Καλοκαίρι Ασφάλεια αυτοκινήτου - 6 άκρες για Hot Cars

Το αυτοκίνητό σας θα είναι ένα ζεστό αυτοκίνητο

Αν βρείτε τον εαυτό σας ζώντας οπουδήποτε παίρνει αρκετά καυτό το καλοκαίρι , θα θελήσετε να μάθετε τι γνωρίζουν οι ντόπιοι για την ασφάλεια των αυτοκινήτων το καλοκαίρι. Έχοντας τα σωστά αντικείμενα - και ποτέ δεν έχετε τα λανθασμένα αντικείμενα - στο όχημά σας θα κάνει την οδήγηση στη ζέστη μια πολύ ασφαλέστερη και ευχάριστη εμπειρία.

Εάν σταματάτε να βγαίνετε έξω τους καλοκαιρινούς μήνες, το αυτοκίνητό σας θα ζεσταθεί γρήγορα. Η θερμότητα που εισέρχεται μέσα από τα παράθυρα απορροφάται από το εσωτερικό και το γυαλί λειτουργεί ως μονωτήρας.

Η θερμοκρασία στο αυτοκίνητό σας φτάνει τους 200 βαθμούς F, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία, το είδος του οχήματος που έχετε και πόσο καιρό βρίσκεται στον ήλιο.

Πριν φτάσουμε στις συμβουλές, είναι μερικά λόγια για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα. Μην αφήνετε παιδιά ή κατοικίδια ζώα σε κλειστό αυτοκίνητο. Δεν χρειαζόμαστε πολλά για να εισέλθει η θερμοπληξία ή ακόμα χειρότερα. Κάθε χρόνο τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα πεθαίνουν στα αυτοκίνητα. Τα μικρά παιδιά και τα ζώα δεν είναι σε θέση να ανοίξουν ένα παράθυρο ή να ανοίξουν μια πόρτα όπως μπορείτε. Συνήθως, θα είναι ήσυχοι καθώς η θερμότητα τους ξεπερνάει, οπότε δεν θα κλαίει ούτε θα δώσει άλλες ακουστικές ενδείξεις για προβλήματα. Η ρωγμή των παραθύρων δεν βοηθά. δεν εμποδίζει την αύξηση της θερμοκρασίας στο αυτοκίνητο. Αφήνοντας τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μέσα σε ένα κλειστό αυτοκίνητο, ή ακόμα και ένα με τα παράθυρα τυλιγμένα κάτω, είναι επικίνδυνο, θανατηφόρο και παράνομο. Αναφέρετε αμέσως στην αστυνομία τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα στα καυτά αυτοκίνητα, καλώντας το 911.

Τώρα, στις συμβουλές!

Έξι συμβουλές για Hot Cars

1. Πάρκο στο Σκιά
Τόσο προφανές? Περπατήστε μερικά επιπλέον βήματα αν δείτε ένα δέντρο κοντά. Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι τα δέντρα σημαίνουν πτηνά και μπορεί να έχετε τα περιττώματα ή τα περιττώματα πουλιών στο αυτοκίνητό σας όταν επιστρέψετε. Αν δεν μπορείτε να σταθμεύσετε στη σκιά, επιλέξτε την καλύτερη κατεύθυνση. Πείτε ότι βρίσκεστε στο εμπορικό κέντρο στις 3 μ.μ. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταθμεύσετε;

Ο ήλιος δύει στη δύση, οπότε δεν θέλεις να κοιτάξεις δυτικά. Προσπαθήστε να σταθμεύσετε προς την κατεύθυνση που ο ήλιος θα λάμπει στην πλευρά του πίσω παραθύρου ή του συνοδηγού για τις περισσότερες φορές που θα είναι σταθμευμένο.

2. Χρωματισμός παραθύρων / Αντιηλιακές ομπρέλες
Μειώστε μερικά από τα αποτελέσματα του ήλιου με την τοποθέτηση των παραθύρων σας. Οι νόμοι της Αριζόνα σχετικά με τη βαφή παραθύρων δεν είναι τόσο αυστηροί όσο οι νόμοι που χρωματίζουν το παράθυρο σε πολλές άλλες πολιτείες. Βασικά, ο νόμος της Αριζόνα λέει ότι τα μπροστινά πλευρικά παράθυρα πρέπει να επιτρέπουν τουλάχιστον 35% του φωτός να περάσει μέσα από την απόχρωση. Αν το χρωματικό παράθυρο δεν βρίσκεται στον προϋπολογισμό σας τώρα, τότε μπορείτε να εξαλείψετε μέρος της θερμότητας αγοράζοντας ένα παρμπρίζ που τοποθετείτε στο εσωτερικό του παρμπρίζ σας όταν αφήσετε το αυτοκίνητό σας. Αυτό εμποδίζει τον ήλιο να χτυπά στο ταμπλό και το τιμόνι. Τα ταμπλό δεν τους αρέσει ο ήλιος ή η θερμότητα. Εάν δεν τους καλύψετε, θα ξεθωριάσουν και θα σπάσουν. Τα τιμόνια, φυσικά, γίνονται πολύ ζεστά, προκαλούν εγκαύματα στην αφή και οδηγούν σε μη ασφαλή οδήγηση όταν δεν μπορείτε πραγματικά να πιάσετε τον τροχό. Υπάρχουν επίσης αφαιρούμενες οθόνες πλευρικών παραθύρων, εάν έχετε επιβάτες στο πίσω μέρος που θέλουν λίγη ανακούφιση από τον ήλιο σε μεγάλες οδικές εκδρομές.

3. Σέρβις στο όχημά σας
Σε καυτά ξηρά κλίματα, τα αυτοκίνητα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Οι συχνές αλλαγές λαδιού και οι έλεγχοι ζώνης είναι απαραίτητο. Οι μπαταρίες πεθαίνουν γρηγορότερα από ό, τι πιστεύει ο καθένας. Βεβαιωθείτε ότι τα υγρά είναι γεμάτα.

4. Στοιχεία που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητό σας
Η κοινή λογική λέει ότι πρέπει πάντα να έχετε εφεδρικό ελαστικό και κιτ πρώτων βοηθειών. Ακολουθούν μερικά επιπλέον στοιχεία που ίσως να μην σκεφτείτε αν δεν είστε συνηθισμένοι να ζείτε σε ένα ζεστό κλίμα.

5. Στοιχεία που δεν πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητό σας
Σκεφτείτε το - έχει νόημα να αγοράσετε ένα μπαρ καραμελών σοκολάτας γάλακτος και να το αφήσετε στο αυτοκίνητό σας στη ζέστη; Πιστέψτε με, ανεξάρτητα από το πόσο έξυπνοι όλοι πιστεύουμε ότι είμαστε, κάποια στιγμή είχαμε ντροπή και άφησε κάτι που δεν θα έπρεπε να έχουμε στο αυτοκίνητο. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπήρξε μεγάλο νομοσχέδιο για τον καθαρισμό.

6. Το αυτοκίνητό σας και η ασφάλεια των τροφίμων

Αν τρώτε σε εξωτερικούς χώρους στη ζέστη της ερήμου, εδώ είναι μερικές επιπλέον υπενθυμίσεις: