Δωρεάν Θερινά Συναυλίες

Πού μπορείτε να δείτε ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινές συναυλίες μέσα και γύρω από το Louisville, KY.

Κάθονται έξω, ψυχαγωγούνται από τραγουδιστές, μουσικούς και έμπειρους ερμηνευτές ... Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Ω, τι γίνεται αν κάθε συναυλία ήταν ΔΩΡΕΑΝ! Η Λούισβιλ είναι γεμάτη από ευκαιρίες να καθίσετε δίπλα στο ποτάμι, να πάτε στην εκδήλωση ή να κατευθυνθείτε προς το εμπορικό κέντρο και να δείτε μια συναυλία δωρεάν. Δείτε επίσης τον οδηγό μας για τις ΔΩΡΕΑΝ καλοκαιρινές ταινίες μαζί με τις προτάσεις αυτής της ιστοσελίδας για τα Top 5 Δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού .

WFPK's Waterfront Τετάρτες

Ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός 91.9 WFPK υποστηρίζει αυτό το δημοφιλές καλοκαιρινό γεγονός. Οι λάτρεις της μουσικής είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν ξαπλώστρες και κουβέρτες για να απολαύσουν μια ελεύθερη συναυλία κατά μήκος του ποταμού Ohio. Το BYOB απαγορεύεται. Φυσικά, τα ποτά, τόσο αλκοολούχα όσο και χωρίς αλκοόλ, καθώς και οι πωλητές τροφίμων βρίσκονται στην εκδήλωση. Καλέστε (502) 814-6518 για περισσότερες πληροφορίες. Οι πύλες ανοίγουν στις 5 μ.μ.

Σειρά καλοκαιρινής συναυλίας στο Westport Village

Απολαύστε μια ελεύθερη καλοκαιρινή συναυλία στην ύπαιθρο του Westport Village. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν καρέκλες ή να χορέψουν με φίλους. Η εκδήλωση είναι δημοφιλής, έτσι πολλά καταστήματα παραμένουν ανοικτά αργά για να φιλοξενήσουν συναυλιακούς αγοραστές. Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, από τις 7-10 μ.μ. Το Westport Village βρίσκεται στο 1315 Herr Lane.

Μουσική στην ταράτσα στα καταστήματα Paddock

Οι νύχτες της Πέμπτης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, από τις 6:30 έως τις 18:00, οι τοπικές μπάντες θα παίζουν ζωντανή μουσική. Υπάρχει δωρεάν ζωγραφική προσώπου για παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με διαφημιστικά δώρα για τις πρώτες αφίξεις.

Επικοινωνήστε με το εμπορικό κέντρο για περισσότερες πληροφορίες.

Καλοκαιρινή συναυλία Τσερόκ

Στις καλοκαιρινές νύχτες το καλοκαίρι, από τις 7-9 μ.μ., η Ένωση Τρικεφάλων Τσερόκι παρουσιάζει δωρεάν συναυλίες. Μια εξαίρεση είναι η τελευταία συναυλία της σεζόν, η οποία λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα. Χορηγούνται δωρεές κονσερβοποιημένων προϊόντων και / ή ειδών καλλωπισμού για τα κοινοτικά υπουργεία των Highlands Dare to Care τράπεζα τροφίμων.

Συναυλίες βρίσκονται στο Willow Park, στη γωνία της λεωφόρου Cherokee Parkway & Willow. Το αλκοόλ, τα κατοικίδια ζώα και η προσέλκυση δεν απαγορεύονται.

Jeffersonville Main Street, συναυλίες στη σειρά Park 2015

Καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Jefferson Main Street και τα πάρκα Jeffersonville της Ιντιάνα παρουσιάζουν δωρεάν συναυλίες στο πάρκο. Περιγράφεται ως "μια φέτα Αμερικάνων", κάθε παράσταση είναι φιλική προς την οικογένεια.Αναφέρετε μια καρέκλα για γκαζόν και φαγητό, αν θέλετε, σνακ είναι επίσης διαθέσιμα για αγορά, τα έσοδα από τις πωλήσεις συνήθως επωφελούνται τοπικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών.Οι συναυλίες βρίσκονται στο Warder Park (812) 283-0301 για να μάθετε αν η εκδήλωση έχει ακυρωθεί.Περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τις ακυρώσεις και τις αλλαγές μπορείτε να βρείτε στο Jefferson Main Street Facebook σελίδα.

Σειρά συναυλιών καλοκαιρινών πάρκων διχενημέρου

Απολαύστε δωρεάν συναυλίες της Παρασκευής το βράδυ από τις 18:00 έως τις 21:00. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και διαθέτουν τοπικό ταλέντο, όλες οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ντίσελντ Αλνάνι της Ιντιάνα (Bicentennial Park). Το πάρκο βρίσκεται στη γωνία της οδού Spring Street και Pearl Street.

Τέταρτο Street Live! Hot Χώρες Νύχτες

Τέταρτο Street Live! φιλοξενεί δωρεάν μουσική χώρα κάθε Παρασκευή το βράδυ.

Οι εμφανίσεις αρχίζουν στις 7 μ.μ. και οι παρευρισκόμενοι πρέπει να είναι άνω των 21 ετών ή να συνοδεύονται από κηδεμόνα. Μόλις το ρολόι χτυπά 9 μ.μ., όλοι πρέπει να είναι 21 και πάνω. Το Hot Country Nights είναι μια σειρά δωρεάν καλοκαιρινής συναυλίας που χρηματοδοτείται από το Jack Daniel's και το 97,5 WAMZ.

Το Κανκούνκ Κρατική Έκθεση Δωρεάν Συναυλία Σειρά

Με αμειβόμενη είσοδο στην κρατική έκθεση, μερικές συναυλίες είναι δωρεάν. Οι εμφανίσεις πραγματοποιούνται στο Καρδινάλιο Στάδιο. Η μουσική ξεκινάει στις 8 μ.μ. και οι πύλες ανοίγουν γύρω στις 6:30 μ.μ .. Επιπλέον, αν κατευθυνθείτε προς την Κρατική Έκθεση του Κεντάκυ, υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε εκεί. Για μια απόλαυση, φάτε ένα δίκαιο φαγητό, πάρτε την οικογένεια σε μερικές βόλτες, ελέγξτε τις τοπικές χειροτεχνίες και δείτε τα ζώα.