Πώς να βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ύπνο καλής νύχτας σε ένα ξενώνα

Ένα δωμάτιο κουκέτες με περιορισμένο χώρο μεταξύ τους δεν είναι πάντα η καλύτερη κατάσταση για όσους αναζητούν έναν καλό ύπνο και ενώ μερικοί ξενώνες θα έχουν μικρότερους αριθμούς ή λοβούς ιδιωτικότητας, μπορεί ακόμα να είναι μια πρόκληση για Κοιμήσου αρκετά. Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να κάνετε για να δοκιμάσετε τον καλύτερο δυνατό ύπνο και δεν είναι μόνο να καλύψετε το κεφάλι σας με το μαξιλάρι!

Αν εκτιμάτε τις οκτώ ώρες σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε ταξίδια με προϋπολογισμό, ακολουθούν μερικές συμβουλές για να προσπαθήσετε να πάρετε τον καλύτερο δυνατό ύπνο ως σόλο ταξιδιώτη σε έναν ξενώνα.

Επιλέγοντας το σωστό κουκέτα

Όσο νωρίτερα θα φτάσετε στο ξενώνα, θα είναι διαθέσιμη η καλύτερη επιλογή κουκετών και όταν κοιτάζετε τη διάταξη του δωματίου, σκεφτείτε αν υπάρχει ένα τμήμα που βρίσκεται γύρω από μια γωνία που θα έχει λιγότερα άτομα ή περιοχές που θα είναι πιο ήσυχο. Διαφορετικά, σκεφτείτε αν μια κορυφαία κουκέτα θα σημαίνει ότι το άτομο που ακολουθεί δεν θα σας ενοχλήσει να μπείτε μέσα και έξω από το κρεβάτι ή αν προτιμάτε να βρίσκεστε στο κατώτερο κουκέτα. Αξίζει επίσης να αναζητήσετε τα κουκέτα που είναι πιο μακριά από την πόρτα, καθώς θα βρείτε λιγότερη κίνηση πεζών που περνάει την κουκέτα σας.

Αποθήκευση των τσαντών ή αποσκευών σας

Μερικοί άνθρωποι θα κρατήσουν τις τσάντες τους δίπλα στο κρεβάτι ή ακόμα και στην κουκέτα δίπλα τους, αλλά από την άποψη της ασφάλειας και της ειρήνης του μυαλού, η εξασφάλιση της τσάντας σας μακριά σε ένα ντουλάπι είναι συχνά το καλύτερο στοίχημα.

Αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα έχετε ανησυχίες για τους κλέφτες που προσπαθούν να κλέψουν την τσάντα σας όταν ακούσετε την κίνηση στο δωμάτιο και επίσης δεν θα είστε άβολα ή χτυπώντας τις αποσκευές καθώς πηγαίνετε στο μπάνιο τη νύχτα.

Πάρε νωρίς την ύπνο

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που προκαλούν στους ανθρώπους να χάσουν τον ύπνο είναι ο θόρυβος που προέρχεται από άλλους που κοιμούνται στο κοιτώνα , οπότε προσπαθώντας να αποφύγετε αυτόν τον θόρυβο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να πάρετε έναν καλό ύπνο.

Αυτό σημαίνει ότι το να κοιμάσαι νωρίς και να είσαι ένας από τους πρώτους που κουβαλάς θα σου δώσει περισσότερες πιθανότητες να κοιμηθείς πριν φτάσουν εκείνοι που προκαλούν θόρυβο και σε πολλές περιπτώσεις θα κοιμηθείς μέσα από τέτοιο θόρυβο.

Φοράτε βύσματα αυτιών

Ο αποκλεισμός του εξωτερικού κόσμου είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν για να τους βοηθήσουν να κοιμηθούν και τα βύσματα αυτιών είναι ένας τρόπος να σταματήσετε το θόρυβο να σας ενοχλεί. Αυτό είναι πραγματικά μια μέθοδος χτύπημα και χάσετε για να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε ότι έχετε έναν καλό ύπνο, όπως πολλοί άνθρωποι θα διαπιστώσουν ότι φορώντας αυτά τα βύσματα από καουτσούκ ή αφρό είναι πραγματικά πολύ άβολα για να τους αφήσουμε να κοιμηθούν, αλλά αν αγωνίζεστε τότε αυτό είναι σίγουρα μια επιλογή που αξίζει να εξεταστεί.

Ερευνώντας τους ξενώνες όπου θα μείνετε

Διαφορετικοί ξενώνες θα έχουν συχνά διαφορετική φήμη στους χώρους όπου θα μείνετε, οπότε αν ψάχνετε για έναν ξενώνα όπου θα έχετε έναν καλό ύπνο, αναζητήστε τους ξενώνες που έχουν τη φήμη ότι είναι ήσυχοι και ειρηνικοί. Εναλλακτικά, αν συναντήσετε έναν ξενώνα που έχει τη φήμη για τη φιλοξενία μπάρμπεκιου και πάρτι, τότε αν δεν προσφέρουν ήσυχα δωμάτια, αξίζει συνήθως να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο ξενώνα εάν υπάρχει διαθέσιμος.

Προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο πρόσθετο απόρρητο

Υπάρχουν κάποιες ξενώνες που θα έχουν δωμάτια με κρεβάτια που περικλείονται σε ένα "pod privacy", το οποίο ουσιαστικά σημαίνει λίγο πιο ηχομόνωση και περισσότερο από ένα κουκούλι αισθάνονται ότι θα κάνουν λίγο πιο εύκολο να κοιμηθεί.

Εάν αγωνίζεστε, τότε προσπαθείτε να κρεμάσετε μια πετσέτα πάνω από το άνοιγμα του κρεβατιού θα σας δώσει λίγο περισσότερη ιδιωτικότητα και μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.