Πώς να επισκεφθείτε την Χουργκάντα, την δημοφιλής πόλη της Ερυθράς Θάλασσας στην Αίγυπτο

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Χουργκάντα, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία, μεταφορές, ημερήσιες εκδρομές και πολλά άλλα. Hurghada (Ghardaga στα αραβικά) ήταν κάποτε ένα ύπνο ψαροχώρι και είναι τώρα μια ακμάζουσα πόλη θέρετρο στην ακτή της Αιγύπτου της Αιγύπτου . Η Χουργκάντα ​​είναι ένας καλός προορισμός καταδύσεων, με κοραλλιογενείς κήπους και φανταστικά ναυάγια για να εξερευνήσετε. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους θέλουν να απολαύσουν την παραλία, τον ήλιο και την ενεργό νυχτερινή ζωή σε λογικές τιμές.

Αν ψάχνετε για να βουτήξετε σε μια πιο ήσυχη τοποθεσία, ελέγξτε το Marsa Alam και αν θέλετε να πάτε πιο εξελιγμένα, ελέγξτε το El Gouna. Η Χουργκάντα ​​προσθέτει ακόμα περισσότερα ξενοδοχεία στην παραλία των 20 χιλιομέτρων, έτσι τα μέρη μοιάζουν με εργοτάξιο και πρέπει να φροντίζετε όταν επιλέγετε ένα ξενοδοχείο. Η Χουργκάντα ​​είναι πολύ δημοφιλής με τους Ρώσους και Γερμανούς τουρίστες.

Η Χουργκάντα ​​χωρίζεται σε 3 τμήματα. Το βόρειο άκρο της πόλης είναι το El Dahhar, όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα οικονομικά ξενοδοχεία. Αυτό είναι το πιο "αιγυπτιακό" τμήμα της πόλης, υπάρχουν souqs, τοπικά εστιατόρια και μια γενική αυθεντική φασαρία. Το Al-Sakkala είναι το μεσαίο τμήμα της Χουργκάντα, είναι γεμάτο με ξενοδοχεία στην παραλία και κατώτερες εγκαταστάσεις στο πίσω μέρος. Νότια της Al-Sakkala είναι η ζώνη θέρετρο, γεμάτη με high-end θέρετρα, μισοτελειωμένα θέρετρα και μερικά καταστήματα δυτικού τύπου.

Πού να μείνετε στη Χουργκάντα

Υπάρχουν περισσότερα από εκατό ξενοδοχεία για να διαλέξετε, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ένα πακέτο που περιλαμβάνει την πτήση και τη διαμονή τους.

Τα παρακάτω ξενοδοχεία προσφέρουν καλή πρόσβαση στην παραλία και τα θαλάσσια σπορ, ενώ παίρνουν καλές κριτικές από τους χρήστες.

Προϋπολογισμός: Triton Empire Inn, Παραλία Sham's B & B και Sol Y Mar Suites.

Μεσαία σειρά: Η Λευκή Βίλα, Iberotel Arabella, και Jak Makadi Star και Spa

Πολυτελές θέρετρο : Hurghada Marriott Beach Resort, Oberoi Sahl Hasheesh και Citadel Azur Resort.

Δραστηριότητες του Χουργκάντα

Από / προς Χουργκάντα

Υπάρχει ένα διεθνές αεροδρόμιο στη Χουργκάντα ​​(κωδικός: HRG) με απευθείας πτήσεις (συμπεριλαμβανομένων πολλών πτήσεων τσάρτερ) από τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Αγγλία, τη Γερμανία και άλλους. Το Egyptair προσφέρει εσωτερικές πτήσεις προς το Κάιρο . Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Από το έδαφος, μπορείτε να πάρετε ένα λεωφορείο μεγάλων αποστάσεων από Luxor (5 ώρες) και Κάιρο (7 ώρες).

Από τη θάλασσα μπορείτε να πάρετε ένα πλοίο από και προς το Σαρμ ελ-Σέιχ.