Οδηγός επισκεπτών της σελίδας, Αριζόνα

Πριν από τη σελίδα και τη λίμνη Powell υπήρχε ένα πανέμορφο φαράγγι του ποταμού Κολοράντο. Τον Απρίλιο του 1956, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών εξουσιοδότησε το Γραφείο Αποκατάστασης να χτίσει ένα φράγμα στον ποταμό Κολοράντο και επιλέχθηκε η περιοχή κοντά στη σημερινή σελίδα. Η σελίδα είναι μια πολύ νέα πόλη και ιδρύθηκε το 1957 ως καταυλισμός για τους εργαζόμενους που κτίζουν το φράγμα Glen Canyon. Τις πρώτες μέρες, οι κάτοικοι της Σελίδας πραγματικά χαστούκισαν.

Τελικά, πιο σύγχρονα καταστήματα, ένας ολόκληρος δρόμος από εκκλησίες και μόνιμες κατοικίες χτίστηκαν. Η σελίδα αυξάνεται μέσω του τουρισμού και φιλοξενεί όλο και περισσότερους συνταξιούχους.

Βρίσκεται στη βόρεια κεντρική Αριζόνα δίπλα στο Ναβάχο Έθνος και με θέα στη Λίμνη Πάουελ. Η σελίδα είναι περίπου πέντε ώρες βόρεια του Φοίνιξ και πέντε ώρες ανατολικά του Λας Βέγκας.

Επισκεφθείτε τα Φαράγγια Κουλοχέρηδων

Θα χρειαστείτε έναν οδηγό για να επισκεφθείτε τα φαράγγια των slots, τα οποία βρίσκονται στη γη Navajo. Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο φαράγγια, τα άνω και κάτω φαράγγια των αντιλόπων. Οι περισσότεροι επισκέπτες κάνουν μια περιήγηση στο ανώτερο φαράγγι Antelope. Από το τζιπ ή το φορτηγό σας, είναι μόνο μια μικρή αμμώδης βόλτα στο επίπεδο φαράγγι. Το χαμηλότερο φαράγγι του Antelope είναι πιο δύσκολο. Υπάρχουν σκάλες για να μπείτε στο φαράγγι. Ακολουθούν κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιηγήσεις στο Antelope Canyon Tours .

Ράφια του ποταμού Κολοράντο

Υπάρχουν εκδρομές για ανθρώπους σαν εμένα που θέλουν να δουν φοβερό βλέμμα φαράγγι, κοιτάξουμε στα βαθιά νερά ενός πανέμορφου ποταμού και το κάνουμε όλοι χωρίς να υπονοούμε φόβο.

Αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι το ποτάμι του Κολοράντο Discovery προσφέρει μία από τις πιο εντυπωσιακές εκδρομές ράφτινγκ του ποταμού Κολοράντο που διατίθενται οπουδήποτε στον όμορφο ποταμό Κολοράντο. Παρέχουν ημερήσιες εκδρομές με ομαλή πτήση νερού που είναι ιδανικές για όλη την οικογένεια.

Απολαμβάνοντας την τεράστια λίμνη Powell

Η Λίμνη Πάουελ μοιάζει με την Monument Valley μετά από μια τεράστια πλημμύρα.

Οι βραχώδεις σχηματισμοί είναι φανταστικοί, τα κρυμμένα φαράγγια των κουλοχέρηδων μπορούν να εξερευνηθούν με καγιάκ και τα σπίτια μπορούν να βρουν ακόμα απομονωμένους χώρους για να δέσουν τη νύχτα. Η ολοκαίνουργια Antelope Pointe Marina στη Σελίδα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να νοικιάσετε ένα σκάφος με ισχύ, σκι βάρκα, τζετ σκι ή καγιάκ. Τα πολυτελή πλοία τους είναι ιδανικά για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή σαββατοκύριακα απόδραση. Έχουν ένα απλό, πολυτελές εστιατόριο στη μεγαλύτερη πλωτή πλατφόρμα στον κόσμο.

Επισκεφθείτε το Εθνικό Μνημείο του Rainbow Bridge

Σιγουρευτείτε και εξερευνήστε την έκταση της λίμνης και πηγαίνετε σε μέρη όπως το Εθνικό Μνημείο Rainbow Bridge, μια όμορφη φυσική γέφυρα. Όταν ήμασταν εκεί το νερό ήταν χαμηλό. Πλησίασαμε με μηχανοκίνητο σκάφος και τραυματίσαμε μέσα από τα στενά φαράγγια στην αποβάθρα. Μόλις συνδεθήκαμε, περάσαμε σύντομα στη Γέφυρα του Rainbow. Ήταν ειρηνικό και ένας από τους ταξιδιώτες σύντροφός μας παρατήρησε ότι ήταν τόσο ήσυχη που μπορούσε να ακούσει τον ήχο ενός σκάφους hopping κατά μήκος των όχθες του νερού.

Φράγμα Glen Canyon Tour

Ο Σύνδεσμος Φυσικής Ιστορίας Glen Canyon, ένας εκπαιδευτικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με το Γραφείο Ανακαίνισης, παρέχει ξεναγήσεις μέσω του φράγματος Glen Canyon σε ετήσια βάση. Οι εκδρομές είναι περίπου 45 λεπτά και παρέχονται δωρεάν στο κοινό.

Απολαύστε το Regata Balloon Page

Φανταστείτε, πάνω από 50 μπαλόνια ζεστού αέρα που επιπλέουν πάνω από το Page. Το γεγονός αυτό πραγματοποιείται ετησίως στις αρχές Νοεμβρίου.

Παίξτε το Εθνικό Γήπεδο Γκολφ Lake Powell

Η λίμνη Powell National αναφέρεται ως το "Crown Jewel" γκολφ στη βόρεια Αριζόνα. Το πρωτάθλημα 18 οπών άνοιξε για το παιχνίδι τον Σεπτέμβριο του 1995. Το σκηνικό σε ένα ψηλό mesa με θέα το εντυπωσιακό φράγμα Glen Canyon, την πανέμορφη λίμνη Powell και το Vermillion Cliffs, είναι μια γραφική φιλοσοφία και μια απόλαυση ενός παίκτη.

Σελίδα, Αριζόνα ως προορισμός διακοπών

Σελίδα, η Αριζόνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για διακοπές. Είναι ακριβώς στις όχθες της λίμνης Powell, είναι προσβάσιμο αεροπορικώς, βρίσκεται στην καρδιά της χώρας Navajo και έχει μια συναρπαστική ιστορία δική της.

Ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε για το Page και την περιοχή είναι το Μουσείο Powell στη Βόρεια Λίμνη Powell Blvd.

Θα μάθετε για την ιστορία της ιθαγενείας της Αμερικής και για τον κ. John Wesley Powell, τον παλαίμαχο του εμφυλίου πολέμου που διερεύνησε την περιοχή Glen Canyon και, τελικά, το Grand Canyon.

Υπάρχουν αρκετά μοτέλ στην περιοχή, μερικά εστιατόρια διασκέδασης όπως το Bar Dam και το Grille και το Fiesta Mexicana είναι γνωστό για τις μαργαρίτες.