Πώς να παρακολουθήσετε το Parade Rose Pasadena - σε πρόσωπο

Οδηγός για το τουρνουά τριαντάφυλλων Pasadena

Ένα εκατομμύριο άνθρωποι ή περισσότερα αποδίδουν κάθε Πρωτοχρονιά κατά μήκος της λεωφόρου Κολοράντο του Πασαντένα, για να παρακολουθήσουν δεκάδες λουλουδιών γεμάτα με λουλούδια, συγκροτήματα και ιππικούς ομίλους στην ετήσια εκδήλωση Tournament of Roses.

Μην αφήσετε αυτό να σας τρομάξει μακριά. Όχι μόνο είναι το γεγονός καλά οργανωμένο, αλλά υπάρχουν πολλές στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να το απολαύσετε χωρίς να αισθάνεστε συγκλονισμένοι.

Τι πρέπει να ξέρετε για την Rose Parade

Μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο άνετοι:

Τρόποι να παρακολουθήσετε την Rose Parade στο πρόσωπο

Η προβολή του τραπεζιού είναι ο ευκολότερος και πιο άνετος τρόπος για να δείτε τα πράγματα.

Είναι επίσης το πιο ακριβό. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα από τα 70.000 ανυψωμένα εισιτήρια για τα καθίσματα της πατριού Rose Rose μέσω Sharp Seating. Τα εισιτήρια διατίθενται προς πώληση στις αρχές Φεβρουαρίου για το επόμενο έτος. Όλοι, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, πρέπει να έχουν εισιτήριο. Κοστίζουν λιγότερο κοντά στο τέλος της διαδρομής από ό, τι στην αρχή. Εάν το Sharp Seating έχει εξαντληθεί, δοκιμάστε το μεταπωλητή εισιτηρίων StubHub.

Εσείς και τα στοιχεία που εισάγετε στο Rose Parade Grandstands θα αναζητηθούν. Σακίδια, ψυγεία και μεγάλες σακούλες δεν επιτρέπονται.

Curbside Η προβολή από το πεζοδρόμιο είναι δωρεάν σε βάση πρώτης προβολής . Η πόλη του Πασαντένα επιτρέπει στους ανθρώπους να διεκδικήσουν χώρο θέασης πεζοδρομίων κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης που αρχίζει το μεσημέρι την ημέρα πριν την παρέλαση. Τα καλύτερα σημεία θα ληφθούν σύντομα μετά από αυτό.

Διανυκτέρευση κάμπινγκ στο πεζοδρόμιο επιτρέπεται και οι πυρκαγιές (σε πυροσβεστικά δοχεία που βρίσκονται εκτός του εδάφους) επιτρέπονται εάν δεν είναι άνεμος.

Παρακολουθήστε την Rose Parade τον Φτηνότερο τρόπο

Μπορείτε να δείτε την παρέλαση χωρίς κάμπινγκ έξω μια μέρα στην άλλη, σηκώνοντας την αυγή ή δαπανώντας πολλά χρήματα. Απλά χρησιμοποιήστε τον εύχρηστο οδηγό για να παρακολουθήσετε το Rose Parade το φτηνό δρόμο . Είναι επίσης καλό αν αποφασίσετε να πάτε την τελευταία στιγμή.

Δείτε το Rose Parade Floats Up Close

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι παρακολουθώντας το Rose Parade δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε αυτά τα εκπληκτικά επιπλέουν. Στο πρωί Rose Parade, κοιμάστε αργά ενώ όλοι οι άλλοι παλεύουν τα πλήθη και παρακολουθούν τηλεόραση. Θα είστε άνετοι και μπορείτε να ακούσετε όλα τα σχόλια. Για να βλέπετε τα πλησιέστερα κοντά:

Περισσότερες Εκδηλώσεις Παρέλασης Rose

Για κάθε μία από αυτές τις εκδηλώσεις Rose Parade χρεώνονται μικρά τέλη εισόδου. Αγοράστε εισιτήρια για οποιοδήποτε από αυτά μέσω Sharp Seating.

Πού να μείνετε για να δείτε την παρέλαση του μπολ με τριαντάφυλλα

Υπάρχουν κάποιες ιδέες για το πού να μείνετε στην Πασαντένα . Τα ξενοδοχεία Pasadena κοντά στην διαδρομή παρέλασης ξεπουλώνουν πολλούς μήνες πριν την παρέλαση. Αν προσπαθήσατε πολύ αργά αλλά είστε αποφασισμένοι και οργανωμένοι, μπορείτε να ελέγξετε την τελευταία ημέρα κάθε ξενοδοχείου για ακυρώσεις και να δοκιμάσετε ξανά. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα ξενοδοχείο στην Ανατολική Πασαντένα κατά μήκος της λεωφόρου Ανατολικού Κολοράντο και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τη γραμμή χρυσού του μετρό.

Το κέντρο του Λος Άντζελες είναι επίσης μια άλλη καλή τοποθεσία, ειδικά στο Little Tokyo. Μπορείτε να πάρετε τη χρυσή γραμμή Metro στο Pasadena από εκεί, και να περπατήσετε από το σταθμό στη διαδρομή παρέλασης. Ωστόσο, τα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης είναι εξαιρετικά ακριβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η παραμονή οπουδήποτε αλλού είναι μια ισορροπία μεταξύ δαπάνης και ύπνου. Επιλέξτε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά σε μια γραμμή του μετρό και χρησιμοποιήστε το, αντί να οδηγείτε στην Πασαντένα.

Οδήγηση στην παρέλαση του Bowl Rose

Οι οδηγίες για την Rose Parade βρίσκονται στην ιστοσελίδα Rose Parade.

Η πληρωμένη στάθμευση κοντά στη διαδρομή Rose Bowl Parade είναι διαθέσιμη με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης στάθμευσης μέσω του Sharp Seating.

Η διανυκτέρευση σε δρόμους Pasadena επιτρέπεται από το μεσημέρι, πριν από την παρέλαση, μόνο για το βράδυ. Όχι οι χώροι στάθμευσης και οι ζώνες κόκκινων περιοχών παραμένουν εκτός ορίων και δεν μπορείτε να σταθμεύσετε στην ίδια τη διαδρομή.

Δημόσιες συγκοινωνίες στην παρέλαση του μπολ με τριαντάφυλλα

Η χρυσή γραμμή του Metro Rail διευκολύνει την είσοδο στην Rose Bowl Parade, αλλά ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρένα για να φτάσετε εκεί αν ξεκινήσετε από κάπου εκτός από το κέντρο του Λος Άντζελες. Έξοδος από τους σταθμούς Del Mar, Memorial Park, Lake ή Allen. όλα βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη διαδρομή Rose Bowl Parade.

Εάν έχετε καθίσματα με περίπτερο, ελέγξτε τη διεύθυνση της θέσης του καθίσματος για να δείτε ποια στάση είναι πιο κοντά:

Rose Parade Bowl στο RV σας

Η στάθμευση ενός αυτοκινούμενου αυτοκινήτου ή ενός RV κατά μήκος της διαδρομής Parade Bowl Parade μπορεί να είναι το λιγότερο ακριβό, πιο άνετο και βολικό τρόπο για να πάτε.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να κάνετε την κράτησή σας σχεδόν ένα χρόνο νωρίτερα. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με μέρη που μπορείτε να σταθμεύσετε στην ιστοσελίδα του City of Pasadena. Εάν θέλετε να έχετε πάρκινγκ στην πρώτη γραμμή κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης, κρατήστε το από το Sharp Seating.