Οδηγός Μουσείου Ερμιτάζ

Σχεδιάστε το ταξίδι σας στο κρατικό μουσείο Ερμιτάζ

Προγραμματίστε το ταξίδι σας στο κρατικό μουσείο Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη εκ των προτέρων για να αποφύγετε τις γραμμές και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να σχεδιάσετε.

Εισιτήρια για Μουσείο Ερμιτάζ στο Advance

Εάν το ταξίδι σας στην Αγία Πετρούπολη πέφτει μέσα στους μήνες Μάιο έως Σεπτέμβριο, είναι καλή ιδέα να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων online. Διαφορετικά, θα περάσετε χρόνο και ενέργεια περιμένοντας στη γραμμή στο θάλαμο εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια προπληρωμής περιλαμβάνουν το τέλος που απαιτείται για τη χρήση κάμερας ή εξοπλισμού βίντεο. Θα σας αποσταλεί ένα δελτίο που θα ανταλλάξετε για ένα εισιτήριο (όταν δείξετε απόδειξη ταυτότητας, φέρτε έτσι μαζί σας το διαβατήριό σας ή άλλο αναγνωριστικό φωτογραφίας) για να μπείτε στο μουσείο.

Διατίθενται δύο τύποι εισιτηρίων: Ένα ημερήσιο εισιτήριο που σας επιτρέπει να εισέλθετε στο κύριο συγκρότημα ή ένα διήμερο εισιτήριο που σας επιτρέπει να εισέλθετε σε οποιοδήποτε από τα μουσεία του Ερμιτάζ στην Αγία Πετρούπολη.

Να είστε βέβαιος να αναθεωρήσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις εάν αγοράζετε online εισιτήρια - αυτό το έγγραφο έχει σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια χωρίς ανησυχία επίσκεψη στο μουσείο.

Ελέγξτε τις περιόδους ταξιδιού

Αν θέλετε να κάνετε μια ξενάγηση στο μουσείο, ελέγξτε εκ των προτέρων τους χρόνους περιοδείας. Αυτό μπορεί να γίνει επικοινωνώντας με το Τουριστικό Γραφείο του Ερμιτάζ. Το μουσείο έχει προγραμματισμένες περιηγήσεις σε πολλές διαφορετικές γλώσσες. Θα σας δοθούν στιγμές κατά τις οποίες οι περιηγήσεις στην προτιμώμενη γλώσσα σας θα φεύγουν.

Οι εκδρομές πρέπει επίσης να διευθετηθούν για να δείτε την Gallery Treasure.

Ελέγξτε την Ημερολόγιο και το Πρόγραμμα κλεισίματος

Το κρατικό μουσείο Hermitage κάνει μερικές φορές δωμάτια διαθέσιμα στο κοινό για συντήρηση. Εάν ανησυχείτε για να χάσετε κάτι που ελπίζατε να δείτε, μπορείτε να ελέγξετε για αυτές τις πληροφορίες στο χρονοδιάγραμμα κλεισίματος του ιστότοπου του Hermitage.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων και εκθέσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.

Σχεδιάστε την ημέρα σας

Επειδή το κρατικό μουσείο Ερμιτάζ είναι τεράστιο, θα θελήσετε να σχεδιάσετε προσεκτικά την ημέρα που επισκέπτεστε το Ερμιτάζ. Το μουσείο δεν ανοίγει μέχρι τις 10:30 π.μ., πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φάτε ένα χαλαρό πρωινό και να φτάσετε στο μουσείο με το μετρό, το τρόλεϊ, το λεωφορείο ή το ταξί.

Σχεδιάστε να φτάσετε στο μουσείο νωρίς ώστε να είστε φρέσκος και έτοιμος για μια μέρα περπάτημα και οπτικά ερεθίσματα. Πριν φύγετε από το ξενοδοχείο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας τα εξής στοιχεία: το δελτίο εισιτηρίων, το δελτίο ταυτότητας, την κάμερα αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ένα, και κάποια χρήματα για την αγορά αναμνηστικών ή σνακ.

Μπορείτε είτε να αποφασίσετε να επισκεφθείτε το μουσείο, είτε να το περάσετε γρήγορα μια φορά και στη συνέχεια να σχεδιάσετε μια δεύτερη επίσκεψη ώστε να μπορέσετε να εξετάσετε εκθέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εσάς με πιο χαλαρό ρυθμό.

Κατά την άφιξη, μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τους περίπλους πληροφοριών, οι οποίοι παρέχουν προτάσεις για διαδρομές μέσα από τα μουσεία και τις εκτυπώσεις για αυτές τις διαδρομές. Αυτά είναι χρήσιμα αν έχετε αποφασίσει να παραιτηθείτε από μια ξενάγηση.

Αν έχετε πεινάσει, αρπάξτε μια τσίμπημα για να φάτε στο Hermitage Cafe. Δεν επιτρέπονται φαγητά και ποτά μέσα στο μουσείο.

Αν προτιμάτε να μην εκμεταλλευτείτε την καφετέρια, σχεδιάστε την επίσκεψή σας στο μουσείο μετά από ένα γεύμα, ώστε η πείνα να μην σας βιάσει μέσα από τις εκθέσεις.