Βατικανό και Ρώμη Αξιοθέατα

Τριήμερο πέρασμα για τοποθεσίες και μουσεία στην πόλη του Βατικανού και τη Ρώμη

Το OMNIA Vatican και η κάρτα της Ρώμης (Buy on Viator) είναι ένα δελτίο στα αξιοθέατα της πόλης του Βατικανού και της Ρώμης. Με την κάρτα, οι επισκέπτες εισέρχονται σε σημαντικούς χώρους και μουσεία χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν στη σειρά. Το πέρασμα περιλαμβάνει ακουστικούς οδηγούς, τουριστική ιατρική βοήθεια, χρήση δημόσιων συγκοινωνιών και ανοιχτό λεωφορείο.

Περισσότεροι επισκέπτες από ποτέ αναμένονται στη Ρώμη και την Πόλη του Βατικανού κατά τη διάρκεια του έτους 2016 Jubilee, οπότε η κατοχή της κάρτας θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει από τη σπατάλη πολύ χρόνου σε γραμμές εισιτηρίων.

Αξιοθέατα με το Βατικανό και τη Ρώμη

Το δελτίο OMNIA περιλαμβάνει δωρεάν είσοδο σε πολλά αξιοθέατα χωρίς αναμονή σε σειρά και μειωμένη είσοδο με ταχεία είσοδο σε πολλά άλλα για περίοδο τριών ημερών, αρχής γενομένης από την ημερομηνία επικύρωσης (η ημερομηνία που το χρησιμοποιήσατε για οποιαδήποτε εισαγωγή ή μεταφορά ). Για ορισμένες εισόδους θα χρειαστεί να συναντηθείτε σε ένα καθορισμένο μέρος σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, σημειωμένο στον ιστότοπο και στις πληροφορίες που συνοδεύουν την κάρτα σας.

Εισαγωγή και είσοδος χωρίς γραμμή :

Πρόσθετοι προαιρετικοί ιστότοποι - η κάρτα καλύπτει την είσοδο σε ένα ιστότοπο ή μουσείο και εκπτώσεις για την είσοδο για οποιεσδήποτε άλλοι επιλέγετε να επισκεφθείτε από τη λίστα που περιλαμβάνει:

Μεταφορά με το Βατικανό και τη Ρώμη

Με την κάρτα OMNIA, οι επισκέπτες έχουν απεριόριστη χρήση του συστήματος λεωφορείων και μετρό της Ρώμης, επικυρώντας το πέρασμα στα καθορισμένα μηχανήματα turnstiles και εισιτηρίων (εξηγείται με το δελτίο).

Το δελτίο επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το Roma Christiana Open Bus, δείχνοντας το πέρασμα στον οδηγό. Τα λεωφορεία είναι εξοπλισμένα με οδηγούς ήχου σε 8 γλώσσες. Ένα πλήρες κύκλωμα περιήγησης είναι 1,5 ώρες, αλλά οι επισκέπτες μπορούν να κατεβαίνουν και να φτάνουν σε 11 στάσεις από σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα όσες φορές επιθυμούν.

Πληροφορίες OMNIA του Βατικανού και της Κάρτας της Ρώμης

Περιλαμβάνεται επίσης με το δελτίο αξιοθέατων:

Η Κάρτα Αξιοθέτησης OMNIA του Βατικανού και της Ρώμης λειτουργεί από την Opera Romana Pellegrinaggi , μια οργάνωση που έχει βοηθήσει τους προσκυνητές να φτάσουν στην πόλη του Βατικανού και τη Ρώμη για 77 χρόνια.

Οι κάρτες μπορούν να αγοραστούν online ή απευθείας σε σημεία παραλαβής, όπως το σιδηροδρομικό σταθμό Termini και το αεροδρόμιο Fiumicino.

Ιστοσελίδα : Δείτε το Omnia Vatican και τη Ρώμη για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με την κάρτα αξιοθέατου, το κόστος και τι περιλαμβάνεται και για να το αγοράσετε ηλεκτρονικά.

Πόλη του Βατικανού και Αξιοθέατα της Ρώμης

Θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα περισσότερα από αυτά τα αξιοθέατα στα άρθρα μας: