Νέα Υόρκη TV και κινηματογράφος από εκδρομές στην τοποθεσία

Δείτε πάνω από 60 τηλεοπτικές και κινηματογραφικές τοποθεσίες του Μανχάταν σε αυτή την περιοδεία με λεωφορείο

Μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε δραστηριότητες για το ταξίδι σας στην πόλη της Νέας Υόρκης που θα φιλοξενήσει και θα φιλοξενήσει όλους στην ομάδα σας, αλλά η περιοδεία της Νέας Υόρκης για την τηλεόραση και την ταινία θα μπορούσε απλώς να το κάνει αυτό. Αυτή η 3ωρη περιοδεία ξεκινά από το Stardust Diner της Ellen και παίρνει τους συμμετέχοντες σε ένα πολυτελές λεωφορείο για να δει πάνω από 60 τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που γυρίζονται στο Μανχάταν. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της περιοδείας είναι ότι το λεωφορείο έχει τηλεοπτικές οθόνες όπου δείχνουν τις σκηνές με τις θέσεις που βλέπετε στην πραγματική ζωή.

Αυτό είναι ιδανικό για όσους έχουν σκονισμένες αναμνήσεις και επίσης επισημαίνει μερικές από τις μαγικές ταινίες που λαμβάνουν χώρα κατά τη μαγνητοσκόπηση.

Για τα παιδιά και τους ενήλικες που χρειάζονται ένα διάλειμμα από το περπάτημα, αυτή η περιοδεία προσφέρει μια ευχάριστη ανάπαυλα και την ευκαιρία να δείτε μια απέραντη περιοχή του Μανχάταν σε λίγες ώρες, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της δυτικής πλευράς του Μανχάταν, από το Upper West Side έως το Greenwich Village . Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή όταν ο καιρός είναι πολύ ζεστός, πολύ κρύος ή πολύ υγρός για να περάσετε εκτεταμένες περιόδους σε εξωτερικούς χώρους, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της περιήγησης ξοδεύεται στο λεωφορείο.

Ο ξεναγός μας, Kimberly, ήταν φιλικός και γνώστης. Με εκπλήσσει το γεγονός ότι η Νέα Υόρκη διαθέτει κινηματογραφική βιομηχανία αξίας 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ότι έχουν κινηματογραφηθεί περισσότερες από 200 ταινίες στο Central Park της Νέας Υόρκης . Παρά την περιστασιακή κυκλοφορία, συνέχισε την περιοδεία με τα κινηματογραφικά κλιπ, έναν διαγωνισμό trivia και δείχνοντας πολλά σπίτια διασημοτήτων κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Η τηλεοπτική και κινηματογραφική διοργάνωση της Νέας Υόρκης είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με παιδιά, καθώς υπάρχουν αρκετές στάσεις όπου μπορούν να κατεβούν για να δουν τις τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση, αν και μπορεί να υπερβούν την προσοχή των νεότερων παιδιών.

Η μόνη απογοήτευση ήταν ότι η περιοδεία ήταν επικλινή προς την κακή κάλυψη μερικών λιγότερο σημαντικών ταινιών της Νέας Υόρκης - εκπλήστουμε ότι οι Big Daddy , Serendipity και MIB II ανατράπηκαν επανειλημμένα ενώ άλλες μεγάλες ταινίες της Νέας Υόρκης, όπως το Superman , το Taxi Driver και όταν ο Χάριτ Μετ Σαλί αναφέρθηκαν μόνο εν συντομία.

Ορισμένες από τις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που περιλαμβάνονται στην περιοδεία:

Θυμηθείτε, Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη, Big Daddy , Κέντρο Στάδιο , Cosby Show , Coyote Ugly, Κροκόδειλος Dundee, Φίλοι , Ghostbusters, Godzilla, Igby Goes Down, King Kong, Νόμος και Τάξη, Made, Άνδρες σε Μαύρο, Moonstruck, Κουίζ Το μωρό της Rosemary, το Seinfeld, το Serendipity, το σεξ και η πόλη, είναι το ένα, Sid και Nancy, Spiderman, Spiderman 2, Splash, κάποιος σαν εσένα, Σούπερμαν, γλυκό σπίτι Αλαμπάμα, οδηγός ταξί, ώρες, οι παραγωγοί, και ένα μωρό, άπιστος, ουρανός βανίλιας, Wall Street, δυτική πτέρυγα, όταν ο Χάριτ συναντήθηκε Sally, Will και Grace, έχετε

Από το βιβλιοπωλείο του You Got Mail με πρωταγωνιστή τον Meg Ryan στην πυροσβεστική που χρησιμοποιείται στα Ghostbusters , η περιοδεία φέρνει τους επισκέπτες σε μια σειρά από τοποθεσίες και περιλαμβάνει μια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών που είναι πιθανό να προσελκύσουν συμμετέχοντες όλων των ηλικιών. Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε την περιήγηση στην επόμενη επίσκεψή σας, είναι $ 41 και ένα εισιτήριο εισιτηρίου $ 2 ανά άτομο για την 3ωρη περιοδεία που προσφέρεται στις 10 το πρωί, ανεξάρτητα από τον καιρό. Οι κάτοχοι της New York Pass λαμβάνουν έκπτωση 20% στην περιοδεία. Κάντε κράτηση των εισιτηρίων σας online με το Viator.

Αν θέλετε να δείτε κάποια από τα χαρακτηριστικά μέρη της τηλεόρασης και της ταινίας του Μανχάταν, δείτε τη συλλογή φωτογραφιών : Τοποθεσίες τηλεοπτικών και κινηματογραφικών περιηγήσεων της Νέας Υόρκης