Ταχυδρομικά γραφεία Phoenix ανοίγουν αργά την ημερομηνία λήξης της φορολογίας 2018

Κάθε χρόνο, στο τέλος της φορολογικής περιόδου, οι συνταξιούχοι της τελευταίας στιγμής διαβάζουν για να λάβουν τις επιστροφές ή τις επεκτάσεις τους και αποστέλλονται στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εσωτερικών Προσόδων (IRS) και στο Τμήμα Εσόδων της Αριζόνα (ADOR) μέχρι την προθεσμία του Απριλίου.

Το 2018, η τελευταία ημέρα για την υποβολή των φόρων σας πέφτει την Τρίτη, 17 Απριλίου, δίνοντας στους ανθρώπους μια επιπλέον μέρα φέτος για να υποβάλουν τα έντυπα τους . Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι φορολογικές δηλώσεις ή επεκτάσεις της ομοσπονδιακής σας περιουσίας και της Αριζόνα πρέπει να υποβληθούν σε σφραγίδα ταχυδρομείου ή να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι τα μεσάνυχτα της προθεσμίας αυτής της χρονιάς.

Αν και είναι ευκολότερο να καταθέσετε τους φόρους σας online μέσω των ιστοσελίδων ADOR και IRS, μπορείτε ακόμα να στείλετε τα έντυπά σας εγκαίρως μέσω ταχυδρομείου και την τελευταία ημέρα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την ετικέτα στο μπλε πλαίσιο συλλογής για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει περάσει από τον τελευταίο χρόνο συλλογής εκείνης της ημέρας.

Εάν θέλετε πραγματικά να βεβαιωθείτε ότι το πακέτο σας έχει ταχυδρομική σφραγίδα και αποσταλεί στις 17 Απριλίου, πολλά ταχυδρομεία εντός και γύρω από το Φοίνιξ είναι ανοιχτά μέχρι τις 5 μ.μ. (μερικά μέχρι 6). μπορείτε να βρείτε τις ώρες του αμερικανικού ταχυδρομείου πιο κοντά σε εσάς, αναζητώντας εδώ χρησιμοποιώντας τον ταχυδρομικό κώδικα.

Προετοιμασία των Φόρων σας πριν από την Ημέρα Φορολογίας

Όταν έρχεται χρόνος για να προετοιμάσετε και να υποβάλετε τους φόρους σας, έχετε πολλές επιλογές ανάλογα με το πόσο περίπλοκο περιμένετε να είναι η διαδικασία και πόσο καλά καταλαβαίνετε τους φόρους τόσο σε ομοσπονδιακό όσο και σε κρατικό επίπεδο.

Αν νομίζετε ότι η διαδικασία θα είναι σχετικά απλή και έχει μια βασική κατανόηση των φόρων, μπορείτε να βρείτε κενά έντυπα στις ιστοσελίδες IRS και ADOR, να τα εκτυπώσετε, να συμπληρώσετε τα κατάλληλα τμήματα και να τα ταχυδρομήσετε ή απλώς να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση e φόρμες.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ένα ειδικό λογισμικό προετοιμασίας φορολογίας όπως το TurboTax, το οποίο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα κρατικών και ομοσπονδιακών εντύπων, συμπεριλαμβανομένων αφαιρέσεων και εξειδικευμένων εντύπων για εργολάβους. Η επίσκεψη σε έναν πιστοποιημένο φορολογούμενο ή λογιστή είναι επίσης μια καλή ιδέα αν έχετε πολλαπλές πηγές εσόδων και εξόδων.

Υποβολή των Φόρων σας στο Phoenix

Είναι γενικά συνιστάται να αρχειοθετήσετε τις ομοσπονδιακές και κρατικές φορολογικές δηλώσεις και τις επεκτάσεις σας πολύ πριν την προθεσμία, καθώς η αναμονή πιθανότατα θα αυξήσει το χρόνο επεξεργασίας για την επιστροφή σας. Επιπλέον, τόσο η IRS όσο και η ADOR ενθαρρύνουν τους φορολογούμενους να καταθέτουν ηλεκτρονικά και να ζητήσουν άμεση κατάθεση για την επιστροφή τους, καθώς αυτή η μέθοδος είναι πιο ασφαλής και παρέχει ταχύτερες επιστροφές.

Αν χρειαστεί να μεταβείτε στο ταχυδρομικό γραφείο των ΗΠΑ μετά την αποστολή των ταχυδρομικών αντικειμένων σε φυσική μορφή, υπάρχει μόνο μία θέση στην πόλη που είναι ανοιχτή αργά την Ημέρα Φορολογίας το 2018. Βρίσκεται στο 4949 East Van Buren, ανατολικά της 48ης οδού, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες λιανικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των σφραγίδων, της πιστοποιημένης αλληλογραφίας και του εγγεγραμμένου ταχυδρομείου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 10 μ.μ. Τα άλλα ταχυδρομεία θα είναι ανοιχτά μόνο μέχρι τις 5 ή 6 μ.μ.

Τα ταχυδρομικά τέλη πρώτης θέσης είναι 50 σεντς για την πρώτη ουγγιά, 71 σεντ για δύο ουγγιές, 92 σεντς για τρείς ουγγιές κ.α. (από τον Απρίλιο του 2018). Θα πρέπει να έχετε το ταχυδρομείο να υπολογίζει το βάρος του πακέτου σας αν ο φάκελός σας είναι βαρύτερος ή εάν στέλνετε τη φορολογική σας δήλωση σε οτιδήποτε άλλο εκτός από έναν κανονικό φάκελο # 10. Μια χονδρική εκτίμηση είναι ότι τέσσερις έως πέντε σελίδες χαρτιού 8-1 / 2 x 11 (κάποιο χαρτί είναι βαρύτερο από άλλες) σε ένα φάκελο # 10 είναι περίπου μια ουγκιά.