Στοιχειωμένα σπίτια για τρομακτικό αποκριές διασκέδασης

Φοβιστικές αποκριές εμπειρίες γύρω από Reno / Tahoe

Στοιχειωμένα Σπίτια και Scary Stuff γύρω από τον Reno και τους Sparks

Τα στοιχειωμένα σπίτια είναι πολύ δημοφιλή γύρω από το Reno κατά τη διάρκεια του Halloween, και φαίνεται το πιο τρομακτικό το καλύτερο. Μερικά από αυτά τα στοιχειωμένα σπίτια είναι καλά και μπορεί να είναι τρομακτικά ακόμη και για όσους πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι. Οι γονείς προειδοποιούνται να κάνουν χρήση της διακριτικής ευχέρειας όταν παίρνουν παιδιά σε αυτά τα γεγονότα αποκριών.

(Σημείωση: Ορισμένες εκδηλώσεις αποκριών δεν ανακοινώνονται και / ή δεν ενημερώνονται παρά λίγο πριν από το Halloween.

Ελέγξτε ξανά για πιθανές προσθήκες και ενημερώσεις.)

Frightmare στην πλατεία Βικτωριανών

Το Frightmare βρίσκεται στην πλατεία Βικτωριανών στις Sparks, δίπλα στα θέατρα Century (1250 Victorian Avenue). Για την εποχή φοβερότητας του 2014, το στοιχειωμένο σπίτι θα είναι ανοιχτό την Πέμπτη έως τις Κυριακές, από τις 2 Οκτωβρίου μέχρι την Απόκριες στις 31 Οκτωβρίου. Η στοιχειωσία ξεκινά στις 7 μ.μ. κάθε βράδυ. Υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές τρομακτικές εμπειρίες - το Evil Clown Town, το Zombie Farm House, το Λαβύρινθο και η Μαύρη Τρύπα. Τα εισιτήρια είναι $ 15 είτε για το Evil Clown Town είτε για το Zombie Farm House. Το λαβύρινθο και η μαύρη τρύπα είναι $ 10 και για τα δύο. Είναι $ 20 και για τα τέσσερα αξιοθέατα. Δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 8 ετών. Ελέγξτε τον ιστότοπο για διάφορες επιλογές, όπως ομαδικές χρεώσεις και εισιτήρια online. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια. Με εισιτήρια VIP για $ 25, παραλείπετε τις γραμμές για όλα τα αξιοθέατα.

Το Reno Fright Fest παρουσιάζει το Σφαγείο

Το Σφαγείο, που λέγεται ότι είναι το μεγαλύτερο στοιχειωμένο σπίτι στη βόρεια Νεβάδα, ανοίγει για το 2014 την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου.

Οι ημερομηνίες διαστρέβλωσης για το 2014 είναι οι 3 - 5 Οκτωβρίου, 9 - 12, 16 - 19 και 30 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου. Το σφαγείο είναι ένα επαγγελματικό στοιχειωμένο σπίτι που φέρεται να είναι τρομακτικό. Ίσως θελήσετε να διαβάσετε την προειδοποίηση Reno Fright Fest πριν πάτε σε αυτό το στοιχειωμένο γεγονός. Το Σφαγείο βρίσκεται τώρα στο Reno Aces Ballpark, 250 Evans Avenue κοντά στο κέντρο του Reno.

Οι κατακόμβες κάτω από το πάρκο περιμένουν την επίσκεψή σας. Θα υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης από το πάρκο. Οι ώρες είναι 7 μ.μ. έως 11 μ.μ. Πέμπτη έως Σάββατο, Κυριακές 5 μ.μ. έως 9 μ.μ., και επιπλέον αργά κατά τη διάρκεια της ανίχνευσης του Ρένο Ζόμπι και την αποκριών. Μόνο τα γενικά εισιτήρια εισόδου θα είναι διαθέσιμα στην πόρτα για $ 15. Αν απλά δεν μπορείτε να περιμένετε να φοβάσαι, ένα Pass Pass για $ 22 σας κινεί στο μπροστινό μέρος της γραμμής. Το Pass Pass και τα ομαδικά εισιτήρια (20 ή περισσότερα) μπορούν να αγοραστούν στην πόρτα ή εκ των προτέρων με την κλήση (775) 885-6999. Τα εισιτήρια διατίθενται επίσης online φέτος.

Βασίλειο των Φοβιών

Το Βασίλειο των Φοβιών τιμολογείται ως το τρομακτικό στοιχειωμένο σπίτι του Reno, οπότε να προειδοποιήσει. Η καταδίωξη βασίζεται στην ιστορία των τρομακτικών ουσιών που συνέβησαν σε ένα κτήμα Kilburn βαθιά σε κάποιο βάλτο (δείτε την ιστοσελίδα για την ιστορία), όπως οι άνθρωποι εξαφανίζονται και έχουν κλαπεί οι ψυχές τους. Το Kingdom of Horrors βρίσκεται στο 515 E. 7th Street στο Reno, δίπλα στο Roller Kingdom . Ξεκινώντας το 2014 την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, το Βασίλειο των Φοβιών είναι ανοιχτό στις ακόλουθες ημερομηνίες από τις 19:00 έως τις 11:00 - 8-10, 16-18, 23-26, 29-31 και 1 Νοεμβρίου. Η είσοδος είναι $ 12, ή $ 15 για το Skip The Line Pass. Πάρτε μια έκπτωση 2 $ φέρνοντας ένα άδειο δοχείο για ροφήματα RockStar και θα πάρετε επίσης ένα άλλο ποτό.

Ο αριθμός τηλεφώνου πληροφοριών είναι (775) 682-0998.

Απόκριες στο Κάρσον Σίτυ

Carson City Ghost Walk

Η πλούσια και ενδιαφέρουσα ιστορία του Carson City διερευνάται και θεατρικά ξαναζωντανεύεται κατά τη διάρκεια αυτών των εποχιακών περιηγήσεων Ghost Walking Tours. Το Walk Walk Ghost του Carson είναι ένας τρομακτικός και ευχάριστος τρόπος να γνωρίσετε τη Βικτωριανή Εποχή του Carson City και το διαφορετικό παρελθόν. Ακούστε για τα παρατεταμένα πνεύματα του παρελθόντος, στοιχειωμένα και παραφυσικά ιστορίες. Αυτή είναι μια περιήγηση με τα πόδια στα ιστορικά σπίτια της περιοχής του κέντρου της πόλης.

Αυτή η περιοδεία του φθινοπώρου λαμβάνει χώρα εγκαίρως για αποκριές, στις 18 Οκτωβρίου 2014, από τις 10:30 π.μ. έως τις 2:30 μ.μ. Οι περιπάτους φάντασμα ξεκινούν από τη γωνία της 3ης και της Curry Streets. Η περίοδος των 90 λεπτών χήρας επισκέπτεται τα σπίτια πολλών εξέχοντων κατοίκων του Carson City από το παρελθόν. Ο "Mini" Waif Walk είναι λίγο μικρότερος σε 50 λεπτά και είναι ειδικά για παιδιά και οικογένειες.

Πριν και μετά τους περιπάτους, θα υπάρχουν ευκαιρίες για φωτογραφίες, τραπέζια, ψυχικά προϊόντα και εμπορεύματα Ghost Walk για πώληση.

Τα εισιτήρια της Widow Walk $ 15 εκ των προτέρων, $ 20 την ημέρα της βόλτας. Παιδιά κάτω των 3 ετών. Τα εισιτήρια Waif Walk είναι εκ των προτέρων 7 δολάρια για παιδιά 12 και κάτω, 9 δολάρια για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες. Οι τιμές ημέρας συμβάντων είναι $ 9 και $ 12. Τα εισιτήρια μπορούν να παραγγελθούν καλώντας (775) 343-6279. Είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο (με χρέωση) από τα Brown Paper Tickets - Widow's Walk και Waif Walk.

Grimes Κάστρο Haunted Κάστρο στο Carson City

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το Κάστρο Grimes δεν θα ανοίξει το 2014.

Απόκριες στην πόλη Βιρτζίνια

Βιρτζίνια City Halloween φαντάσματα περιπάτους περιηγήσεις

Βρείτε τα φαντάσματα στη Βιρτζίνια Σίτι κατά τη διάρκεια αυτών των πεζοπορικών περιηγήσεων το 2014 - Παρασκευή και Σάββατο 24 και 25 Οκτωβρίου, Πέμπτη και Παρασκευή 30 και 31 Οκτωβρίου και Σάββατο 1 Νοεμβρίου. Οι εκδρομές Ghost Tour ξεκινούν στις 5:30 μ.μ. και στις 8 το βράδυ κάθε βράδυ , ξεκινώντας από το Silver Queen Hotel. Ακούστε τις ιστορίες εκείνων που έχουν επιλέξει να μην αφήσουν ποτέ το Comstock και να δουν τους αιώνιους χώρους ανάπαυσης τους, συμπεριλαμβανομένου του Washoe Club. Τα εισιτήρια είναι $ 30 ανά άτομο και μπορούν να αγοραστούν εκ των προτέρων μέσω του ιστότοπου. Μια εκκίνηση κυνηγιού φάντασμα μετά το ωράριο είναι διαθέσιμη ξεκινώντας στις 10:30 μ.μ. Τα εισιτήρια για αυτήν την καθυστερημένη εκδρομή είναι $ 80 ανά άτομο και επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, στείλτε email στο contact@virginiacityghosttours.com.