Απολαμβάνοντας την ύπαιθρο στο Louisville, KY

Ο ζεστός καιρός στο Louisville, KY είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι κήποι ανθίζουν και η πόλη σχεδιάζει να ταξιδέψει τον Σαίξπηρ στο Πάρκο και την Πρόβλεψη. Αυτό είναι σωστό, όταν ο καιρός είναι καλός, ήρθε η ώρα να βγούμε έξω και να απολαύσετε την ομορφιά του Louisville! Υπάρχουν πολλά όμορφα πάρκα στη Λούισβιλ, ώστε να μπορείτε απλά να κάνετε μια βόλτα και να πάρετε το τοπίο, αλλά μερικές φορές χρειάζεστε έναν προορισμό. Ψάχνετε για ένα απόγευμα ή ένα βράδυ σε εξωτερικούς χώρους;

Εδώ είναι μερικά μέρη για να πάει και πράγματα που κάνουν έξω σε Louisville, KY.

Πηγαίνετε δείτε ένα Ballgame

Μια κλασική οικογενειακή εκδρομή, διασκέδαση για όλες τις ηλικίες, τα βγάζετε σε μια μπάλα μπάλα! Ενώ η Λούισβιλ δεν έχει μεγάλη ομάδα πρωταθλήματος, η Λούισβιλ φιλοξενεί μια ομάδα μπέιζμπολ Τριπλό-Μικρό πρωτάθλημα. Το Louisville Bast είναι συνεργάτης των Reds του Σινσινάτι, ώστε να δείτε έναν παίκτη που είναι στο δρόμο προς τις μεγαλύτερες εταιρείες. Το πιο σημαντικό, για την υπαίθρια εμπειρία σας, οι νυχτερίδες παίζουν στο Louisville Slugger Field. Το συγκρότημα είναι άνετο, διασκεδαστικό και ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε ένα ηλιοβασίλεμα πάνω από τον ποταμό Ohio.

Προχωρήστε στην αγορά Flea Off Market

Ψάχνετε για τέχνες και βιοτεχνίες; Παράγω? Ζωντανή μουσική? Είναι όλα στο Flea! Αυτό το δημοφιλές σημείο είναι ένας μαγνήτης για όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό, τα vintage ευρήματα, την παραγωγή, την ψυχαγωγία, τα τρόφιμα και πολλά άλλα. Όπως πιθανώς μαντέψατε, είναι επίσης μια πολύ κοινωνική σκηνή. Πολλοί συναντούν φίλους εδώ για να κάνουν λίγα ψώνια. Κάποιοι στο Flea παραλείπουν το τμήμα αγορών και αρπάζουν ένα τραπέζι, ισχυριζόμενοι ότι το σημείο τους έχει κάποια φαγητό και οι άνθρωποι παρακολουθούν.

Δωρεάν Συναυλίες

Οι ζεστές βραδιές είναι καλύτερες με τη ζωντανή ψυχαγωγία, ευτυχώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να δεις μουσική έξω μέσα και γύρω από το Louisville. Τα πάρκα και τα φεστιβάλ είναι γεμάτα από ανθρώπους που παίρνουν τους ήχους τοπικών (και εθνικών) συγκροτημάτων. Υπάρχει ακόμη και μια σειρά υπαίθριων συναυλιών κατά τους ζεστούς μήνες στο The Paddock Shops , ένα εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στο East End της Louisville, KY.

Δωρεάν καλοκαιρινές ταινίες

Οι εξωτερικές προβολές φέρνουν πίσω τις αναμνήσεις των οδηγών και της παιδικής ηλικίας. Πολλές ταινίες προβάλλονται δωρεάν σε όλη την Ιντιάνα και το Κεντάκι σε μέρη όπως πάρκα και πανεπιστημιουπόλεις. Το καλύτερο μέρος είναι έξω έξω σε μια ζεστή νύχτα, αλλά δεν βλάπτει ότι αυτά είναι ελεύθερα οικογενειακά γεγονότα. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, ελέγξτε τα φτηνά (και δωρεάν) πράγματα που πρέπει να κάνετε σε Louisville, KY . Επιθυμώντας την κλασική εμπειρία οδήγησης; Οδηγήστε κατευθείαν στο Georgetown Drive-In στο Georgetown, Indiana. Κοντά στο New Albany, το Georgetown Drive-In διαθέτει εξωτερικές οθόνες και οικογενειακή διασκέδαση (παιδική χαρά, σνακ, βιντεοπαιχνίδια).

Εχουν ένα πικ-νικ

¶Πρόκειται να φάτε ούτως ή άλλως, γιατί να μην φάτε έξω. Έχοντας ένα πικνίκ είναι ένας χαλαρωτικός και προσιτός τρόπος να απολαύσετε το ύπαιθρο. Πόση προσπάθεια θέλετε να βάλετε στο πικ-νικ σας εξαρτάται από εσάς. Μερικοί προτιμούν να μαγειρεύουν φανταχτερά γεύματα και να τα συσκευάζουν, ενώ άλλοι αρπάζουν μια κουβέρτα και ένα ζευγάρι σάντουιτς και το αποκαλούν γεύμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι πικνίκ είναι ένας φανταστικός τρόπος για να απολαύσετε ζεστό καιρό (η κουζίνα είναι πολύ ζεστή για να μαγειρέψετε ούτως ή άλλως).

Πάρκα νερού στην Ιντιάνα και το Κεντάκι

Ενώ οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες είναι ένας υπέροχος χρόνος για να είναι έξω, αυτό είναι το Κεντάκι. Κάποιες φορές είναι απλά πάρα πολύ καυτό!

Ψάχνετε για έναν τρόπο να είστε έξω και δροσερός; Προχωρήστε σε ένα πάρκο νερού. Αν ψάχνετε για κάτι πιο χαμηλό κλειδί, υπάρχουν πολλές δημόσιες πισίνες και splashpads.

Ιστορικό τοπίο Grove

Ενώ πολλά Locust Grove είναι εσωτερικά - το μουσείο και τα κτίρια για περιήγηση - υπάρχει αρκετός χώρος για να περπατήσετε και να πάρετε την θέα στους κήπους τους. Πλούσια στην ιστορία, η ιδρυτική οικογένεια Λούισβιλ που είχε αρχικά την ιδιοκτησία Locust Grove είχε 700 στρέμματα, τώρα τα ιστορικά κτίρια ζουν σε 55 κυλιόμενες στρέμματα. Υπάρχει μια αποκατεστημένη κατοικία διαθέσιμη για εκδρομές και η περιοχή φιλοξενεί συχνά εκθέσεις, εκδηλώσεις, εργαστήρια και διαλέξεις. Το Locus Grove είναι ένας προορισμός προορισμού για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ιστορία του Κεντάκυ και τη συνοριακή ζωή.