Ζεστότερα από τον Ιούλιο του 2016 - Detroit Black Gay Pride 2016

Γιορτάζοντας την παλαιότερη εκδήλωση Gay Black Pride στο Midwest

Το Michigan έχει μια σειρά από εκδηλώσεις με υπερηφάνεια - μεταξύ των οποίων το Michigan Gay Pride στην πρωτεύουσα του Lansing, το Kalamazoo Gay Pride και το Grand Rapids Gay Pride , καθώς και η μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, Motor City Pride στο Ντιτρόιτ . Μία από τις πιο μακρόχρονες και δημοφιλείς συγκεντρώσεις του κράτους, όμως, λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των συχνά αλαζονικών ημερών του καλοκαιριού: Hotter Από τον Ιούλιο είναι ο εορτασμός των Pride Black Gay Pride, και δεδομένης της μεγάλης Αφροαμερικανικής κοινότητας του μετρό, δεν είναι περίεργο αυτό έξι ημερών γεγονότος έχει τόσο ισχυρή συμμετοχή.

Οι ημερομηνίες αυτού του έτους είναι 26 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2016.

Η πιο ζεστή από τον Ιούλιο, εορτασμός του Ιουλίου , που τώρα απολαμβάνει το 21ο έτος της, περιλαμβάνει εκδηλώσεις κάθε μέρα που κορυφώνονται με τα μεγαλύτερα μέρη το τελικό Σαββατοκύριακο. Εδώ είναι ένα πλήρες ημερολόγιο γεγονότων πιο ζεστός από τον Ιούλιο. Το Goings-on περιλαμβάνει συνήθως ένα άνοιγμα για το Candlelight Vigil και ένα Hotter Than Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ιουλίου, εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα LGBTQ και ένα Picnic Pride στο Palmer Park - το κορυφαίο γεγονός του Σαββατοκύριακου - που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και τυπικά σχεδίασε περίπου 20.000 συμμετέχοντες. Υπάρχει ζωντανή μουσική, παιδική έκθεση και πολλά άλλα. Το Σάββατο τα γεγονότα κλείνουν με ένα επίσημο πάρτι, και στη συνέχεια υπάρχει συνήθως μια γιορτή brunch για να κλείσει τα πράγματα την Κυριακή.

Detroit Gay Resources

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή του Ντιτρόιτ, ελέγξτε τα τοπικά gay papers, όπως το Metra Magazine και το Between The Lines / Pride Source για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο χρήσιμο ταξιδιωτικό site που έχει δημιουργήσει ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης, το Detroit CVB.