Όλα για το θέατρο του Ποσειδώνα στο Σηάτλ

Ένας από τους χώρους του Seattle Theatre Group

Το θέατρο Neptune είναι ένα από τα τρία θέατρα υπό την ομπρέλα της ομάδας θεάτρου του Seattle. Οι άλλοι δύο χώροι που διαχειρίζεται το STG είναι το θέατρο Paramount και το θέατρο Moore. Και οι τρεις χώροι παίρνουν πολλά κορυφαία headliners και περιηγήσεις περιοδεία.

Ο Ποσειδώνας είναι ένα από τα παλαιότερα θέατρα του Σιάτλ, αλλά δεν ήταν πάντα ο χώρος πολλαπλών χρήσεων που είναι σήμερα. Στην πραγματικότητα, η μετάβαση από κινηματογράφος σε χώρο πολλαπλών χρήσεων πραγματοποιήθηκε μόνο τον Ιανουάριο του 2011.

Αρχικά άνοιξε στις 16 Νοεμβρίου 1921 ως κινηματογραφική αίθουσα κατά την εποχή των σιωπηλών ταινιών. Υπήρχαν αρχικά πέντε κινηματογραφικές κατοικίες στην Πανεπιστημιακή Περιοχή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά σήμερα ο Ποσειδώνας είναι ο τελευταίος που στέκεται. Το κτίριο έχει ανακαινιστεί αρκετές φορές. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1920, τα στοιχεία του εσωτερικού ενημερώθηκαν. το 1943 αυτό που θεωρήθηκε ως το μεγαλύτερο όργανο θέατρο Κίμπαλ απομακρύνθηκε και στη δεκαετία του '80 προστέθηκε νέα βάση παραχώρησης.

Το θέατρο βρίσκεται κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, έτσι είναι ένας εξαιρετικός χώρος για τους σπουδαστές που αναζητούν πράγματα να κάνουν. Ειδικό μπόνους - υπάρχει ένα μπαρ στο θέατρο, που βρίσκεται στον κεντρικό όροφο.

Ποια είναι τα γεγονότα στον Ποσειδώνα;

Το θέατρο Neptune είναι ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων, που σημαίνει ότι θα βρείτε λίγα πράγματα εδώ από τις εκδηλώσεις της κοινότητας μέχρι τα headliners, αν και πιθανότατα δεν θα είναι τόσο μεγάλοι από headliners όπως το Paramount.

Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν συναυλίες, κωμικούς, κοινοτικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και μερικές δωρεάν εκδηλώσεις. Ο Ποσειδώνας εξακολουθεί να παρουσιάζει ταινίες, επίσης, αλλά κολλάει σε μεγάλο βαθμό σε λατρευτικά κλασικά και indie ταινίες.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε δωρεάν περιηγήσεις στο θέατρο. Οι εκδρομές αυτές πραγματοποιούνται το τρίτο Σάββατο κάθε μήνα.

Για να συμμετάσχετε, απλά συναντήστε την περιοδεία στις 10 π.μ. στη γωνία της ΝΕ 45ης οδού και του Μπρούκλιν. Οι περιηγήσεις είναι περίπου 90 λεπτά και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακούσετε προσωπικά την ιστορία του θεάτρου.

Υπάρχουν πολλές παραστάσεις στον Ποσειδώνα και συμβαίνουν αρκετά συχνά. Ελέγξτε αυτή τη λίστα συμβάντων για να δείτε αν κάτι συμβαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο .

Πού να πάρετε εισιτήρια σε παρουσιάσεις;

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για παραστάσεις του Neptune Theatre από το box office που βρίσκεται στο Paramount (χωρίς χρέωση), στα κιόσκια εισιτηρίων στα θέατρα Paramount και Moore (με μικρή χρέωση) και μέσω του Tickets.com (χρεώνει επιπλέον τέλη).

Πού να πάρκο και πώς να φτάσετε εκεί

Δεδομένου ότι το θέατρο δεν διαθέτει χώρο στάθμευσης, θα πρέπει να σταθμεύσετε offsite. Το πιο κοντινό μέρος είναι απέναντι από το ξενοδοχείο Deca και οι τιμές μπορεί να είναι πολύ λογικές εδώ, ειδικά τα βράδια. Υπάρχουν επίσης πολλά ιδιωτικά μισθωτήρια στην περιοχή, καθώς και οδός στάθμευσης. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν μετά τις 6 το βράδυ και τις Κυριακές (αλλά πάντα να ελέγχετε τις πινακίδες για τυχόν εξαιρέσεις). Θα θελήσετε πιθανότατα να πάτε σε μια επίδειξη νωρίς για να βρείτε δρόμο στάθμευσης.

Για να φτάσετε στον Ποσειδώνα από τον I-5 North, πάρτε την έξοδο 169 για την NE 45 th Street. Περάστε αριστερά στην 7η Λεωφόρο NE.

Κάντε δεξιά στην NE 45th Street. Το θέατρο είναι στα δεξιά.

Για να φτάσετε στον Ποσειδώνα από τον I-5 South, πάρτε την έξοδο 169 για την NE 45 th Street. Συγχώνευση στην Λεωφόρο NE. Πάρτε αριστερά στη NE 45th Street. Το θέατρο είναι στα δεξιά.

Δραστηριότητες σε κοντινή απόσταση

Εάν θέλετε να πάρετε μια τσίμπημα για να φάτε πριν ή μετά από μια επίδειξη, είστε στην τύχη. Δεδομένου ότι ο χώρος βρίσκεται στην περιοχή U, υπάρχουν πολλά προσιτά εστιατόρια γύρω από το ξενοδοχείο. Μέσα σε μια ακτίνα δύο μπλοκ είναι άφθονο teriyaki, πίτσα, τσάι με φούσκα, παγωμένα αρτύματα γιαουρτιού και άλλα casual εστιατόρια.

Αν είστε στη διάθεση για μια βόλτα, η πανεπιστημιούπολη UW είναι πολύ κοντά και είναι ένα ελκυστικό μέρος για μια βόλτα. Το πάρκο Gas Works , ο ζωολογικός κήπος Woodland Park και το Green Lake Park είναι επίσης κοντά, αλλά μπορεί να θέλετε να οδηγήσετε σε αυτά τα αξιοθέατα εκτός αν έχετε αρκετό χρόνο για να περπατήσετε. Τα έργα φυσικού αερίου και η πράσινη λίμνη είναι μερικές από τις καλύτερες ακτές στο Σιάτλ .