Μεγάλα ιταλικά αξιοθέατα για να επισκεφθείτε το οδικό σας ταξίδι

Η Ιταλία είναι ένας προορισμός που είναι απολύτως θαυμάσιος για ένα οδικό ταξίδι και με μια μακρά κληρονομιά κατασκευής εξαιρετικών αθλητικών αυτοκινήτων από κατασκευαστές όπως η Ferrari και η Maserati, δεν υπάρχει έλλειψη μεγάλων δρόμων για οδήγηση. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, τότε δεν θα βρείτε έλλειψη εκπληκτικών αξιοθέατων και γοητευτικών πόλεων για να επισκεφθείτε εδώ, ενώ ο πολιτισμός και το φαγητό που βρέθηκαν στην Ιταλία σημαίνει ότι τα βράδια σας θα είναι επίσης μια χαρά.

Εδώ είναι μερικές τοποθεσίες που αξίζουν προσθήκες σε κάθε διαδρομή οδικών ταξιδιών, και μπορεί να εμπνεύσει ακόμη και τους ανθρώπους να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

Η ακτή του Αμάλφι

Αυτή η εικονική σειρά από πόλεις καρτ ποστάλ κατά μήκος της νοτιοδυτικής ακτής της Ιταλίας είναι από καιρό ένας επιθυμητός προορισμός και έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Οι πόλεις προσφέρουν όμορφη ιστορική αρχιτεκτονική, ενώ υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες για πεζοπορία, ενώ το ευχάριστο κλίμα για μεγάλο μέρος του χρόνου καθιστά επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Μπορεί να πάρει πολύ απασχολημένος κατά μήκος του παραλιακού δρόμου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε για λίγο περισσότερη ελευθερία και την ευκαιρία να απολαύσετε πραγματικά το στρίψιμο δρόμους, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε στην εποχή των ώμων όταν μπορεί να είναι λίγο πιο ήσυχο.

Μπολώνια

Μια ιστορική πόλη στη βόρεια Ιταλία, η Μπολόνια στεγάζεται στο πανεπιστήμιο εδώ και πάνω από 900 χρόνια και αυτή η ζωντανή πόλη εξακολουθεί να έχει μια νεανική ατμόσφαιρα παρά τη μακρά ιστορία.

Ο πολιτισμός εδώ είναι θεαματικός, με ένα τεράστιο αριθμό μουσείων που αξίζει να επισκεφθείτε, ενώ αξίζει να επισκεφθείτε και τους διάσημους πύργους της πόλης. Η Μπολόνια, που είναι διάσημη για το κρέας της και για το ευρύ φάσμα των τοπικά παραγόμενων συστατικών, είναι επίσης ένα γεύμα μαγειρικής και αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε μερικές από τις τοπικές λιχουδιές όπως το spuma di mortadella ως μίζα και το μείγμα τεμαχίων κρέατος που σερβίρεται με γαύρο και σάλτσα σκόρδου που είναι bollito misto.

Πομπηία

Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Νάπολης, η Πομπηία ήταν μια ζωντανή πόλη τον 1ο αιώνα μ.Χ., όταν ξέσπασε το κοντινό ηφαίστειο Βεζούβιος, πνίγοντας την πόλη σε πνιγμό τέφρα. Αυτή η τέφρα έδρασε πραγματικά για να διαφυλάξει την πόλη και σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια αργότερα οι αρχαιολόγοι μπόρεσαν να αποκαλύψουν την πόλη σε τόσο καλή κατάσταση ώστε να παρέχει μια εκπληκτική εικόνα για το πώς ζούσαν οι άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ρωμαϊκής περιόδου. Αυτό είναι ένα φανταστικό μέρος για να επισκεφθείτε, και τα κτίρια και οι άνθρωποι τους παρουσιάζονται με έναν τρόπο που είναι ενδιαφέρουσα και ενδιαφέρουσα.

Grotte di Frasassi

Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας, αυτό το εκπληκτικό συγκρότημα από καρστικές σπηλιές είναι ένας από τους πιο δραματικούς φυσικούς σχηματισμούς στην Ιταλία και το δίκτυο πηγαίνει αρκετά μίλια στην πλαγιά του λόφου. Η περιήγηση για να εξερευνήσετε τις σπηλιές είναι εντυπωσιακή και οι σταλακτίτες και οι σταλαγμίτες είναι πολύ εντυπωσιακοί, με τους «σωληνίσκους οργάνων» σε μια περιοχή των σπηλαίων να είναι ένας σχεδόν απίστευτος βράχος.

Τρέντο

Στα βόρεια της χώρας, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, το Τρέντο είναι μια πόλη εμπορικών συναλλαγών, η οποία βρίσκεται μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι των περισσότερων τουριστών, αλλά ανταμείβει εκείνους τους επισκέπτες που το κάνουν εδώ με ένα εντυπωσιακό περιβάλλον. Οι λάτρεις της ιστορίας θα απολαύσουν τον καθεδρικό ναό και τις εκκλησίες της πόλης, μερικά από τον δωδέκατο αιώνα, ενώ το κάστρο είναι ένα επιβλητικό κτίριο χτισμένο με αμυντική οχύρωση.

Η περιοχή είναι περιτριγυρισμένη από τις όμορφες βουνοκορφές των Άλπεων, ενώ η λίμνη Garda βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Φλωρεντία

Η σύγχρονη πόλη της Φλωρεντίας εξακολουθεί να έχει πολλά κτίρια από την εποχή που η πόλη-πολιτεία της Φλωρεντίας ήταν μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Ευρώπης, με το Duomo να είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο παράδειγμα. Η Galleria degli Uffizi έχει μια από τις καλύτερες συλλογές αναγεννησιακής τέχνης στη χώρα, ενώ το Museo Galileo εξετάζει τα επιτεύγματα και τις ανακαλύψεις του μεγάλου εξερευνητή. Η βόλτα κατά μήκος των όχθων του ποταμού Άρνο σε μια όμορφη μέρα είναι μια αληθινή χαρά, με τις όμορφες γέφυρες και τους πολυσύχναστους δρόμους που κάνουν μια ζωντανή και όμορφη εμπειρία.

Ραβέννα

Στην ανατολική ακτή της Ιταλίας, αυτή η πόλη δεν κερδίζει τους επισκέπτες που αξίζει, καθώς πολλές από τις εκκλησίες της πόλης έχουν βραβευτεί με την παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO και τα ρωμαϊκά ερείπια του Domus είναι μια θαυμάσια περιοχή.

Το κέντρο της πόλης είναι πεζοδρομημένο, που σημαίνει ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε με τα πόδια, και το Μαυσωλείο Theoderic the Great είναι ένα άλλο ενδιαφέρον μέρος για να εξερευνήσετε, όπου ο βασιλιάς των Ostrogoths ήταν interred τον 6ο αιώνα.