Πώς να πάρετε ένα GED στο Μέμφις

Αν ποτέ δεν τελείωσε το γυμνάσιο, μπορεί να σκεφτήκατε να κάνετε τη δοκιμή γενικής εκπαίδευσης για να πάρετε το GED σας. Και για καλό λόγο - σε αυτή την εποχή, η κατοχή διπλώματος γυμνασίου ή GED είναι ζωτικής σημασίας για την απόκτηση απασχόλησης. Ευτυχώς, η δοκιμή για το GED είναι μια αρκετά απλή διαδικασία. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Γνωρίστε τις προϋποθέσεις επιλεξιμότητας - Οι αιτούντες GED πρέπει να είναι τουλάχιστον 17 ετών και κάτοικος του Tennessee. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν αποκτήσει στο παρελθόν δίπλωμα γυμνασίου ή GED. Οι αιτούντες ηλικίας 17 ή 18 ετών πρέπει να λάβουν έντυπο επιλεξιμότητας από το γραφείο του τελευταίου γυμνασίου τους. Οι δεκαεξάχρονοι φοιτητές που έχουν εγγραφεί στο σχολείο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους πρέπει επίσης να λάβουν αυτή τη μορφή.
  1. Πάρτε μια προπαρασκευαστική τάξη - Στο Τενεσί, οι υποψήφιοι GED πρέπει να λάβουν πρώτα μια προκαταρκτική τάξη GED και εξετάσεις πρακτικής. Ενώ υπάρχουν πολλά μαθήματα διαθέσιμα - τόσο online όσο και προσωπικά, δωρεάν και έναντι αμοιβής - τα Memphis City Schools προσφέρουν μια δωρεάν τάξη στο κέντρο ενηλίκων Messick. Καλέστε (901) 416-4840 για να προγραμματίσετε μια τάξη.
  2. Εγγραφείτε για να πάρετε τη δοκιμή - Υπάρχουν δύο περιοχές δοκιμών στην πόλη του Μέμφις. Το ένα είναι στο Southwest Tennessee Community College και το άλλο είναι στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο του Memphis City Schools. Και οι δύο ιστότοποι απαιτούν από εσάς να εγγραφείτε αυτοπροσώπως και να πληρώσετε το ποσό των $ 55 * για να λάβετε τη δοκιμή.
  3. Φέρτε την απαιτούμενη τεκμηρίωση - Την ημέρα της δοκιμής θα χρειαστεί να φέρετε αυτά τα στοιχεία στον ιστότοπο δοκιμών: ένα κρατικό πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία, μια κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών σας εξετάσεων, δύο μολύβια και ένα στυλό. Οι αιτούντες ηλικίας 17 και 18 ετών πρέπει επίσης να φέρουν πιστοποιημένο πιστοποιητικό γέννησης και το έντυπο επιλεξιμότητας από το σχολείο τους.
  1. Περιμένετε για τα αποτελέσματά σας - Θα μπορούσε να διαρκέσει έως τρεις εβδομάδες πριν από την επεξεργασία και βαθμολόγηση της δοκιμής σας. Εκείνη την εποχή, θα λάβετε τα αποτελέσματά σας μέσω ταχυδρομείου. Οι υποψήφιοι που πέρασαν τη δοκιμασία θα λάβουν επίσης τα διπλώματά τους μέσω ταχυδρομείου.

Επιπλέον πληροφορίες

* Τα τέλη δοκιμών ήταν ακριβή σε αυτό το κείμενο, αλλά υπόκεινται σε αλλαγές. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με την τοποθεσία δοκιμών για να επαληθεύσετε τα τέλη πριν από την εγγραφή σας.