Ταυρομαχίες στη Μαδρίτη

Το αγαπούν ή το μισούν, οι ταυρομαχίες είναι ένα μεγάλο μέρος της κληρονομιάς της Ισπανίας

Μπορείτε να βρείτε τα πάντα στη Μαδρίτη - και αυτό περιλαμβάνει ταυρομαχίες. Παρά την εντύπωση ότι οι ταυρομαχίες των περισσότερων ανθρώπων είναι μοναδικές στα ασβεστωμένα χωριά της Ανδαλουσίας και της Costa Blanca, η Μαδρίτη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε ένα ταυρομαχίες. Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για ταυρομαχίες στη Μαδρίτη.

Πότε είναι οι ταυρομαχίες στη Μαδρίτη;

Οι ταυρομαχίες είναι κάθε Κυριακή (κατά τη διάρκεια της σεζόν) στις 7 μ.μ. από τα μέσα Μαΐου (κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ San Isidro) μέχρι τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχει ταυρομαχία Μαδρίτης έξω από την εποχή. Εάν θα είστε στην Ισπανία από την εποχή των ταυρομαχιών της Μαδρίτης, δείτε αυτή τη σελίδα για την ταυρομαχία στο Ισπανικό Πρόγραμμα .

Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια για να δω ταυρομαχίες στη Μαδρίτη;

Το Ti cketstoros πουλάει εισιτήρια για Μαδρίτη, Σεβίλλη, Βαλένθια και ταυρομαχίες Μάλαγα. Εναλλακτικά, τα εισιτήρια κυκλοφορούν την Παρασκευή ή το Σάββατο πριν από την εκδήλωση στο αρένα ταυρομαχιών (10 π.μ. - 2 μ.μ. και 5-8 μ.μ.) ή την Κυριακή (10 π.μ. - 7 μ.μ.). Τα εισιτήρια σπάνια ξεπουλώνουν, οπότε δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόβλημα ακόμη και αν ανεβαίνετε στην πόρτα χωρίς εισιτήριο.

Άλλα γραφεία εισιτηρίων

Πού είναι η αρένα ταυρομαχιών στη Μαδρίτη;

Υπήρχαν δύο αρένες στη Μαδρίτη - Vista Alegre και Las Ventas.

Το Las Ventas , με χωρητικότητα 20.000 είναι το πιο σημαντικό από τα δύο και είναι όπου οι αγώνες λαμβάνουν χώρα σήμερα. Το Vista Alegre χρησιμοποιείται πλέον ως χώρος συναυλιών και αθλημάτων. Βρείτε Plaza de Toros Las Ventas στο c / Arenal (αριθ. 237), μετρό: Ventas.

Οι ταυρομαχίες είναι δημοφιλείς στη Μαδρίτη;

Ναί. Η Μαδρίτη και η Ανδαλουσία είναι τα δύο επίκεντρα της ταυρομαχίας στην Ισπανία.

Η Μαδρίτη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να δείτε ένα ταυρομαχίες στην Ισπανία - προσελκύει λιγότερους τουρίστες και περισσότερους αληθινούς λάτρεις, στη συνέχεια, μερικές από τις ταυρομαχίες στην Ανδαλουσία.

Τα φεστιβάλ ταυρομαχίας της Μαδρίτης

Εκτός από τις εβδομαδιαίες ταυρομαχίες, υπάρχουν περίπου εβδομάδες σχεδόν καθημερινών ταυρομαχίες γύρω από το φεστιβάλ San Isidro και τα γειτονικά φεστιβάλ (από τις αρχές Μαΐου μέχρι τα μέσα Ιουνίου) και για την Feria de Otoño (τέσσερις μέρες περίπου στις αρχές Οκτωβρίου). Δείτε παρακάτω για ακριβείς ημερομηνίες.