Τα δικά τους κούκλα

Ένα ορόσημο του Ορλάντο βρίσκεται κοντά στο κέντρο

Ψηφίστηκε το # 1 Gentleman's Club στη Φλώριδα, η Thee Doll House ισχυρίζεται ότι έχει τα πιο νόστιμα ποτά, χορευτές και ντεκόρ στην περιοχή του Ορλάντο και πολλοί άνθρωποι θα συμφωνούσαν. Το εσωτερικό έχει πρόσφατα αναδιαμορφωθεί για μια φρέσκια και ελαφρώς πιο εξελιγμένη εμφάνιση, και η λέσχη διαθέτει νέα κορίτσια και νέα ποτά συχνά.

Χαρακτηριστικά Doll House

Το Thee Doll House προσφέρει μερικά πράγματα που δεν έχουν κάποια άλλα κλαμπ στην περιοχή και αυτά τα χαρακτηριστικά βοήθησαν το club να διατηρήσει την πιστή πελατεία του για πολλά χρόνια.

Κούκλα Βίλα VIP μέλος

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια εκπληκτικά ειδικά προνόμια, γίνετε μέλος VIP και απολαύστε απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο club και αποκλειστική πρόσβαση σε VIP περιοχές. Οι κάτοχοι καρτών VIP λαμβάνουν επίσης ένα δωρεάν μπουκάλι βότκα γκρίζας γκρίζας στην πρώτη επίσκεψή τους. Το να είσαι κάτοχος κάρτας VIP κοστίζει $ 300 και είναι ιδανικό για όποιον σκοπεύει να επισκεφθεί συχνά το σύλλογο.

Ειδικά γεγονότα

Υπάρχει κάτι περισσότερο από το χορό του Thee Doll House Gentleman's Club. το κλαμπ φιλοξενεί δημοφιλείς εκδηλώσεις pay-per-view, βραδιές παιχνιδιών και άλλες ειδικές εκδηλώσεις. Έτσι, την επόμενη φορά που προγραμματίζετε μια νύχτα έξω με τα παιδιά (ή τα κορίτσια) ή θέλετε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι UFC σε ένα συναρπαστικό και μοναδικό περιβάλλον, ελέγξτε το ημερολόγιο της λέσχης για να δείτε τι κάνουν εκείνο το βράδυ.

Εαν πας

• Εάν θέλετε να κάνετε κράτηση VIP θέσεων ή να κανονίσετε κάτι ξεχωριστό για την ομάδα σας, βεβαιωθείτε ότι καλέσατε για να κάνετε κράτηση στο 407-858-1320.

• Οι συντηρήσεις συνιστώνται επίσης για ιδιωτικούς φορείς, ειδικές εκδηλώσεις, μεγάλες ομάδες και άλλες περιπτώσεις. Η λέσχη είναι ένας δημοφιλής προορισμός.

• Το Doll House Gentleman's Club βρίσκεται στο 5581 S. Orange Blossom Trail, μόλις λίγα μίλια από το κέντρο του Ορλάντο.

• Η λέσχη αναζητά συνεχώς νέα ταλέντα. Για να υποβάλετε αίτηση, στείλτε ένα βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφία στη διεύθυνση resume@dollhousestripclub.com.

• Να θυμάστε ότι ο σύλλογος είναι 21 ετών και άνω. Μην φέρετε τους ανήλικους φίλους σας ή θα αναγκαστούν να περιμένουν στο αυτοκίνητο ενώ έχετε μια θεαματική βραδιά.


Περιεχόμενο τροποποιήθηκε και ενημερώθηκε από Sandra Ketcham