Μόντρεαλ Ο καιρός τον Απρίλιο

Θερμοκρασίες, κατακρήμνιση και τι να φοράτε

Το χιόνι λιώνει, οι δρόμοι είναι γεμάτοι χάος και σχεδόν αισθάνεται σαν άνοιξη στο Μόντρεαλ . «Αλλά είναι άνοιξη», λέτε. Ναι, αλλά αυτό είναι το Μόντρεαλ . Η άνοιξη τον Απρίλιο δεν είναι τόσο πολύ ένα μπουκέτο λουλουδιών, καθώς λιώνει γκρίζο χιονισμένο χιόνι που αποκαλύπτει τυχαία κομμάτια σκουπιδιών κάτω από την απόψυξη. Η αλήθεια λέγεται ότι αρχίζει να μοιάζει με άνοιξη τον Μάιο.

Όχι ότι οι ντόπιοι νοιάζονται. Οποιαδήποτε δικαιολογία για να καθίσετε έξω και να απορροφήσετε τις ακτίνες, αντί να βιαστείτε από το σημείο Α στο σημείο Β για να βγείτε από το κρύο, είναι καλή.

< Μόντρεαλ Μάρτιος Καιρός | Μόντρεαλ Μάιος Καιρός >

Κλίμα, μέσες θερμοκρασίες *

Τι να φορέσω

Πακέτο μακριά αυτά τα βαριά parks, αλλά δεν πηγαίνουν comando ακόμα. Κασκόλ, γάντια και ζεστό σακάκι είναι ακόμα στην ημερήσια διάταξη, αν και το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα τον Απρίλιο μπορεί να χρειαστεί να χυθεί ένα ή δύο στρώματα καθώς ο ήλιος θερμαίνει την πόλη αρκετά για να μπερδέψει ακόμα και τον πιο έμπειρο πολίτη να μην ξέρει τι να φορέσει.

Μέχρι τα τέλη Απριλίου, τα κασκόλ και τα καπέλα μπορούν γενικά να ξεκουραστούν μέχρι τον Οκτώβριο.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ τον Απρίλιο; Πακέτο:

* Πηγή: Περιβάλλον Καναδά. Οι μέσες τιμές θερμοκρασίας, ακραίες τιμές και δεδομένα βροχόπτωσης ανακτήθηκαν στις 14 Σεπτεμβρίου 2010. Όλες οι πληροφορίες υπόκεινται σε ελέγχους διασφάλισης ποιότητας από την Environmental Canada και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι στατιστικές για τον καιρό, όπως παρουσιάζονται παραπάνω, υπολογίζονται κατά μέσο όρο από τα δεδομένα καιρού που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια περιόδου 30 ετών.

** Σημειώστε ότι οι ντους, το βροχή και / ή το χιόνι ενδέχεται να επικαλύπτονται την ίδια μέρα. Για παράδειγμα, εάν ο Μήνας Χ διαθέτει μέσο όρο 10 ημερών ελαφρών βροχών, 10 ημέρες βαρύτερων βροχών και 10 ημερών χιονόπτωσης, αυτό δεν σημαίνει ότι οι 30 ημέρες του Μήνα Χ τυπικά χαρακτηρίζονται από κατακρήμνιση. Θα μπορούσε να σημαίνει ότι, κατά μέσο όρο, οι 10 ημέρες του Μήνα Χ θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ελαφρύ ντους, βροχή και χιόνι σε 24ωρη βάση.