Πώς να συναντήσετε τους ανθρώπους να ταξιδεύουν με και να μοιράζονται τα έξοδα μεταφοράς

Τα μακροπρόθεσμα σόλο ταξίδια είναι κάτι που δεν θα είναι για όλους, αλλά εκείνα που ταξιδεύουν μακροπρόθεσμα θα βρουν συχνά ότι μία από τις πιο δύσκολες πτυχές είναι η διατήρηση του προϋπολογισμού τους σε ισορροπία και σε καλό δρόμο, διαφορετικά μπορούν να διαπιστώσουν ότι τα κονδύλια εξαντλούνται. Η εύρεση φίλων για να ταξιδέψετε δεν είναι μόνο μια καλή ιδέα από την άποψη της εταιρίας και της πρόσθετης ασφάλειας που ταξιδεύει με αριθμούς φέρνει, αλλά μπορεί επίσης να παραδώσει πραγματικά από την άποψη της κάνοντας ταξίδια από την πεπατημένη διαδρομή πιο προσιτές.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τους ανθρώπους που ταξιδεύουν με, και ενώ μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλους, αξίζει πραγματικά να εξεταστεί.

Ερευνήστε στους Τοπικούς Ξενώνες

Οι ξενώνες είναι ένας πραγματικός κόμβος για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες και εάν υπήρξαν άνθρωποι που ρωτούν πώς να ταξιδεύουν σε διαφορετικές τοποθεσίες ή ζητούν ιδιαίτερα συμβουλές για την οργάνωση ταξιδιών σε μέρη εκτός του χώρου, το προσωπικό πίσω από το πάγκο θα το γνωρίζει συνήθως . Αυτοί οι άνθρωποι είναι συχνά αυτοί οι ταξιδιώτες, γι 'αυτό και άλλοι που εξερευνούν θα ζητήσουν τη συμβουλή τους και συχνά θα είναι σε θέση να σας φέρουν σε επαφή με άλλους που κατευθύνονται προς την ίδια κατεύθυνση.

Χρησιμοποιήστε τα Social Media για να βρείτε άλλους που ταξιδεύουν στην ίδια περιοχή

Ενώ το Facebook και το Twitter είναι στο ύψος της κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ της υπάρχουσας ομάδας φίλων σας, υπάρχουν επίσης πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ταξιδιών που είναι ιδανικές αν ψάχνετε να βρείτε φίλους για να ταξιδέψετε ή απλά ψάχνετε για κάποιον που θέλει να πάει έναν συγκεκριμένο προορισμό.

Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον τομέα αυτό είναι ο travbuddy.com, ένας δικτυακός τόπος που έχει σχεδόν 600.000 μέλη και υπάρχει επίσης ένα σύστημα vouch που επιτρέπει σε άλλους ανθρώπους να επιβεβαιώσουν ότι είστε λογικός άνθρωπος με τον οποίο ταξιδεύετε. Ένας άλλος καλός πόρος για τις γυναίκες που ψάχνουν να βρουν άλλους ταξιδιώτες είναι το thelmaandlouise.com, το οποίο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, αλλά μόνο για τις γυναίκες.

Βάλτε μια διαφήμιση στο συμβούλιο του ξενώνα

Εάν μένετε σε ξενώνα , δεν θα είναι πάντα δυνατό να μιλήσετε με όλους μεμονωμένα για να δείτε αν κάποιος άλλος ψάχνει τρόπους να ταξιδέψει προς την ίδια κατεύθυνση με εσάς. Πράγματι, σε πολλές περιπτώσεις, η τοποθέτηση μιας αγγελίας στην πινακίδα του ξενώνα θα εμπνεύσει κάποιον άλλο να μεταβεί στον προορισμό αυτό, ο οποίος ίσως δεν είχε προγραμματίσει αρχικά την ίδια δραστηριότητα με εσένα.

Συζητήστε με άλλους σε κοινωνικές περιοχές

Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους οι ταξιδιώτες θα συγκεντρωθούν όταν έχουν λίγο χρόνο παραμονής και εάν είναι στην κουζίνα ή στο σαλόνι του ξενώνα ή στο τοπικό μπαρ backpacker μιλώντας σε άλλους για τις ταξιδιωτικές σας ιδέες μπορεί να αποκαλυφθεί κάποιος με την ίδια ιδέα ή κάποιον που είναι ενθουσιασμένος με το σχέδιό σας. Ακόμη και αν δεν συναντήσετε κάποιον που πρόκειται να συμμετάσχει στο τρέχον ταξίδι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιος σχεδιάζει ένα ταξίδι σε ένα άλλο μέρος της χώρας που σας ενδιαφέρει και όσο περισσότερο κοινωνικοποιείτε τόσο πιο πιθανό είναι να βρουν άλλους για να ταξιδέψουν.

Μιλήστε σε ταξιδιωτικές εταιρείες που ενοικιάζουν εξοπλισμό ή οργανώστε εκδρομές

Για εκείνους που αγωνίζονται πραγματικά να βρουν ανθρώπους για να ταξιδέψουν με, μπορεί επίσης να αξίζει να μιλήσετε με τις τοπικές υπηρεσίες που παρέχουν ταξίδια στους προορισμούς που θέλετε να επισκεφθείτε.

Ενώ μπορεί να μην έχουν πάντα κάποιον άλλο που αναζητά το ίδιο ταξίδι, μπορούν να κρατήσουν τα στοιχεία σας στο αρχείο και να σας φέρουν σε επαφή αν κάποιος άλλος έρχεται ψάχνει να πραγματοποιήσει το ίδιο ταξίδι.