Ο ευρύτερος αυτοκινητόδρομος στον κόσμο

Δεν θα εκπλήσσει ότι αυτό το πράγμα είναι μεγαλύτερο στο Τέξας

Οι περισσότεροι ντόπιοι Texans, όταν πιέζονται, θα παραδεχτούν ότι η παλιά παροιμία "Όλα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας" δεν είναι πάντα αλήθεια. Βέβαια, το Τέξας μπορεί να έχει μεγαλύτερη έκταση από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες (και συγκεκριμένα τη Γαλλία) και το ΑΕγχΠ του κράτους θα μπορούσε να ξεπεράσει τα όρια εκτός από 11 χώρες στον κόσμο αν ήταν ακόμα ένα έθνος οι ίδιοι, αλλά υπάρχουν πολλά μικροσκοπικά πράγματα στο Τέξας, από τις βροχοπτώσεις, την κοινωνική ανοχή, την ετοιμότητα για φυσικές καταστροφές.

Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που η Texans αγαπά περισσότερο από το πετρέλαιο είναι η ελευθερία και αν υπάρχει ένα πράγμα που η πλειοψηφία των Texans εξισώθηκαν με την ελευθερία είναι τα αυτοκίνητα (που είναι χρήσιμα, δεδομένης της τεράστιας προσφοράς πετρελαίου του κράτους). Η κατάσταση του Lone Star φιλοξενεί τον ευρύτερο αυτοκινητόδρομο στον κόσμο.

Πόσο τεράστια είναι η αυτοκινητόδρομος Katy;

Το Τέξας Katy Freeway μετράει ένα τεράστιο 26 λωρίδες απέναντι - αυτό είναι συνολικό, από αυτή τη στιγμή, όχι στη μία πλευρά. Ακριβώς πώς κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος Katy, ο μεγαλύτερος στον κόσμο.

Κάθε πλευρά του αυτοκινητόδρομου Katy έχει έξι λωρίδες, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε οδικό αυτοκίνητο (Διαβάστε: Όχι τρακτέρ και κανένα άλογο). Επιπλέον, τέσσερις λωρίδες εκτείνονται σε κάθε πλευρά του αυτοκινητόδρομου Katy ως δρόμο πρόσβασης, επιτρέποντας την πρόσβαση στις επιχειρήσεις κατά μήκος της πλευράς, καθώς και στις κύριες λωρίδες του αυτοκινητόδρομου. Ναι, έτσι είναι σωστό: Οι δρόμοι πρόσβασης στον ευρύτερο αυτοκινητόδρομο στον κόσμο είναι ευρύτεροι από τους περισσότερους τυπικούς μεγάλους αυτοκινητόδρομους στον κόσμο.

Επιπλέον, η Katy Freeway προσφέρει τρεις λεγόμενες "διαχειριζόμενες λωρίδες" σε κάθε πλευρά, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα στα οχήματα διέλευσης και σε εκείνα που μεταφέρουν περισσότερους από δύο επιβάτες - σκεφτείτε τους Managed Lanes ως απάντηση της Katy Freeway στην HOV Lanes. Διότι φυσικά το Τέξας δεν μπορεί να δει αντιγραφή Καλιφόρνιας.

Πού ακριβώς είναι ο αυτοκινητόδρομος Katy;

Το Katy Freeway ονομάζεται για το προάστιο της Katy, που βρίσκεται δυτικά του Χιούστον, TX στο Interstate 10, και περιλαμβάνει ένα ορισμένο εύρος του I-10 δυτικά έξω από το κέντρο του Χιούστον.

Παρόλο που είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε ακριβώς πού ξεκινάει το αυτοκινητόδρομο Katy και πού τελειώνει, το τμήμα των 26 λωρίδων βρίσκεται κοντά στη διασταύρωση του I-10 με το Beltway 8, γνωστό και ως Samll Houllon, 13 μίλια δυτικά του Χιούστον.

Αυτό σημαίνει ότι είστε πιο πιθανό να οδηγήσετε στην αυτοκινητόδρομο Katy αν χρησιμοποιείτε το Beltway 8 για να οδηγήσετε τον κεντρικό πυρήνα του Χιούστον, στη συνέχεια συνεχίζετε δυτικά προς San Antonio, Austin ή σημεία πέρα. Φυσικά, αν δεν σας ενοχλείται η κυκλοφορία του Χιούστον (περισσότερο σε αυτό σε ένα λεπτό), θα μπορούσατε απλώς να οδηγήσετε στην αυτοκινητόδρομο Katy από οπουδήποτε στην περιοχή με δική σας συμφωνία - τελικά πρόκειται για τον ευρύτερο αυτοκινητόδρομο στον κόσμο. Πόσο συχνά θα μπορείτε να διεκδικήσετε την οδήγηση στον ευρύτερο αυτοκινητόδρομο στον κόσμο;

Το μεγάλο μέγεθος του αυτοκινητόδρομου Katy κάνει το καλύτερο;

Εάν ρωτάτε περισσότερους Χιούστοντες (και ιδιαίτερα τους περισσότερους πρώην Χιούστονες που έχουν φύγει από την πόλη του Μπάουου για πράσινους βοσκότοπους), όχι. Η κυκλοφορία του Χιούστον, τουλάχιστον με συντομία, είναι ιδανική για εφιάλτες, οπότε φαίνεται ότι οι άσχετα ευρύχωροι αυτοκινητόδρομοι της πόλης (ο αυτοκινητόδρομος Katy είναι μόνο ένας από αυτούς) δεν έχουν κάνει τίποτα παρά να ενθαρρύνουν τους κατοίκους του Χιούστον να οδηγούν περισσότερο, οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερη κυκλοφοριακή συμφόρηση . Αν το φτιάξετε, θα έρθουν - και, φαίνεται, θα οδηγήσουν για να φτάσουν εκεί!

Στην πραγματικότητα, η κίνηση του Χιούστον είναι σχετικά μέτρια για μια πόλη του μεγέθους της. Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε στις αρχές του 2014, ο Χιούστον κατατάσσεται σε ένα χαμηλό # 20 όταν πρόκειται για κυκλοφορία, πολύ πίσω από άλλες φημισμένες τρομακτικές πόλεις όπως το Σικάγο και το Λος Άντζελες. Είναι αξιοσημείωτο ότι πολύ μικρότερο Ώστιν κατατάσσεται στο # 4, ενώ η μόνη άλλη πόλη του Τέξας στη λίστα είναι το Ντάλλας, το οποίο κάθεται κάτω από το Χιούστον στο # 25. Σε γενικές γραμμές, αυτό μοιάζει με καλά νέα, παρόλο που είναι απίθανο να είστε πολύ άνετα σε εσάς την επόμενη φορά που θα κολλήσετε σε κυκλοφοριακή συμφόρηση του Χιούστον.

Όσον αφορά το αν κάποιο από αυτά σχετίζεται άμεσα με το πλάτος του mamut του Katy Freeway, αυτό είναι δύσκολο να το πω. Αλλά ενώ τα πετρελαιοπηγές στο Τέξας μπορεί να είναι βαθύτερα και τα οχήματα (και ίσως τα egos;) μεγαλύτερα στο Τέξας, η εκπληκτική αλήθεια είναι ότι οι δρόμοι στο Lone Star, τουλάχιστον προς το παρόν, παραμένουν μεγαλύτεροι από τους θορύβους της κυκλοφορίας.