Ατομική Φορολογία Εισοδήματος Αριζόνα: Φορολογικά Έντυπα / Αρχειοθέτηση Αριζόνα

Αν έχετε κερδίσει εισόδημα από μια πηγή της Αριζόνα, ίσως χρειαστεί να υποβάλετε φορολογική δήλωση στην Αριζόνα. Ακολουθούν ορισμένοι πολύτιμοι πόροι για εσάς, εάν υποβάλετε φορολογικές δηλώσεις για την Αριζόνα για το προηγούμενο έτος ή για οποιοδήποτε προηγούμενο έτος.

Αποκτήστε φόρους online της Αριζόνα

Στην Αριζόνα δεν μπορείτε πλέον να παραγγείλετε φόρους εισοδήματος για να τους αποστείλετε ταχυδρομικώς. Μπορείτε να πάρετε τα φορολογικά έντυπα της Αριζόνα από το τρέχον και τα προηγούμενα χρόνια από το Υπουργείο Εσόδων της Αριζόνα.

Απλά επιλέξτε τον τύπο των εντύπων που ψάχνετε, στη συνέχεια επιλέξτε το έτος.

Επειδή το σημείο εκκίνησης για την φορολογική σας δήλωση στην Αριζόνα είναι το προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημά σας, όπως ορίζεται από τους υπολογισμούς για την ομοσπονδιακή επιστροφή σας, θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε αυτό το ένα για να αρχίσετε να συμπληρώνετε τα φορολογικά έντυπα της Αριζόνα.

Λάβετε Ομοσπονδιακές φορολογικές φόρ

Μπορείτε να λάβετε ομοσπονδιακά έντυπα φόρου από το τρέχον και τα προηγούμενα χρόνια από το IRS online.

Πού να στείλετε την φορολογική σας επιστροφή κράτους εάν ζείτε στην Αριζόνα

Σημειώστε ότι πολλές από τις διευθύνσεις μπορεί να φαίνονται το ίδιο, αλλά δεν είναι! Οι ταχυδρομικοί κώδικες είναι διαφορετικοί, επιτρέπουν την καλύτερη διαλογή και την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των φορολογικών σας εγγράφων. Όλες αυτές οι διευθύνσεις, τόσο η Αριζόνα όσο και η ομοσπονδιακή, πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπικές / ατομικές φορολογικές δηλώσεις.

Εάν έχετε περιμένει μέχρι την τελευταία ημέρα για να προετοιμάσει τους φόρους σας και πρέπει να τους αποστείλετε ταχυδρομική σφραγίδα πριν από τα μεσάνυχτα, εδώ μπορείτε να το κάνετε αυτό .

Σημαντικοί τοπικοί φορολογικοί πόροι της Αριζόνα

Υπάρχουν αρκετοί οργανισμοί στην περιοχή του Greater Phoenix που προσφέρουν δωρεάν φορολογικές συμβουλές και μπορεί να έχουν ακόμη και μια υπηρεσία για την υποβολή των εντύπων για εσάς. Αυτές οι υπηρεσίες προορίζονται μόνο για μεμονωμένες επιστροφές. Οι επιχειρήσεις συνήθως δεν καλύπτονται, αν και οι αυτοαπασχολούμενοι ενδέχεται να είναι σε θέση να λάβουν συμβουλές σε ορισμένα προγράμματα.

Ορισμένες από αυτές τις οργανώσεις έχουν απαιτήσεις επιλεξιμότητας για δωρεάν βοήθεια. Ασχολούνται περισσότερο με την παροχή βοήθειας σε εκείνους τους ανθρώπους με χαμηλότερα εισοδήματα, οι οποίοι είναι ηλικιωμένοι ή έχουν αναπηρίες. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλος για να λάβετε αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες πρώτα πριν κάνετε ένα ραντεβού ή προτού ταξιδέψετε σε ένα γεγονός που δεν απαιτεί εκ των προτέρων εγγραφή.

Ανεξάρτητα από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, θα πρέπει να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να σας συμβουλεύσει σωστά. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν συνήθως:

Δωρεάν φορολογική βοήθεια στο Μεγάλο Φοίνιξ

Βοήθεια Φορολογίας Εισοδήματος της VITA
Όπου ο οργανισμός παρέχει υπηρεσίες: περισσότερες από 25 τοποθεσίες στο Greater Phoenix
Ποιος μπορεί να βοηθήσει: άτομα και οικογένειες με χαμηλά έως μέτρια εισοδήματα, άτομα με αναπηρίες και ηλικιωμένους. Ισπανικά διαθέσιμα.
Πώς να πάρετε βοήθεια εδώ: walk-in ή με ραντεβού. Κάθε τοποθεσία έχει συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας και των ωρών. Έξω από το Greater Phoenix, ελέγξτε εδώ για να πληκτρολογήσετε τον ταχυδρομικό κώδικα για να βρείτε μια κοντινή τοποθεσία στην Αριζόνα.

AARP
Όπου ο οργανισμός παρέχει υπηρεσίες: περίπου 70 τοποθεσίες στην Αριζόνα, πάνω από 30 στο Greater Phoenix
Ποιος μπορεί να βοηθήσει: ενήλικες άνω των 50 ετών, άτομα και οικογένειες με χαμηλά έως μέτρια εισοδήματα, άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένους, μερικοί αυτοαπασχολούμενοι ή επιχειρήσεις ενός ατόμου. Ισπανικά διαθέσιμα.
Πώς να πάρετε βοήθεια εδώ: walk-in ή με ραντεβού. Κάθε τοποθεσία έχει συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας και των ωρών.

Tempe Κοινοτικό Συμβούλιο
Ποιος μπορεί να βοηθήσει: άτομα με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένους και άτομα και οικογένειες που κερδίζουν $ 54.000 ή λιγότερα. Ισπανικά διαθέσιμα.

Άλλοι φορολογικοί πόροι της Αριζόνα

Μην χρονοτριβείτε. Ελάτε σε αυτό και ξέρετε πού βρίσκεστε τώρα. Αφήστε κατά μέρος την ημέρα. Έχετε έτοιμα φαγητά σνακ. Οργανώστε τα αρχεία σας. Αυτό θα σας αφήσει χρόνο για να λάβετε βοήθεια εάν το κρίνετε απαραίτητο. Μπορεί να χρειαστεί να προγραμματίσετε μπροστά για να πληρώσετε τι χρωστάτε, ή να επενδύσετε (δεν ξοδεύετε!) Τι παίρνετε πίσω. Ανεξάρτητα από το πώς γίνεται, θυμηθείτε να ανταμείψετε τον εαυτό σας για να το ολοκληρώσετε.

Υποβολή μιας επέκτασης στην επιστροφή σας στην Αριζόνα

Μια επέκταση είναι ένας τρόπος να ζητήσετε από το IRS περισσότερο χρόνο για να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η παράταση του χρόνου στο αρχείο δεν αποτελεί παράταση του χρόνου πληρωμής .

Η ατομική φορολογική δήλωση της Αριζόνα ή η παράτασή της, αν υποβάλετε μία, πρέπει να πραγματοποιηθεί την 15η Απριλίου ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, εάν αυτό πέσει σε Σάββατο ή Κυριακή ή αργία. Οι ατομικές επεκτάσεις φόρου εισοδήματος της Αριζόνα επιτρέπονται για έξι μήνες.

Για να υποβάλετε αίτηση για επέκταση κατάστασης, αρχειοθετήστε το Έντυπο 204 της Αριζόνα. Εάν πρέπει να κάνετε μια πληρωμή, εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τη φόρμα της Αριζόνα 204.

Εάν υποβάλατε μια ομοσπονδιακή επέκταση στο έντυπο 4868, δεν χρειάζεται να επισυνάψετε αντίγραφο της ομοσπονδιακής σας επέκτασης στην φορολογική σας δήλωση στην Αριζόνα. Τα έντυπα επέκτασης θα καθορίζουν την ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να ταχυδρομηθεί η τελική επιστροφή σας.

Πρέπει ακόμα να πληρώσετε το 100% της φορολογικής σας οφειλής κατά την αρχική ημερομηνία λήξης της επιστροφής σας (Απρίλιος). Εάν δεν πληρώσετε το 100% του φόρου που εμφανίζεται κατά την επιστροφή σας με την επέκταση, θα σας επιβληθεί ποινή καθυστέρησης πληρωμής. Εάν δεν πληρώσετε τουλάχιστον το 90% της φορολογικής υποχρέωσης που αποκαλύπτεται με την επιστροφή σας κατά τη στιγμή της παράτασης, θα υπόκειστε στην παράταση και το επιτόκιο υποπληρωμής.

Κάνετε τους ελέγχους πληρωτέους στο Τμήμα Εισοδήματος της Αριζόνα και σημειώστε το εξωτερικό του φακέλου "Request Extension". Διατηρήστε ένα αντίγραφο του Έντυπου 204 που υποβάλατε. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε τους φόρους που οφείλονται στο Έντυπο 204 με πιστωτική κάρτα - εδώ είναι αυτές οι οδηγίες. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση για τη χρέωση του φόρου λόγω πιστωτικής κάρτας.

eFile στην Αριζόνα

Μπορείτε σίγουρα να καταθέσετε την φορολογική δήλωσή σας από την Αριζόνα ηλεκτρονικά αν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε ένα τέλος, αλλά αν πληρούν ορισμένα κριτήρια όσον αφορά το εισόδημα, ίσως να είστε σε θέση να eFile φορολογική δήλωσή σας Αριζόνα δωρεάν. Δεν εξοικονομεί μόνο τα ταχυδρομικά τέλη, αλλά εάν οι φόρμες σας είναι πλήρεις και ακριβείς, θα λάβετε ταχύτερη επιστροφή χρημάτων. Παίρνω δική μου σε περίπου μια εβδομάδα όταν έχω eFile.

Αποποίηση ευθυνών: Δεν είμαι φοροτεχνικός και οι παραπάνω πληροφορίες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την κατάθεση μιας επέκτασης στην Αριζόνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εσόδων της Αριζόνα ή έναν φοροτεχνικό.