Προσαρμογείς οικοδόμοι πισίνας

Μικρότερες εταιρείες στο μεγαλύτερο Phoenix που μπορούν να χτίσουν την πισίνα σας

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές πισίνα στην κοιλάδα του ήλιου , και δεν είναι πάντα όλοι θέλουν να επιλέξουν έναν από τους μεγαλύτερους οικοδόμους πισίνα στην Αριζόνα . Αν ψάχνετε για μια μικρότερη εταιρεία για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να οικοδομήσετε την πισίνα σας, ένας από αυτούς τους κατασκευαστές πισίνας μπορεί να είναι ακριβώς η σωστή εταιρεία για εσάς. Οι προσφορές που περιλαμβάνονται εδώ ή λήφθηκαν είτε από την ιστοσελίδα είτε απευθείας από την εταιρεία. Οι κατασκευαστές πισίνας παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά.

Imperial Pools
7339 E. Williams Dr.
Scottsdale, ΑΖ 85255
Τηλέφωνο: 480-860-5770
Στην επιχείρηση από το 1993
Arizona Registrar of Contractors Άδεια χρήσης: 223368

"Στο Imperial, ο κύριος στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε ένα υπαίθριο χώρο διαβίωσης, από σύγχρονες έως σύγχρονες πισίνες που περιλαμβάνουν καθαρές καταρράκτες νερού, καταρράκτες, κολύμπι μπαρ, όμορφα τοπία σχεδιασμού & πυρκαγιάς. ήταν δικοί μας. Δείτε τα τρισδιάστατα σχέδια μας στο κανάλι μας στο YouTube στον ιστότοπό μας. "

Pegasus Pool and Spa
1425 S. Alma School Rd.
Mesa, ΑΖ 85210
Τηλέφωνο: 480-654-8138
Στην επιχείρηση από το 2011
Αριζόνα Γραμματέας Εργοληπτών Άδεια: 275913

"Ο Πήγασος μπορεί να κατασκευάσει οποιαδήποτε πισίνα, από απλό σε υπερβολικό. Οι ειδικοί στον σχεδιασμό πισίνας και στους κατασκευαστές μπορούν να μετατρέψουν το κατώφλι σας σε παραδεισένιο θέρετρο!"

Φοινικικές πισίνες
14812 Ν. 49η οδός
Scottsdale, ΑΖ 85254
Τηλέφωνο: 602-996-6686
Στην επιχείρηση από το 1986
Αριζόνα Γραμματέας Εργοληπτών Άδεια: 082570

"Κάθε πισίνα είναι εξίσου μοναδική με την αρχιτεκτονική του σπιτιού και του ιδιοκτήτη του. Κάθε μία από αυτές έχει μοναδικές προκλήσεις για να ξεπεράσει και μοναδικές ιδιότητες για εμφάνιση".

Red Rock Pools και Spa
7255 Ε. Hampton Ave
Mesa, ΑΖ 85209
Τηλέφωνο: 480-539-0111
Στην επιχείρηση από το 1998
Αριζόνα Γραμματέας Εργοληπτών Άδεια: 206628

"Ως πραγματικό έθιμο οικοδόμος με μια μοναδική σχεδίαση, η Red Rock χρησιμοποιεί ένα εσωτερικό CAD σύστημα για να οργανώνει γρήγορα, να αναπτύσσει και να καθορίζει τις ιδέες και τις ιδέες του κάθε πελάτη .... Οι πρωτοποριακοί μας σχεδιασμοί θα προσθέσουν μια συναρπαστική νέα διάσταση στην σπίτι και πολλά χρόνια απόλαυσης για την οικογένεια και τους φίλους σας. "

Εταιρεία πισίνας του Κρόνου
3025 W. Gran Paradiso Drive
Phoenix, ΑΖ 85086
Τηλέφωνο: 623-869-9699
Στην επιχείρηση από το 2004
Arizona Registrar of Contractors Άδεια: 199211

"Η Saturn Pools λειτουργεί με τον παλιομοδίτικο τρόπο, ο πελάτης έχει δίκιο και πρέπει να πάρει την αξία του χρήματός του από το σχέδιό του, βάζουμε τις προσπάθειές μας στα έργα μας και είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας, είμαστε ακόμα φίλοι με τους πελάτες μας σχεδόν μια δεκαετία αργότερα και αισθάνονται ελεύθεροι να μας καλέσουν για την πισίνα τους χρόνια αργότερα επειδή ξέρουν ότι τους βοηθούμε οποιαδήποτε στιγμή.Εγγίζουμε την ικανοποίηση σας για την κατασκευή, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση όλων των πισίνων μας, των πολυτελών πισίνων, των ιαματικών λουτρών, των τοπίων και των ερήμων Με την ευκαιρία, αν ψάχνετε για μια εταιρεία με αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό σύστημα και πολλαπλά επίπεδα εξουσιοδότησης για να σας δουλέψει, δεν πρόκειται να είστε ευχαριστημένοι με μας.Οι άνθρωποι που εκτιμούν ότι είναι σε θέση να καλέσουν ένα άτομο για απαντήσεις ή για την αντιμετώπιση προβλημάτων αγάπης του Saturn Pools. "

Ανώτατα Πισίνες & Σάουνες
9420 East Doubletree Ranch Road, σουίτα 108
Scottsdale, ΑΖ 85258-5508
Τηλέφωνο: 480-391-3830
Στην επιχείρηση από το 1972
Αριζόνα Γραμματέας Εργοληπτών Άδεια: 230113

"Για πάνω από 35 χρόνια, η Supreme Pools έχει συνεργαστεί με κορυφαίους αρχιτέκτονες της Αριζόνα και κατασκευαστές κατοικιών για να δημιουργήσει μερικές από τις πιο όμορφες πισίνες στην Αριζόνα ... Τα τελευταία 10 χρόνια η Supreme Pools έχει απονεμηθεί πάνω από 120 τοπικά και διεθνή βραβεία σχεδίου Ένωση Επαγγελματιών Πισίνας και Spa (APSP, πρώην NSPI).

Τα έργα μας παρουσιάζονται πολλές φορές σε διάφορες εθνικές και τοπικές εκδόσεις. "

Thunderbird Pools
31148 N. 134th Drive
Peoria, ΑΖ 85383
Τηλέφωνο: 623-825-4422
Στην επιχείρηση από το 2002
Αριζόνα Γραμματέας Εργολάβων Άδεια: 177311

"Είμαστε κατασκευαστές πισίνων Phoenix, εργολάβοι και σχεδιαστές που επικεντρώνονται σε συμβάσεις κορυφαίας ποιότητας, μοναδικά προσαρμοσμένα σχέδια και φανταστική εξυπηρέτηση πελατών. Χρησιμοποιούμε μόνο τον καλύτερο εξοπλισμό και υλικά που διατίθενται στην αγορά και σχεδιάζουμε κάθε σχέδιο να σχεδιάζουμε και να κατασκευάζουμε νέες πισίνες, αλλάζουμε, επισκευάζουμε και συντηρούμε πισίνες για οικογένειες και ιδιοκτήτες της κοινότητας: Phoenix, Anthem, Peoria, Glendale, Scottsdale, Buckeye, Goodyear και Litchfield Park. "

Αληθινές μπλε πισίνες
5235 Νότιο Κυρήνιο, # 102
Tempe, ΑΖ 85283
Τηλέφωνο: 480-820-9495
Στην επιχείρηση από το 1986
Arizona Registrar of Contractors Άδεια: 126009

"Προσφέρουμε διάφορες εσωτερικές επιφάνειες, μοτίβα κεραμιδιών, υδατογραφήματα, επιχρίσματα ακρυλικού καταστρώματος ή kool deck για να δημιουργήσετε τον παράδεισο" Get Wet ". Μέλη: National Spa & Pool Industry, Better Business Bureau και Arizona Multihousing Association.

Σελίδα 1: Μικρές οικοδόμοι πισίνας Phoenix
Σελίδα 2: Συμβουλές για την επιλογή ενός κατασκευαστή πισίνας

Πριν επιλέξετε κάποιον οικοδόμο πισίνας, μεγάλο ή μικρό, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τις ακόλουθες πολύτιμες συμβουλές.

Το Φοίνιξ Better Business Bureau σας υπενθυμίζει ότι η Αριζόνα απαιτεί από τους οικοδόμους πισίνας να διαθέτουν άδεια από τον Καταχωρητή Εργοληπτών . Οι καταναλωτές ενθαρρύνονται να ελέγξουν την τρέχουσα χορήγηση αδειών στο πλαίσιο της έρευνάς τους.

Ο τοπικός εμπειρογνώμονας πισίνας Kevin Woodhurst προσφέρει αυτή τη σημαντική συμβουλή:

  1. Ελέγξτε τον δικτυακό τόπο του Κατασκευαστή της Περιφέρειας της Αριζόνα για ανεπίλυτα παράπονα ή πρόβλημα προβλημάτων. Βεβαιωθείτε ότι ο κάτοχος είναι το μέρος που πληροί τις προϋποθέσεις.
  1. Ελέγξτε με το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικότητας για να μάθετε εάν έχουν αρνητικά αποτελέσματα.
  2. Ελέγξτε τις επαγγελματικές ενώσεις όπως το Association of Pool & Spa Professionals (APSP) και το Νοτιοδυτικό Κεφάλαιο για να βεβαιωθείτε ότι εργάζονται ενεργά στην επιχειρηματική κοινότητα. Οι εταιρείες και τα άτομα που ασχολούνται με τον κλάδο και την κοινότητά τους δείχνουν ένα επίπεδο αφοσίωσης και καθήκοντος που πιθανότατα θα εμφανιστούν στο έργο τους.
  3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις αναφορές, αλλά έχετε κατά νου ότι καμία εταιρεία δεν πρόκειται να σας δώσει το όνομα ενός πελάτη που θα τους δώσει μια κακή αναφορά.

Κάντε την εργασία σας και εξετάστε πολλούς παράγοντες κατά την επιλογή ενός εργολάβου πισίνας. Καμία επιχείρηση δεν πρόκειται να είναι η φθηνότερη, η ταχύτερη, η μεγαλύτερη, η καλύτερη, η πιο πιστοποιημένη και η καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Σελίδα 1: Μικρές οικοδόμοι πισίνας Phoenix
Σελίδα 2: Συμβουλές για την επιλογή ενός κατασκευαστή πισίνας