Πώς να κερδίσετε χρήματα στον κόσμο της Coca-Cola στην Ατλάντα

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επόμενη επίσκεψή σας στον κόσμο της Coca-Cola με αυτές τις οικονομίες

Λίγες πόλεις μπορούν να καυχηθούν στο επίπεδο των διάσημων αξιοθέατων όπως η Ατλάντα. Εξάλλου, η Ατλάντα φιλοξενεί την πιο εικονική σόδα στον κόσμο, την Coca-Cola.

Από το 1990, ο κόσμος της Coca-Cola, ένα μουσείο γεμάτο με την έκκληση και τη νοσταλγία του Coca-Cola, στάθηκε ψηλά ως ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης. Αν και το πρωτότυπο άνοιξε στο Underground Atlanta, το μουσείο μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση, Pemberton Place απέναντι από το Centennial Olympic Park, το 2007.

Σήμερα, εξακολουθεί να χρησιμεύει ως αναπαράσταση του παρελθόντος του εμπορικού σήματος, μεταφέροντας τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο για να θυμηθούν μερικές από τις πιο θρυλικές στιγμές της ιστορίας μέσα από τη ζωή της Coca-Cola (σκέφτονται: οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα). Τελειώστε την επίσκεψή σας στην αίθουσα γευσιγνωσίας προϊόντων, όπου θα δοκιμάσετε περισσότερα από 100 διεθνή προϊόντα οπτάνθρακα και θα δοκιμάσετε αυτό που έκανε τη μάρκα τόσο διαχρονική. Αλλά πόσο κοστίζει αυτή η νοσταλγία; Σε σύγκριση με άλλα αξιοθέατα της Ατλάντα, ο κόσμος της Coca-Cola είναι μια από τις πιο λογικές τιμές στην πόλη. Ακόμη ακόμα, ποιος δεν αγαπά μια καλή συμφωνία;

Δημιουργήσαμε μια λίστα με τις εννέα καλύτερες συμβουλές για να μπορείτε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο απολαμβάνοντας το ταξίδι σας στον Κόσμο της Coca-Cola.

1. Αγοράστε ένα ετήσιο δελτίο

Εάν γνωρίζετε ότι θα επισκεφθείτε συχνά τον κόσμο της Coca-Cola, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ετήσιο δελτίο για την οικογένειά σας. Για το κόστος περίπου δύο επισκέψεων, θα λάβετε απεριόριστη είσοδο για ένα χρόνο, εκτός από τις ειδικές προσφορές για κατόχους κάρτας, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων από τα γενικά εισιτήρια εισόδου για τους επισκέπτες κάθε φορά που επισκέπτεστε τα χρήματα στο κατάστημα της Coca-Cola και μια έκπτωση στο Pemberton Café που βρίσκεται λίγο έξω από το μουσείο.

2. Αγοράστε ένα CityPass

Για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν περισσότερα από τα καλύτερα αξιοθέατα της Ατλάντα, αγοράστε ένα CityPass για να λάβετε την καλύτερη συνολική εξοικονόμηση. Με αυτό το ένα πέρασμα, θα μπορείτε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο της Γεωργίας , το Inside CNN Studio Tour, το ζωολογικό κήπο της Ατλάντα και την Ακαδημία Ποδόσφαιρο Hall of Fame για εκπτώσεις. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να σώσετε τα κορυφαία αξιοθέατα της Ατλάντα.

3. Φέρτε το Στρατιωτικό σας ID

Τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνουν δωρεάν εισδοχή στον κόσμο του οπτάνθρακα. Απλά θυμηθείτε να φέρετε τη στρατιωτική σας ταυτότητα όταν αγοράζετε τα εισιτήριά σας στο μετρητή εισιτηρίων του μουσείου. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να εξαργυρωθεί για αγορές online εισιτηρίων.

4. Αναζητήστε Ειδικά Πακέτα

Ο Κόσμος του Coke περιστασιακά προσφέρει ειδικά πακέτα που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρήματα. Για παράδειγμα, στο παρελθόν, ο World of Coke συνεργάστηκε με το Atlanta Braves, το Ενυδρείο της Γεωργίας, το Six Flags Over Georgia, το Stone Mountain Park και το White Water για να προσφέρει το MVP (Most Valuable Package).

5. Εγγραφείτε στις ανταμοιβές μου Coke

Αν επισκέπτεστε τον Κόσκο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πιείτε τη σόδα. Όταν αγοράζετε διάφορα προϊόντα οπτάνθρακα, όπως το Sprite, το Dasani, το Powerade και την κλασική Coca-Cola, μπορείτε να κερδίσετε πόντους ανταμοιβής που μπορείτε να εξαργυρώσετε για ένα γενικό εισιτήριο εισόδου στο World of Coca-Cola. Εγγραφείτε εδώ για να αρχίσετε να συλλέγετε πόντους.

6. Φάτε πριν πάτε

Τα τρόφιμα και τα ποτά δεν επιτρέπονται μέσα στο μουσείο, οπότε σκεφτείτε να φάτε στο σπίτι πριν επισκεφθείτε, ή ακόμα καλύτερα να φέρετε ένα μεσημεριανό πικνίκ για να απολαύσετε στο Ολυμπιακό Πάρκο Centennial πριν μπείτε στο World of Coke. Υπάρχουν επίσης φιλικά προς τον προϋπολογισμό αλυσίδες εστιατορίων, όπως το Chick-fil-A και το μετρό, κοντά στο ενυδρείο.

7. Πηγαίνετε με μια ομάδα

Συγκεντρώστε όλη την συμμορία και κάντε μια ομαδική κράτηση για να λάβετε ειδική τιμολόγηση ομάδας. Ομάδες παιδιών εξοικονομούν περισσότερο από τους ενήλικες. Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν σε μία συναλλαγή ή να ισχύουν οι γενικές τιμές εισαγωγής. Κάνετε μια ομαδική κράτηση αντί να αγοράσετε εισιτήρια ομίλου στο μετρητή με τα πόδια για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να λάβετε αυτήν την ειδική προσφορά.

8. Περπατήστε τη Μάρτα

Επειδή τα τέλη στάθμευσης σε πολλούς σταθμούς Marta είναι δωρεάν ή φθηνότερα από ό, τι πάρκινγκ στο World of Coke, σκεφτείτε να οδηγήσετε τη Marta στο μουσείο. Οι δύο κοντινότεροι σταθμοί είναι το CNN / GA World Congress Centre και το Peachtree Centre, και τα δύο από τα οποία απέχουν 10 με 15 λεπτά με τα πόδια από το World of Coke.

9. Μείνετε ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του World of Coca-Cola για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις ειδικές προσφορές και τα happenings στο μουσείο. Ομοίως, μπορείτε να ακολουθήσετε τις σελίδες Facebook και Twitter για πιο τακτικές ενημερώσεις.

Κόσμος των πληροφοριών της Coca-Cola

Για απαντήσεις σε πιο γενικές ερωτήσεις, όπως ώρες και χρονοδιαγράμματα διακοπών, επισκεφθείτε τη σελίδα FAQ του Coca-Cola World.

Ψάχνετε για περισσότερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στην Ατλάντα;

Ελέγξτε αυτές τις συμβουλές για να αποθηκεύσετε στο Γεωργικό Ενυδρείο και το Ζωολογικό Πάρκο της Ατλάντα . Και μην χάσετε τον οδηγό μας για προσιτά αξιοθέατα στο μετρό Atlanta και 20 δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε και να δείτε στην Ατλάντα .