Πώς να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στην Αριζόνα

Η εγγραφή για ψηφοφορία είναι μια εύκολη διαδικασία

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι για να ψηφίσετε στην Αριζόνα για να ψηφίσετε σε οποιαδήποτε εκλογή πόλης, νομού ή κράτους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να εγγραφείτε για να ψηφίσετε.

Απαιτήσεις για εγγραφή για ψηφοφορία στην Αριζόνα

  1. Πρέπει να είστε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών και ηλικίας 18 ετών και άνω που προηγείται των επόμενων γενικών εκλογών.
  2. Πρέπει να είστε κάτοικος της Αριζόνα 29 ημέρες πριν από τις επόμενες γενικές εκλογές.
  3. Δεν πρέπει να έχετε καταδικαστεί για κακούργημα ή προδοσία, ή αν ναι, τα πολιτικά σας δικαιώματα πρέπει να έχουν αποκατασταθεί. Δεν πρέπει να κηρυχθεί ανίκανος από δικαστήριο.
  1. Η πρόταση 200, που ψηφίστηκε από τους ψηφοφόρους της Αριζόνα στις Γενικές Εκλογές του 2004, απαιτεί να προσκομίζεται η απόδειξη της ιθαγένειας με όλα τα νέα έντυπα εγγραφής ψηφοφόρων. Ένα από τα στοιχεία που αναφέρονται εδώ είναι το μόνο που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε αυτήν την απαίτηση.
  2. Εάν πληρείτε τις απαιτήσεις στα βήματα 1-4, υπάρχουν τέσσερις τρόποι που μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε: να εκτυπώσετε μια φόρμα, να ζητήσετε μια φόρμα, να παραλάβετε μια φόρμα ή να εγγραφείτε ηλεκτρονικά.
  3. Μπορείτε να εκτυπώσετε μια φόρμα εγγραφής ψηφοφόρου από τον υπολογιστή σας .
  4. Στείλτε το συμπληρωμένο έντυπο στη διεύθυνση: Maricopa County Recorder, 111 S. 3η Avenue, STE 102, Phoenix, AZ 85003-2294.
  5. Μπορείτε να έχετε μια φόρμα εγγραφής ψηφοδóτητος που σας ταχυδρομήθηκε καλώντας το 602-506-1511, TDD 602-506-2348.
  6. Μπορείτε να λάβετε έντυπα εγγραφής ψηφοφόρων από οποιοδήποτε γραφείο εκλογών στην περιφέρεια Maricopa ή από γραφείο γραφείου αστυνομίας.
  7. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε έντυπα εγγραφής ψηφοφόρων από βιβλιοθήκες σε όλη την περιφέρεια Maricopa, σε μερικές τράπεζες, σε μερικά καταστήματα τροφίμων και στα Ταχυδρομικά Γραφεία των ΗΠΑ.
  1. Εάν έχετε άδεια οδήγησης στην Αριζόνα ή επίσημη μη λειτουργική άδεια αναγνώρισης, μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε ηλεκτρονικά
  2. Εάν είστε εγγεγραμμένοι για να ψηφίσετε στην Αριζόνα, πρέπει να εγγραφείτε ξανά αν μετακινηθείτε από μια κατοικία σε άλλη, αν έχετε αλλάξει το όνομά σας ή εάν θέλετε να αλλάξετε πολιτικά κόμματα.

Συμβουλές εγγραφής ψηφοφόρων στην Αριζόνα

  1. Εάν είστε εγγεγραμμένος ψηφοφόρος, θα λάβετε πακέτα πληροφοριών για τους ψηφοφόρους πολύ πριν από οποιαδήποτε εκλογή.
  2. Εάν δεν λάβετε πληροφορίες για τους ψηφοφόρους, η διεύθυνση σας στο αρχείο ενδέχεται να μην είναι σωστή και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εκλογών του Νομού.
  3. Θα πρέπει να λάβετε μια κάρτα εγγραφής ψηφοδελτίων στο ταχυδρομείο μετά την επεξεργασία της αίτησής σας.
  4. Πριν από τις εκλογές, θα λάβετε πληροφορίες μέσω του ταχυδρομείου που θα σας καθοδηγήσουν από πού να πάτε να ψηφίσετε στις επικείμενες εκλογές.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την κατάλληλη ταυτότητα μαζί σας όταν πηγαίνετε στις ψηφοφορίες για να ψηφίσετε.