Θερινή θερμότητα και smartphones

Οι υψηλές θερμοκρασίες στο Φοίνιξ θα βλάψουν το τηλέφωνό μου;

Όταν το καλοκαίρι κυλά γύρω στο Φοίνιξ ποτέ δεν αφήνω ηλεκτρονικά (ή γάλα ή κραγιόν) στο αυτοκίνητο. Τι εννοώ το καλοκαίρι; Εδώ στην έρημο Sonoran, οι θερμοκρασίες μπορούν να φτάσουν τριπλά ψηφία ήδη από τον Απρίλιο, και μπορεί να συμβούν ακόμη μέχρι τον Σεπτέμβριο και ακόμα τον Οκτώβριο.

Οι ακραίες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στην έρημο απαιτούν να λαμβάνετε ειδικές προφυλάξεις με το smartphone ή το tablet σας. Κατά τους ήπιους μήνες, ταξιδεύω συχνά με την ταμπλέτα μου σε μια περίπτωση κάτω από το κάθισμα στο αυτοκίνητό μου.

Ήμουν επίσης γνωστό ότι αφήνω το τηλέφωνό μου σε ένα διαμέρισμα του οχήματος μου (ποτέ σε απλό βλέμμα!), Καθώς φεύγω από την εκδήλωση στην έλξη στο ραντεβού, δεδομένου ότι φέρνω κάμερα, πλήκτρα και μερικά άλλα βασικά, αλλά όχι σε πορτοφόλι .

Έχω ένα iPhone και ένα iPad. Η Apple Inc. συνιστά ότι η λειτουργία αυτών των συσκευών σε θερμοκρασίες άνω των 95 ° F μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας ή την απροσδόκητη συμπεριφορά. Ειλικρινά, ποτέ δεν είμαι έξω αρκετά μακριά με το τηλέφωνό μου για να φτάσει στους 95 ° F, γιατί είμαι μέσα και έξω από τον κλιματισμό. Δεν εργάζομαι έξω και δεν μένω στην παραλία με αυτό (δεν έχουμε παραλία!) Ούτε το αφήνω στο καυτό σκυρόδεμα δίπλα στην πισίνα.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο ή το tablet (είναι απενεργοποιημένο), η αποθήκευση του σε σημείο όπου η θερμοκρασία φτάνει τους 113 ° F ή υψηλότερη μπορεί να κάνει ορισμένα χαρακτηριστικά να σταματήσουν να λειτουργούν ή η συσκευή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς. Μπορεί να σταματήσει η φόρτιση, το φλας της κάμερας μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί ή ολόκληρη η οθόνη μπορεί να είναι αχνή ή μαύρη.

Δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε το smartphone ή το tablet σας στο όχημα σας κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιριών μας. Ακόμη και αν δεν μένει σε άμεση ηλιακή ακτινοβολία (ποτέ μην το κάνετε αυτό), η θερμοκρασία στο αυτοκίνητο γίνεται σημαντικά υψηλότερη από την εξωτερική θερμοκρασία. Πόσο ψηλότερα; Η θερμοκρασία μέσα σε ένα κλειστό όχημα που έχει καθίσει στον καυτό ήλιο μας μπορεί να φτάσει πάνω από 200 ° F σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Εάν έχετε σταθμεύσει ποτέ έξω όταν είναι 110 ° F και πήγε σε θέατρο για να παρακολουθήσετε μια ταινία matinee σε δροσερή άνεση, θα ξέρετε πώς το εσωτερικό του αυτοκινήτου αισθάνεται όταν επιστρέψετε και να μπείτε πρώτα μέσα. Είναι αυτό που περιγράφω ως: πάρτε-σας-αναπνοή-ζεστό. Αυτό δεν είναι μέρος για το smartphone σας.

Κατώτατη γραμμή, για πέντε ή έξι μήνες του έτους δεν θα αφήσω το smartphone ή το tablet σας σε ένα όχημα σταθμευμένο έξω στον ήλιο σε μια ζεστή μέρα στην έρημο του Phoenix. Ομοίως, δεν πρέπει να το αφήνετε σε άμεσο ηλιακό φως. Εάν η συσκευή υπερθερμανθεί, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τα εξαρτήματα ενεργοποιώντας τις λειτουργίες ή την ίδια τη συσκευή, μέχρι να κρυώσει.

Η Apple ενημερώνει ότι εάν το iPhone ή το iPad σας παρουσιάσει σημάδια υπερθέρμανσης, απενεργοποιήστε τη συσκευή, μετακινήστε τη σε μια πιο δροσερή θέση (όχι ένα παγόλουτρο, απλά μια κλιματιζόμενη θέση) και αφήστε το να κρυώσει πριν την επαναφέρετε. Δέκα λεπτά πρέπει συνήθως να κάνουν το τέχνασμα. Μπορεί το iPhone σας να καταστραφεί μόνιμα; Είναι πιθανό, αλλά είναι πιθανό η μπαταρία να επηρεάζεται περισσότερο από την παρατεταμένη έκθεση σε ζεστές θερμοκρασίες. Αν χρειάζεστε βοήθεια, με τα προϊόντα της Apple σας, ένας υπάλληλος σε ένα τοπικό κατάστημα της Apple μπορεί να σας βοηθήσει.

Λέτε ότι έχετε ένα smartphone ή tablet που δεν είναι προϊόν της Apple;

Όλοι οι κατασκευαστές έχουν μια προτεινόμενη περιοχή θερμοκρασιών λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις συγκεκριμένες συστάσεις της μάρκας σας. Ορισμένες από αυτές τις βέλτιστες θερμοκρασίες λειτουργίας ενδέχεται να διαφέρουν από το iPhone ή το iPad.