Ο βασικός οδηγός για το Smorgasburg LA

Το Smorgasburg LA, το προαστιακό κέντρο της δυτικής ακτής της αγοράς τροφίμων που γεννήθηκε στο Μπρούκλιν , έγινε ένα σαββατοκύριακο για τον Angelenos σχεδόν αμέσως μετά το άνοιγμα του τον Ιούνιο του 2016. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί: στο σπίτι στο χώρο ROW DTLA των 5 στρεμμάτων ακριβώς νοτιοδυτικά του η περιοχή Τέχνες, η έκθεση εξυπηρετεί όλη την ποικιλία ενός μεγάλου pop-up φεστιβάλ τροφίμων - χωρίς όλα τα πλήθη. Εκτός από 50 καλάθια για φαγητό, θα βρείτε έναν κήπο μπύρας, πωλητές τεχνίτη και μερικές σκιερές περιοχές πικνίκ για να απολαύσετε το μεσημεριανό γεύμα.

Η αγορά είναι φιλική προς την οικογένεια και προσφέρει φαγητό και ποτό για σχεδόν κάθε ουρανίσκο και διατροφή.

Να πάρει εκεί

Η είσοδος στο Smorgasburg LA είναι ελεύθερη και η αγορά είναι ανοιχτή κάθε Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 4 το βράδυ. Ένας γεμάτος γκαράζ δίπλα στο ROW DTLA, προσβάσιμο μέσω της Alameda και της Central, προσφέρει σχεδόν 5.000 χώρους, δωρεάν για δύο ώρες χωρίς επικύρωση. Οι ποδηλάτες μπορούν να κάνουν ποδήλατο στο Smorgasburg, το οποίο φιλοξενεί ένα δωρεάν σαλόνι ποδηλάτου και ένα βολικό σταθμό αναρρίχησης Metro Bike Share. Παρόλο που δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός που να περνάει από το ROW DTLA, μερικά δρομολόγια λεωφορείων, συμπεριλαμβανομένων των 7th Street, σταματούν μέσα σε λίγα τετράγωνα του Smorgasburg και τρέχουν κάθε λίγα λεπτά τις Κυριακές.

Τροφή

Αναψυκτικά

Ψώνια & τρόπος ζωής

Pro Συμβουλές

Η αγορά είναι πιο πολυσύχναστη μεταξύ του μεσημεριού και της 1 μ.μ. κάθε εβδομάδα, οπότε προγραμματίζετε ένα πρώιμο ταξίδι ή περιμένετε το πλήθος του μεσημεριανού για να καθαρίσετε για να αποφύγετε τις γραμμές. Μεταφέρετε μετρητά για να απολαύσετε καλύτερα το Smorgasburg LA. πολλοί από τους πωλητές το προτιμούν και μερικοί από αυτούς δεν έχουν καθόλου πιστωτική κάρτα. Τα κατοικίδια ζώα δεν είναι ευπρόσδεκτα στο Smorg, οπότε φροντίστε να αφήσετε το Fido στο σπίτι για την ημέρα δειγματοληψίας και ψώνια σας.