Ισπανία τον Ιούλιο: Καιρός και εκδηλώσεις

Τι να κάνετε τον Ιούλιο στην Ισπανία και τι θερμοκρασίες να περιμένετε

Βρισκόμαστε τώρα στην πιο καυτή εποχή του χρόνου στην Ισπανία. Σε γενικές γραμμές μπορείτε να περιμένετε υψηλές θερμοκρασίες στις νότιες και ανατολικές ακτές, ακόμα υψηλότερη κεντρική Ισπανία. Το βόρειο και βορειοδυτικό είναι θερμότερο από ότι ήταν μερικές δροσερές μέρες που αναμένεται.

Ενώ η Ισπανία δεν παίρνει τόση βροχόπτωση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάποια βροχή είναι μια δυνατότητα σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Θυμηθείτε ότι μιλάμε για μέσο όρο εδώ.

Ο καιρός σε όλο τον κόσμο είναι απρόβλεπτος, οπότε μην πάρετε αυτό που διαβάζετε σε αυτή τη σελίδα ως ευαγγέλιο.

Περαιτέρω ανάγνωση:

Ο καιρός στη Μαδρίτη τον Ιούλιο

Το καλοκαίρι στη Μαδρίτη μπορεί να είναι άβολα ζεστό - και ο Ιούλιος είναι όταν η θλιβερή θερμότητα χτυπά πραγματικά. Παρόλο που δεν είναι τόσο κακή όσο ο Αύγουστος, πολλές επιχειρήσεις κλείνουν το κατάστημα αυτήν την εποχή του χρόνου και κατευθύνονται προς την παραλία, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι το αγαπημένο σας μπαρ ή εστιατόριο είναι κλειστό.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Μαδρίτη τον Ιούλιο είναι 90 ° F / 32 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 61 ° F / 16 ° C.

Διαβάστε περισσότερα για τη Μαδρίτη

Ο καιρός στη Βαρκελώνη τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος στη Βαρκελώνη είναι ζεστός και ηλιόλουστος και οι παραλίες θα είναι γεμάτες με βορειοευρωπαίους που αγωνίζονται να γυρίσουν από το θανάσιμο λευκό στο θανάσιμο ροζ. Η Βαρκελώνη είναι πολύ πιο ανεκτή από τη Μαδρίτη στο ύψος του καλοκαιριού. Κάποια βροχή είναι δυνατή αλλά σπάνια.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Βαρκελώνη τον Ιούλιο είναι 81 ° F / 27 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 66 ° F / 19 ° C.

Διαβάστε περισσότερα για τη Βαρκελώνη

Καιρός στην Ανδαλουσία τον Ιούλιο

Ιούλιος στην Ανδαλουσία είναι ζεστό, ζεστό, ζεστό! Η Σεβίλλη γίνεται πόλη φάντασμα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, καθώς η ζέστη είναι αφόρητη, αλλά οι παραλίες θα είναι πολύ απασχολημένες. Μπορείτε γενικά να εγγυηθείτε ημέρες χωρίς σύννεφο για το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου, αλλά δεν αποκλείετε ένα σημείο βροχής.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Μάλαγα τον Ιούλιο είναι 84 ° F / 29 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 68 ° F / 20 ° C.

Διαβάστε περισσότερα για την Ανδαλουσία

Καιρός στη Βόρεια Ισπανία τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι μια καλή στιγμή για να κατευθυνθείτε προς τη Χώρα των Βάσκων και άλλα μέρη της βόρειας Ισπανίας. Η βροχή έχει κυρίως υποχωρήσει και γενικά ζεστές ημέρες είναι αναμενόμενες. Ο καιρός δεν είναι τόσο αξιόπιστος όσο είναι στο νότο, αλλά οι ντόπιοι δεν θα παραπονεθούν!

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Μπιλμπάο τον Ιούλιο είναι 77 ° F / 25 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 61 ° F / 16 ° C.

Ο καιρός στην βορειοδυτική Ισπανία τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος είναι ο ξηρότερος μήνας για τη Γαλικία και την Αστούρια, αλλά αυτό σημαίνει ακόμα ότι η βροχή μπορεί να αναμένεται περίπου μια μέρα σε τρεις ημέρες. Οι Ισπανοί συχνά κατευθύνονται προς τις παραλίες της Γαλικίας γύρω από αυτή την εποχή, έτσι είναι καλός ο καιρός και η ηλιοφάνεια είναι δυνατή, αλλά έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να ελέγξουν την έκθεση καιρού πριν οργανώσουν ένα ταξίδι τελευταίας στιγμής.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Santiago de Compostela τον Ιούλιο είναι 70 ° F / 21 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 61 ° F / 16 ° C.

Διαβάστε περισσότερα για τη Βορειοδυτική Ισπανία