Πώς να εξοικονομήσετε μέχρι 85 τοις εκατό στα εισιτήρια Ski Lift

Είναι ένα οικογενειακό ταξίδι για σκι στη λίστα των κουβά σας αυτό το χειμώνα; Με τα εισιτήρια ανελκυστήρα ενηλίκων στα χιονοδρομικά θέρετρα marquee που μερικές φορές υπερβαίνουν τα 100 δολάρια την ημέρα, οι οικογένειες ψάχνουν πάντα για τρόπους να απομακρύνουν το τσιπ με το κόστος μιας απόδραση στις πλαγιές.

Το επόμενο οικογενειακό ταξίδι σας για σκι έγινε πιο φθηνό χάρη σε ένα σύστημα τιμολόγησης που αλλάζει το παιχνίδι από τη Liftopia, τη μεγαλύτερη σε απευθείας σύνδεση και κινητή αγορά για εισιτήρια σκι και δραστηριότητες στο βουνό σε περισσότερες από 250 χιονοδρομικές περιοχές στη Βόρεια Αμερική, χιονοδρομικά κέντρα .

Αυτό που κάνει το Liftopia διαφορετικό είναι η ευελιξία. Η αγορά των εισιτηρίων για σκι ανελκυστήρα online και εκ των προτέρων ήταν πάντα μια έξυπνη κίνηση, αλλά αν δεν επένδυζαν σε ένα πέρασμα εποχής έπρεπε να γνωρίζετε τις ημερομηνίες σας πριν κάνετε την αγορά σας. Η νέα τριπλή κλιμακωτή τιμολόγηση της Liftopia είναι διαφορετική, διότι σας επιτρέπει να εισάγετε εκπτώσεις ακόμη και πριν να έχετε υπογράψει τα σχέδια για τα ταξίδια σκι. Αν έχετε καρφώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά περισσότερα.

"Δεδομένου ότι οι τιμές αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου, οι καταναλωτές μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη ότι όσο μακρύτερα αγοράζουν εκ των προτέρων, τόσο περισσότερο θα ανταμειφθούν για τη δέσμευσή τους", δήλωσε ο Evan Reece, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Liftopia.

Δείτε πώς λειτουργεί η τιμολόγηση της Liftopia:

Αρχίστε με τον περιορισμό του προορισμού σας σκι σε μια περιοχή, πολιτεία ή συγκεκριμένο θέρετρο.

Αν αλλάξετε τα εισιτήρια Value Plus ή Flexible σε ημερομηνίες που είναι ακριβότερες, θα πληρώσετε μόνο τη διαφορά τιμής. Δεν θα χρεωθείτε ξεχωριστά τέλη αλλαγής.

Οι οικογένειες μπορούν επίσης να αγοράσουν μειωμένο ενοίκιο εξοπλισμού, μαθήματα, κουπόνια για φαγητό και πολλά άλλα μέσω του Liftopia.com και της εφαρμογής Liftopia για κινητά.

Ψάχνετε για περισσότερους τρόπους για να αποθηκεύσετε; Ελέγξτε αυτά τα πακέτα οικογενειακών διακοπών για σκι και ασχολείται και θέρετρα όπου τα παιδιά σκι και snowboard δωρεάν .

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!