Αφήστε τις αναμνήσεις να αρχίσουν στο Disney World και Disneyland

Τι πρέπει να ξέρετε για τη διανομή των αναμνήσεων του Disney Park

Ειδική σημείωση: Η εκδήλωση Let The Memories Begin ήταν διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα το 2011 και το 2012. Οι παρακάτω πληροφορίες αφορούν το πρόγραμμα όταν ήταν σε λειτουργία. Η Disney δεν προσφέρει πλέον Αφήστε τις αναμνήσεις να αρχίσουν.

Τα θεματικά πάρκα αποτελούν, στον πυρήνα τους, άκρως κοινωνικές εμπειρίες. Σίγουρα, είναι γεμάτες από βόλτες με συγκίνηση που προκαλούν κραυγές, σκοτεινές βόλτες με ματιά, και μια σειρά από άλλα άγρια ​​αξιοθέατα που έχουν σχεδιαστεί για να ανακατώνουν τις αισθήσεις και να διασκεδάζουν.

Αλλά τουλάχιστον η μισή διασκέδαση είναι να μοιραστείτε τις κραυγές, τις συγκινήσεις και τη τηγανημένη ζύμη με φίλους και οικογένεια. Οι κοινές εμπειρίες σε ένα θεματικό πάρκο μπορούν να γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις που υπομένουν πολύ καιρό μετά το φως του φωτός του πάρκου ξεθωριάζει σε απόσταση.

Η Disney καταλαβαίνει αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εστιάζει στις αναμνήσεις ως θέμα για τις προσφορές του 2011 και 2012 στο Disney World και Disneyland. Ονομάζεται "Ας ξεκινήσουν οι αναμνήσεις", τα πάρκα των ΗΠΑ δίνουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους Disney - με μεγάλο τρόπο.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Disney θα συλλέξει βίντεο, φωτογραφίες και ιστορίες από τους επισκέπτες, τόσο στο πάρκο όσο και στο διαδίκτυο. Οι επιλεγμένες υποβολές θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα Let the Memories Begin. Οι επιλεγμένες φωτογραφίες - και εδώ είναι όπου γίνεται ενδιαφέρουσα - κάνουν επίσης το δρόμο τους σε μια νυχτερινή παράσταση που παρουσιάζεται τόσο στο πάρκο της Disneyland όσο και στο μαγικό βασίλειο του Walt Disney World.

Μέχρι και 500 φωτογραφίες ημερησίως προβάλλονται στο Κάστρο Σταχτοπούτας στο μαγικό βασίλειο και στη φανταστική δομή που φιλοξενεί το μικρό του κόσμημα στη Disneyland.

Οι εικόνες εμφανίζονται στην εκπομπή μαζί με ένα νέο τραγούδι. Μια νέα παρτίδα εικόνων χρησιμοποιείται κάθε μέρα. Η παράσταση περιλαμβάνει επίσης κάποια από την παραδοσιακή αξία της παραγωγής της σκόνης Pixie από την Disney μαζί με κάποιες στιγμές που τραβούν την καρδιά.

Εκτός από τον online και τον εκθεσιακό πάρκο, οι επισκέπτες μπορούν να μεταφέρουν τις αναμνήσεις τους ως μέρος μιας σειράς τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Η Disney χρησιμοποιεί το περιεχόμενο που δημιουργεί ο επισκέπτης για την καμπάνια του για να δημιουργήσει επιχειρήσεις για τα πάρκα.

Στις πρώτες εβδομάδες του 2012, τα θέρετρα θα παρουσιάσουν επίσης μια ακόμη ημέρα της Disney. Μάθετε πώς η Disney θα γιορτάζει το άλμα δίνοντας τα πάρκα ανοιχτά για ένα 24ωρο μαραθώνιο. Επιπλέον, θα δώσει μακριά πακέτα διακοπών και προσφέρει μια αγορά-τρεις-νύχτες, get-one-free ξενοδοχείο.

Εκτός από όλα τα σπουδαία πράγματα που συμβαίνουν στα πάρκα της Disney, μπορείτε να μάθετε για άλλες συναρπαστικές εξελίξεις σε αυτά που είναι καινούργια στα θεματικά πάρκα της Καλιφόρνιας για το 2012 και τι νέο υπάρχει στα θεματικά πάρκα της Φλώριδας για το 2012 .

Πώς μπορώ να μοιραστώ τις αναμνήσεις μου Disney;

Υπάρχουν δύο τρόποι να εισαγάγετε τον εαυτό σας σε νυχτερινές εκπομπές της Disney, στην ιστοσελίδα της ή σε τηλεοπτική διαφήμιση:
  1. Ενώ στο Magic Kingdom ή Disneyland, επιτρέψτε στους πανταχού παρόντες φωτογράφους Disney PhotoPass να τραβήξουν την εικόνα σας. Οι λαοί που βάζουν μαζί τη νυχτερινή μνήμη δείχνουν να επιλέξουν μερικές από τις φωτογραφίες της PhotoPass εκείνης της ημέρας για την παρουσίαση. (Αυτό πιθανώς αυξάνει το ενδιαφέρον και τις πωλήσεις για το πρόγραμμα PhotoPass, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν και να αγοράζουν τα στιγμιότυπα στο πάρκο στο διαδίκτυο.)
  2. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να υποβάλουν τις εικόνες, τα βίντεο και τις ιστορίες τους στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα Let the Memories Begin για εξέταση.

Τι άλλο είναι νέο στα πάρκα της Disney

Νέα για το 2012:
Disney Καλιφόρνια Περιπέτεια
Αυτοκίνητα Land, σχολείο ουρανός του Goofy και ολοκλήρωση του πάρκου Makeover
Διαβάστε για το νέο Land Pixar και άλλες αναβαθμίσεις πάρκου.

Νέα για το 2012:
Μαγικό Βασίλειο στο Walt Disney World
Η Μικρή Γοργόνα Βόλτα, Ο Μεγάλος Γκοφίνι, και ο Dumbo Ο Φλερτς Ελεφάντων
Διαβάστε για τη συνεχιζόμενη επέκταση του Fantasyland.

Νέα για το 2012:
Το Art of Animation Resort της Disney στο Walt Disney World
Δείτε το τελευταίο ξενοδοχείο που ανοίγει στο Disney World.

Νέο για το 2011:
Star Tours - Οι περιπέτειες συνεχίζονται
Διαβάστε την ανασκόπηση των ανακαινισμένων αξιοθέατων στο Hollywood Studios της Disney στη Φλόριντα και στο Disneyland Park στην Καλιφόρνια.

Νέο για το 2011:
Η Μικρή Γοργόνα
Διαβάστε την αναθεώρηση της νέας διαδρομής στην Disney California Adventure (και έρχεται στο Magic Kingdom στη Φλώριδα).