Δειπνήστε στα εστιατόρια του St. Louis για μισή τιμή

Πού να βρείτε πολύτιμα κουπόνια, πιστοποιητικά δώρων και άλλες προσφορές εξοικονόμησης χρημάτων

Όταν ψάχνετε τρόπους για να κόψετε τον προϋπολογισμό σας, το φαγητό είναι συχνά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Αλλά, υπάρχουν τρόποι να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα χωρίς να δαπανήσετε πάρα πολλά χρήματα. Ξεκινήστε σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους προσφέροντας προσφορές εξοικονόμησης χρημάτων σε τοπικά εστιατόρια.

Μεγάλες ημερήσιες προσφορές

Η Μεγάλη Ημέρα του Σαιντ Λούις στην KMOV-TV προσφέρει καθημερινή προσφορά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Πολλές από τις συμφωνίες αφορούν πιστοποιητικά δωροεπιταγής για τα τοπικά εστιατόρια.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμφωνιών (συνήθως μερικές εκατοντάδες) και μπορείτε να δείτε πόσα πιστοποιητικά είναι ακόμα διαθέσιμα, καθώς και τυχόν συγκεκριμένους περιορισμούς. Τα περισσότερα εστιατόρια σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε μόνο ένα πιστοποιητικό ανά επίσκεψη και συνήθως δεν θα σας επιστρέφουν μετρητά εάν δεν ξοδεύετε ολόκληρο το ποσό. Τα πιστοποιητικά αγοράζονται ηλεκτρονικά και φτάνουν μέσω ταχυδρομείου μετά την αγορά.

Deal Catcher

Το Deal Catcher είναι ένας ιστότοπος που συνδυάζει όλες τις τρέχουσες προσφορές από τις εταιρείες Groupon, Living Social και άλλες εκπτωτικές περιοχές. Όπως οι Great Day Deals, δεν είναι μόνο προσφορές εστιατορίων που προσφέρονται, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλές εκπτώσεις για τα τοπικά εστιατόρια επίσης.

Εστιατόριο.com

Το Restaurant.com είναι ένας εθνικός ιστότοπος, αλλά έχει, κατά πολύ, τις πιο τοπικές προσφορές εστιατορίων. Το καλύτερο πράγμα για την περιοχή είναι η ποικιλία. Restaurant.com έχει πάντα δεκάδες προσφορές (τράβηξα 90 μέσα στην μητροπολιτική περιοχή). Ωστόσο, υπάρχει μια συμφωνία για την ποικιλία αυτή.

Οι προσφορές που προσφέρονται στο Restaurant.com δεν είναι απλά απλά πιστοποιητικά δώρων. Οι περισσότεροι έχουν περιορισμούς, όπως απαίτηση ελάχιστης αγοράς ύψους 35 € όταν χρησιμοποιείτε πιστοποιητικό δώρου 25 δολαρίων. Ακόμα, αν πληρώσετε 10 δολάρια για ένα πιστοποιητικό δώρου αξίας 25 δολαρίων και το χρησιμοποιήσετε σε γεύμα αξίας 35 δολαρίων, το κόστος εξόδου από το τσέπη σας είναι 20 δολάρια έναντι 35 δολάρια.

Το Restaurant.com προσφέρει επίσης κάτι που οι άλλοι ιστότοποι δεν κάνουν - την επιλογή να εκτυπώσετε και να χρησιμοποιήσετε τα πιστοποιητικά σας αμέσως (σε αντίθεση με την αναμονή 7 έως 10 ημερών για να φτάσουν στο ταχυδρομείο). Μπορείτε ακόμη να τα στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας ως δώρα.

Entertainment.com

Το Entertainment.com είναι ο ιστότοπος που σχετίζεται με το βιβλίο ψυχαγωγίας. Ο ιστότοπος προσφέρει κουπόνια για πολλά εστιατόρια. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε την έκδοση St. Louis του βιβλίου για $ 35. Κουπόνια για να καθίσουν τα εστιατόρια είναι συνήθως "αγοράζουν ένα εισιτήριο, πάρτε ένα δωρεάν." Και ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μόνο μερικά από τα κουπόνια εστιατορίων, υπάρχουν αρκετά κουπόνια για πράγματα όπως αλλαγές λαδιού, γυαλιά ματιών, ηλεκτρονικά και ενοικιάσεις αυτοκινήτων, για να καλύψετε εύκολα το κόστος του βιβλίου. Είναι επίσης μια μεγάλη πηγή όταν αγωνίζεστε να αποφασίσετε πού να πάτε για δείπνο. Οι περισσότερες από τις ωραίες διατροφικές αγγελίες περιλαμβάνουν το μενού του εστιατορίου, ώστε να περιηγηθείτε από την κουζίνα και από ποιος προσφέρει την καλύτερη προσφορά.

Εβδομάδες εστιατορίων

Ένας εύκολος τρόπος για να αποθηκεύσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε κουπόνια είναι να παρακολουθήσετε μία από τις πολλές Εβδομάδες Εστιατορίων που προσφέρονται στην περιοχή St. Louis. Κατά τη διάρκεια αυτών των ειδικών εβδομάδων, τα εστιατόρια στις καθορισμένες τοποθεσίες προσφέρουν ένα μενού προκαθορισμένων τιμών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ένα γεύμα τριών πιάτων για $ 25 δολάρια το άτομο. Οι Εβδομάδες Εστιατορίων μπορούν να βρεθούν στο Downtown St. Louis, Clayton, Alton, IL, The Hill και πολλά άλλα.

Παιδιά τρώνε δωρεάν εστιατόρια

Εάν γευματίζετε έξω με όλη την οικογένεια, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας ένα εστιατόριο όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν. Τα εστιατόρια συχνά ορίζουν μία μέρα την εβδομάδα για τέτοιου είδους συμφωνίες, οπότε ένας μικρός προγραμματισμός μπορεί να σημαίνει μεγάλες αποταμιεύσεις. Στο St. Louis, μπορείτε να επιλέξετε από πίτσα και ζυμαρικά σε μπιφτέκια και bar-b-que. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιδιά παίρνουν ένα δωρεάν γεύμα με την αγορά ενός ενήλικου εισιτηρίου.