Δωρεάν πράγματα να κάνετε στο Midtown Memphis

Ναι, βγαίνοντας στην πόλη για να επισκεφθείτε μουσεία και αξιοθέατα, να δειπνήσετε σε εστιατόρια, να πιείτε σε μπαρ και να ψωνίσετε σε τοπικά καταστήματα, να τα προσθέσετε γρήγορα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μια μέρα διασκέδασης πρέπει να σπάσει την τράπεζα. Στην πραγματικότητα, το Μέμφις έχει πολλά ελεύθερα πράγματα να κάνει. Και αυτό περιλαμβάνει αυτά τα μεγάλα ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Midtown Memphis.

Περπατήστε τις γειτονιές

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το Cooper-Young, την Broad Avenue Arts District και την Πλατεία Overton για να δειπνήσουν στα εστιατόρια, να απολαύσουν ένα ποτό στα μπαρ και να ψωνίσουν στις μπουτίκ και τις γκαλερί.

Αλλά, δεν κοστίζει τίποτα για να περπατήσετε σε αυτές τις γειτονιές και να απολαύσετε την ηλεκτρική ενέργεια των πλήθους, ειδικά για ένα βράδυ το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν τη διασκέδαση, και από καιρό σε καιρό, δωρεάν μουσική και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα. Το Pavilion Water Tower στην Broad Avenue έχει συχνά εκδηλώσεις, οι μουσικοί συχνά παίζουν στο κιόσκι στη γωνία της Cooper Street και της Young Avenue και διασκεδαστικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα τακτικά στην πλατεία Overton. Και η τρύπα καλαμποκιού κοντά στο γκαράζ πάρκινγκ Overton είναι πάντα δωρεάν.

Levitt Shell Συναυλίες

Το Levitt Shell στο Overton Park διαθέτει σειρά συναυλιών την άνοιξη, το καλοκαίρι και την πτώση, τα οποία, εκτός από περιστασιακά ειδικά γεγονότα, είναι πάντα δωρεάν. Οι σειρές συναυλιών αρχίζουν συνήθως στα τέλη Μαΐου και τρέχουν στις αρχές Αυγούστου τις Πέμπτες, Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές. Οι ταινίες προβάλλονται μερικές φορές πριν από την σειρά συναυλιών πτώσης συνεχίζεται το Σεπτέμβριο. Τα φεστιβάλ διαθέτουν διασκέδαση τοπικές, περιφερειακές και διεθνείς εκδρομές σε φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να φέρουν τα δικά τους πικνίκ και ποτά για να εγκατασταθούν σε κουβέρτες ή καρέκλες στο γκαζόν. Φορτηγά τροφών επίσης roll in για τη διασκέδαση.

Overton Park Παλιά δάσος

Το παλαιό δάσος του Overton Park χαρακτηρίζεται από πεζοπορικές διαδρομές που φέρνουν τους επισκέπτες βαθιά μέσα στο δάσος στο κέντρο του Μέμφις. Ακόμη και σε μια ζεστή μέρα, τα μονοπάτια που πηγαίνουν βαθιά μέσα στο δάσος της παλιάς ανάπτυξης είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος να μπεις στη φύση στη μέση της πόλης.

Shelby Farms Greenline

Το Shelby Farms Greenline εκτείνεται για περισσότερο από έξι μίλια από την οδό Tillman κοντά μεταξύ Walnut Grove Road και Sam Cooper Boulevard στο Shelby Farms Park στο East Memphis. Αυτό το μονοπάτι σιδηροδρόμων είναι αρκετά ευρύ για ποδηλάτες, περιπατητές και δρομείς για να απολαύσουν όλοι το μονοπάτι. Είναι ένα από τα κορυφαία σημεία στο Μέμφις για ένα τρέξιμο.

Ελεύθερες μέρες στα Μουσεία Περιοχής

Ο Ζωολογικός Κήπος του Μέμφις και το Μουσείο Τέχνης του Μέμφις Μπρουκ είναι ένα από τα πολλά αξιοθέατα της πόλης που προσφέρουν δωρεάν ημέρες ή δωρεάν ώρες . Το Brooks επίσης ανοίγει για ειδικές οικογενειακές μέρες σε επιλεγμένα Σάββατα, όταν προγραμματίζονται διασκέδαστες δραστηριότητες γύρω από εκθέματα και οι πόρτες είναι ανοικτές σε όλους δωρεάν.