Τρώγοντας τοπικά στο Βανκούβερ: Υπηρεσίες τοπικής παραγωγής και CSA

CSAs του Vancouver, παράδοση υπηρεσιών CSA και παράδοση τοπικών προϊόντων

Η κατανάλωση τοπικών - αγορών προϊόντων και άλλων τροφίμων που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς και παρόχους - είναι μια αυξανόμενη κίνηση στο Βανκούβερ και σε όλη την Κάτω Ηπειρωτική χώρα.

Αν ανησυχείτε ότι η κατανάλωση τοπικών προϊόντων είναι πολύ δύσκολη ή χρονοβόρα, σκεφτείτε και πάλι: είναι ευκολότερο από ποτέ να τρώτε τοπικά στο Βανκούβερ, χάρη σε ένα ευρύ φάσμα CSA και τοπικών υπηρεσιών παράδοσης.

Το CSA είναι ένα αρκτικόλεξο για την κοινοτική υποστηριζόμενη γεωργία. Οι οργανώσεις της CSA συνεργάζονται με τοπικές εκμεταλλεύσεις και καλλιεργητές για να προσφέρουν φρέσκα, τοπικά προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές. Ο ευκολότερος τρόπος να επωφεληθείτε από τα CSA τοπικής βάσης είναι να ενταχθούν οι υπηρεσίες παράδοσης προϊόντων: για συνδρομή, μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε εβδομαδιαίες παραδόσεις τοπικών εποχιακών προϊόντων.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να τρώτε τοπικά στο Βανκούβερ: Υπηρεσίες τοπικής παραγωγής & CSA Delivery Services για να βρείτε τη σωστή υπηρεσία ή το CSA για εσάς και την οικογένειά σας.

Δείτε επίσης: Πλήρης οδηγός για την κατανάλωση τοπικών τροφίμων στο Βανκούβερ, BC