Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αριζόνα

Τέσσερις μεγάλες σχολές στο ASU

Το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του έθνους, με περισσότερους από 80.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές (2014). Σχεδόν το ένα τρίτο των φοιτητών του πρώτου έτους έρχονται στην ASU από άλλο κράτος ή χώρα και σχεδόν το 20% της εγγραφής είναι στο μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το 2011, η έκθεση News & World Report της US έδωσε στην ASU αριθμό 2 στην κατάταξη των σχολών "Up-and-Coming Schools", τα οποία αναγνωρίστηκαν ως εθνικά πανεπιστήμια που δείχνουν υπόσχεση και καινοτομία στον ακαδημαϊκό, φοιτητικό και φοιτητικό βίο.

Επιπλέον, η Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων από το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης Jiao Tong κατέλαβε την 81η θέση μεταξύ των κορυφαίων 100 πανεπιστημίων του κόσμου.

ASU: Το νέο αμερικανικό πανεπιστήμιο

Με τον πρόεδρο του πανεπιστημίου Michael M. Crow στο πηδάλιο από το 2002, η ASU συνέχισε να λάμπει. Θεωρεί ότι είναι ένα νέο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, με έμφαση στην έρευνα, την αριστεία των σπουδαστών και των διδασκόντων, την αυξημένη πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους και την εμβέλεια σε τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες.

Οι μαθητές έχουν την επιλογή τους από 14 κολέγια και σχολεία στο πλαίσιο της ASU, συμπεριλαμβανομένων:

Ενώ η κύρια πανεπιστημιούπολη ASU βρίσκεται στο Tempe της Αριζόνα , το πανεπιστήμιο μπορεί να υπερηφανεύεται για άλλες ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις, συμπεριλαμβανομένου ενός στο κέντρο του Phoenix, ένα στην Ανατολική κοιλάδα και ένα στη Δυτική κοιλάδα .

Λάβετε υπόψη ότι ένα μεγάλο μέρος των φοιτητών της ASU λαμβάνει μαθήματα σε περισσότερες από μία πανεπιστημιουπόλεις, επομένως τα στοιχεία εγγραφής για κάθε πανεπιστημιούπολη δεν προστίθενται στην πραγματική εγγραφή ανά πάσα στιγμή. Για να δείτε τι κάνει κάθε πανεπιστημιούπολη μοναδική, κάντε μια online περιήγηση.

Εκτός από τις τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, οι φοιτητές της ASU Online συμμετέχουν σε μια κοινότητα εκπαιδευομένων σε απευθείας σύνδεση, λαμβάνουν μαθήματα από τους ίδιους καθηγητές που βρίσκονται στις πανεπιστημιουπόλεις και αποκτούν πρόσβαση στις βιβλιοθήκες της ASU.

Μέσα από αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα, είναι δυνατόν να κερδίσετε πτυχίο σε φιλελεύθερες σπουδές. διάφορα πτυχία του πτυχιούχου στην εφαρμοσμένη επιστήμη. ένα πτυχίο νοσηλευτικής; και τα πτυχία του μεταπτυχιακού στις διάφορες πτυχές των επιχειρήσεων, της εκπαίδευσης και της μηχανικής? και βαθμούς σε άλλους τομείς. Το 2011, η ηλεκτρονική εγγραφή ήταν περίπου 3.000 φοιτητές.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Arizona State University, επισκεφτείτε την ASU online.

ASU Tempe Campus

Το Campus Tempe στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα είναι το μεγαλύτερο από όλα τα πανεπιστήμια της ASU και θεωρείται η κύρια πανεπιστημιούπολη.

Ιδρύθηκε το 1885, ανοίγοντας το 1886 ως το Εδαφικό Κανονικό Σχολείο.

Εγγραφή (2011): 58.000.

Τοποθεσία: Περίπου οριοθετημένος από το Rio Salado Parkway, Mill Avenue, Apache Boulevard και Αγροτική οδός στο κέντρο της πόλης Tempe, Αριζόνα. Βρείτε αυτή την πανεπιστημιούπολη σε χάρτη.

Τηλέφωνο: 480-965-9011.

Ορόσημα: Old Main, που χρονολογείται από το 1898 και ήταν το αρχικό κτίριο στην τάξη. Palm Walk, όπου τα δέντρα κατά μήκος του πεζόδρομου χρονολογούνται από αρκετές δεκαετίες. το Ινστιτούτο Biodesign, ένα σύγχρονο κτίριο από τούβλα και γυαλί. το κτίριο Moeur, το σπίτι του μηχανισμού διαστημικής πτήσης του Άρη. η Ένωση Μνημείων, ένας κόμβος εστιατορίων, υπηρεσιών αναψυχής και υποστήριξης. ASU Gammage, ένα από τα τελευταία σχέδια του Frank Lloyd Wright . Στάδιο Sun Devil ; Βιβλιοθήκη Hayden; Μουσείο Τέχνης ASU . και το Κέντρο Καλών Τεχνών Nelson.

Κτίριο πανεπιστημιουπόλεων: Μεταξύ των σημαντικότερων αιθουσών διαμονής είναι το Barrett Honors College Complex, το Hassayampa, το Sonora Centre, το Manzanita Hall και οι University Towers.

ASU Downtown στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ

Το Downtown Campus της ASU βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά αξιοθέατα στο κέντρο του Phoenix, μουσεία, χώρους διασκέδασης, μπαρ και εστιατόρια. Αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 ως "The Mercado" και προοριζόταν να είναι εμπορική και λιανική ανάπτυξη μεικτής χρήσης. Η ASU ανέλαβε τελικά το διάστημα.

Ιδρύθηκε: το 2006 μέσω ενός ομόλογου της πόλης Phoenix, με τα πρώτα κτίρια να ανοίγουν το 2008.

Εγγραφή (2011): 13.500.

Τοποθεσία: Σχεδόν οριοθετημένη από την κεντρική λεωφόρο, την οδό Polk, την τρίτη λεωφόρο και την οδό Fillmore στο κέντρο του Φοίνιξ. Βρείτε αυτή την πανεπιστημιούπολη σε χάρτη.

Τηλέφωνο: 602-496-4636

Ορόσημα: Σχολή Δημοσιογραφίας και Μαζικής Επικοινωνίας του Walter Cronkite. Arizona Βιοϊατρική Συνεργατική? Κτίρια νοσηλευτικής και υγείας · University Center, με βιβλιοπωλείο και υπηρεσίες υποστήριξης.

Ο Πολιτιστικός Χώρος, που φιλοξενεί ένα γιγαντιαίο γλυπτό όπως το υπαίθριο γλυπτό, λειτουργεί ως κοινότητα μαθητών.

Κέλυφος πανεπιστημιούπολης: Taylor Place.

ASU West Campus

Η Δυτική Campus του Πανεπιστημίου της Αριζόνα βρίσκεται στο Glendale της Αριζόνα. Αυτό είναι μόνο δυτικά του Φοίνιξ στο βορειοδυτικό τμήμα της περιοχής του Μεγάλου Φοίνικα.

Ιδρύθηκε το 1984, ως απάντηση στον αυξανόμενο πληθυσμό της μητροπολιτικής περιοχής του Phoenix. Οι τάξεις άρχισαν στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Εγγραφή (2011): 11.800.

Τοποθεσία: Thunderbird Road και 43η Λεωφόρος στο βορειοδυτικό Φοίνιξ. Βρείτε αυτή την πανεπιστημιούπολη σε χάρτη.

Τηλέφωνο: 602-543-5400.

Ορόσημα: Βιβλιοθήκη Fletcher; Πανεπιστημιακό Κέντρο, προσφέροντας υπηρεσίες εστίασης, αναψυχής και υποστήριξης. το εργαστήριο Classroom / Computer Classroom? Kiva Lecture Hall; Κτίριο Sands Classroom? και Plant Walk, που χαρακτηρίζει τη χλωρίδα της ερήμου.

Το κτίριο της πανεπιστημιούπολης: Las Casas. Μια νέα αίθουσα κατοικίας και τραπεζαρία θα ανοίξουν το φθινόπωρο του 2012.

Πολυτεχνική Σχολή ASU

Ιδρύθηκε: 1996.

Εγγραφή (2011): 9.700.

Τοποθεσία: 7001 E. Williams Field Road στο Mesa, στην περιοχή της πρώην Βάσης Πολεμικής Αεροπορίας Ουίλιαμς. Βρείτε αυτή την πανεπιστημιούπολη σε χάρτη.

Τηλέφωνο: 480-727-3278

Ορόσημα: το Ακαδημαϊκό Κέντρο. το Αρσέττομ της Ερήμου. το Κέντρο Αγροβιομηχανίας, το οποίο περιλαμβάνει ένα χώρο συνάντησης για σπουδαστές που ονομάζεται Main Street. το Σαλόνι Μηχανικών? και το κτίριο προσομοιωτή για το πρόγραμμα επαγγελματικής πτήσης της πανεπιστημιούπολης.

Κτίριο της πανεπιστημιούπολης: Πέντε οικιστικά συγκροτήματα, μερικά για τους ανώτερους μαθητές.