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αλλά ήταν το δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε το 1968 που αποφάσισε να ονομάσει την εορταστική ημέρα των εορτών του Simcoe μετά τον αείμνηστο John Graves Simcoe.

Ο Simcoe ήρθε σε ό, τι είναι τώρα το Οντάριο το 1792 ως ο πρώτος υποδιοικητής του Άνω Καναδά. Λόγω προβλημάτων υγείας, παρέμεινε στον Καναδά μόνο μέχρι το 1796, αλλά στα επόμενα χρόνια οργάνωσε τις κυβερνήσεις τόσο στον Άνω Καναδά όσο και στο Κεμπέκ, άρχισε να κατασκευάζει δρόμους και ίδρυσε την πόλη της Υόρκης, η οποία τελικά θα γίνει το Τορόντο. Η μεγαλύτερη κληρονομιά του Simcoe είναι ότι υποστήριξε νομοθεσία για την απαγόρευση της μελλοντικής δουλείας. Άλλα βρετανικά εδάφη θα ακολουθήσουν τελικά το παράδειγμα, και ο Καναδάς θα γίνει καταφύγιο για τους δραπετούς δούλους μέσω του υπόγειου σιδηρόδρομου.

Ο Simcoe ήταν καπετάνιος στο βρετανικό στρατό κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης, όταν ήταν διοικητής των Rangers της Βασίλισσας και είδε το καθήκον του στο Long Island της Νέας Υόρκης.

2018 Εκδηλώσεις της ημέρας Simcoe στο Τορόντο

Ημέρα Simcoe στο Φορτ Υόρκη
Το Fort York θα γιορτάσει την ημέρα του Simcoe από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

6. Η μέρα θα περιλαμβάνει διαδηλώσεις με κανόνια και μουσκέτα, εκθέματα και επιδείξεις χορού Regency. Το Κέντρο Επισκεπτών Φορτ Υόρκης θα είναι ανοιχτό και δωρεάν όλη την ημέρα για εκδηλώσεις στο Fort York Simcoe Day και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέες, επιμελημένες εκθέσεις μαζί με μόνιμες εγκαταστάσεις και ταινίες στη μάχη του York και τον πόλεμο του 1812.

Ημέρα Simcoe στο Μουσείο Gibson House
Από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. στις 6 Αυγούστου, οι επισκέπτες του Gibson Housecan απολαμβάνουν τις δραστηριότητες των παιδιών και το σπιτικό παγωτό ενώ μαθαίνουν για τη ζωή του 19ου αιώνα. Την ημέρα του Simcoe, μπορείτε να πληρώσετε ό, τι επιθυμείτε για είσοδο.

Ημέρα Simcoe στο Todmorden Mills
Το Todmorden Mills γιορτάζει την ημέρα των Simcoe στις 6 Αυγούστου με έμφαση στην ιστορία της συζύγου του, Elizabeth Simcoe. Θα χρεώνονται τακτικά τέλη εισόδου.

Άλλα διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην ημέρα Simcoe στο Τορόντο

Δεν χρειάζεται να περάσετε το Σαββατοκύριακο με επίκεντρο την ιστορία. Υπάρχουν πολλά άλλα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλη την πόλη κατά τη διάρκεια του τεράστιου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου για να σας κρατήσουν απασχολημένους, από μουσικά φεστιβάλ μέχρι ταινίες εξωτερικού χώρου.

Εκδηλώσεις που μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια της ημέρας Simcoe / Αύγουστος Σαββατοκύριακο στο Τορόντο περιλαμβάνουν:

Κλείσιμο ημέρας Simcoe και αλλαγές προγράμματος

Άλλα Ιστορικά Μουσεία του Τορόντο
Το Τορόντο έχει συνολικά 10 ιστορικά μουσεία, εκ των οποίων οκτώ είναι γενικά ανοιχτά στο κοινό. Ωστόσο, οι περιοχές που δεν αναφέρονται παραπάνω είναι όλες κλειστές τη Δευτέρα.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη του Τορόντο
Ένα πράγμα που δεν μπορείτε να κάνετε στο Simcoe Day είναι να δείτε ένα βιβλίο για την ιστορία του Τορόντο. Όλα τα υποκαταστήματα της βιβλιοθήκης θα κλείσουν την Κυριακή και τη Δευτέρα του Σαββατοκύριακου της ημέρας Simcoe.

Τράπεζες και κυβερνητικά γραφεία
Σε γενικές γραμμές οι τράπεζες και τα κυβερνητικά γραφεία θα κλείσουν κατά τις αργίες. Τόσο το LCBO όσο και το The Beer Store είναι ανοικτά σε πολλές τοποθεσίες, αλλά όχι όλα. Αν χρειαστεί να μάθετε αν ένα συγκεκριμένο κατάστημα του Τορόντο είναι ανοιχτό, καλέστε το κατάλογο των ωρών διακοπών του LCBO ή του The Beer Store στο www.thebeerstore.ca.

Η διαμετακόμιση TTC και GO
Στις 7 Αυγούστου, η TTC θα λειτουργεί με χρονοδιάγραμμα διακοπών και η GO Transit θα λειτουργεί σε πρόγραμμα Κυριακής. Επισκεφθείτε τα www.ttc.ca και gotransit.com για να ελέγξετε τα online προγράμματα.