Καλύτερα αναμνηστικά από το Όσλο

Μετά από έναν ανεμοστρόβιλο φανταστικών κρουαζιερών με φιόρδ , γραφικές βόλτες με τρένα, επισκέψεις σε παγετώνες, πεζοπορίες στα δάση και μερικές από τις παλλόμενες νυχτερινές ζωές του Όσλο, η πρωτεύουσα της Νορβηγίας είναι επίσης ένα λαμπερό μέκκα για ψώνια. Μπορείτε να πάρετε κάποια χρήσιμα, μοναδικά και συναρπαστικά αναμνηστικά στο Όσλο , από τις τελευταίες διεθνείς τάσεις μέχρι τις τοπικές χειροτεχνίες.

Όμορφα πουλόβερ

Ένα υπέροχο μέρος για να αγοράσετε όμορφα νορβηγικά πουλόβερ για να πάρετε σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους σας είναι Husfliden στο κέντρο της πόλης.

Όμορφα, μοναδικά παραδοσιακά νορβηγικά πουλόβερ που επιδεικνύουν εξαιρετική δεξιοτεχνία πηγαίνουν σε ανταγωνιστικές τιμές στο κατάστημα πουλόβερ Oslo / Radisson Blu Scandinavia. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πραγματικό εσώρουχο και κάλτσες μαλλί Helly Hanson και οι άνθρωποι λένε ότι η ποιότητα είναι πολύ καλύτερη από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Το Rein og Rose είναι ένα υπέροχο κατάστημα δώρων που προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων, με κύριο άξονα τα όμορφα ρούχα στα νορβηγικά σχέδια, καθώς και πλεκτά ενδύματα και αξεσουάρ όπως καπέλα και κασκόλ.

Νορβηγικό φαγητό

Τα σουβενίρ από το Όσλο πρέπει να περιλαμβάνουν κάτι για να γοητεύσουν τους γευστικούς μύκητες και η σοκολάτα Freia Brand ή η Freia melkesjokolada πρέπει να συμπεριληφθεί στα σουβενίρ σας. Οι διαφορετικές ποικιλίες της σοκολάτας δεν είναι τόσο γλυκείς όσο οι περισσότερες άλλες σοκολάτες και μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών καθώς και καταστήματα παντοπωλείων.

Μην ξεχάσετε να προσέξετε κάποιο νόστιμο νορβηγικό καπνιστό σολομό για φίλους και οικογένεια για να δοκιμάσετε.

Ο σολομός μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε τακτικό παντοπωλείο στο Όσλο όπου μπορεί να θέλετε να πάρετε κάποια άλλα απολαυστικά αναμνηστικά όπως νόστιμα τυριά καθώς και σπιτικές μαρμελάδες και κονσέρβες.

Η Αγροτική Αγορά είναι μια δονητική αγορά όπου μπορείτε να αγοράσετε τοπικά παραγόμενα νορβηγικά τρόφιμα όπως τα τυριά των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, τα ψάρια, το μέλι και το οικολογικό κρέας.

Μια μοναδική ευκαιρία να δοθούν σε αυτούς που επιστρέφουν στο σπίτι μια ιδέα για το τι μπορούν να προσβλέπουν όταν επισκέπτονται το Όσλο. Θα βρείτε επίσης ενδιαφέροντα γεγονότα για το πώς και πού παράγεται το φαγητό.

Τέχνη

Για τους λάτρεις της τέχνης, το KunstVerket Galleri στο Rodelokka είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρει κάποια κομμάτια τέχνης που οι άνθρωποι πίσω στο σπίτι θα εκτιμήσουν. Όχι μόνο αυτό, η περιοχή είναι θαυμάσια για να επισκεφθείτε, καθώς εξακολουθεί να έχει πολλά παλιά ξύλινα σπίτια που έχουν διατηρηθεί με αγάπη. Πάρτε την επιλογή σας από κεραμικά, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και γλυπτά. Μορφή, κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό Vestbanen, είναι ένα άλλο μέρος που επικεντρώνεται στη σύγχρονη τέχνη και τη βιοτεχνία. Θα βρείτε πολλά υπέροχα αναμνηστικά σε γυαλί, κεραμικά, μέταλλο και ξύλο.

Δώρα για το εμπορικό κέντρο

Το εμπορικό κέντρο Paleet στο Όσλο έχει περίπου 45 καταστήματα καθώς και σωρούς από εστιατόρια για να κάνετε ένα διάλειμμα από το υπέροχο καταφύγιο αγορών. Η αγορά αναμνηστικών από το Όσλο γίνεται εύκολη και ίσως βρείτε όλα όσα χρειάζεστε κάτω από μια οροφή. Ανδρική και γυναικεία μόδα, κοσμήματα, γυαλικά, αθλητικά είδη. στην πραγματικότητα οτιδήποτε γνωρίζετε όσοι επιστρέφουν στο σπίτι θα σας ενδιαφέρουν.

Μοναδικοί θησαυροί

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να αποφύγουν τα συνηθισμένα αναμνηστικά και ψάχνουν για γραφικούς, μοναδικούς θησαυρούς από τη Νορβηγία που δεν κοστίζουν ένα χέρι και ένα πόδι.

Οι αγορές ψύλλων όπως αυτή του Bl στο Όσλο καθώς και τα καταστήματα χαλάρωσης είναι μια απόλαυση στο Όσλο αν θέλετε να αποφύγετε τυποποιημένα σουβενίρ. Θα μπορείτε να βρείτε πολλά εκπληκτικά πράγματα όπως ασυνήθιστες τσάντες, περίεργα και ασυνήθιστα σπιτικά ρούχα, κοσμήματα, κεραμικά και πολλά άλλα.

Αναμνηστικά για έναν ποτό καφέ; Λοιπόν, το Όσλο είναι επίσης καφενείο καφέ και γνώστες του καφέ θα σας πουν ότι τα καφέ μπαρ τους είναι τα πιο μοντέρνα, εξυπηρετώντας τους καλύτερους καφέδες που μπορείτε να φανταστείτε. Η αγορά ενός νορβηγικού καφέ για όσους είναι στο σπίτι είναι ένας λαμπρός τρόπος να δοθεί στους φίλους και στην οικογένεια μια γεύση από τον πολιτισμό αυτής της εκπληκτικής σκανδιναβικής πόλης.

Μπορείτε να κατευθυνθείτε οπουδήποτε στο Όσλο για κανονικά αναμνηστικά από το Όσλο ή να βρείτε μικρά μακαρισμένα μαγαζάκια που προσφέρουν σκανδιναβικές σπεσιαλιτέ όπως παραδοσιακές φορεσιές κούκλες ή κάποιες ασυνήθιστες μπότες φούσκας.