Τι να κάνετε και να δείτε στην περιοχή Φοίνικας

20 Πρέπει να δείτε τα αξιοθέατα

Αν είχατε μόνο μία ημέρα στο Φοίνιξ, τι θα κάνατε ή θα δείτε; Πιστέψτε το ή όχι, έχω θέσει αυτό το ερώτημα αρκετά συχνά. Ενδιαφέρουσα να συλλογιστεί, αλλά αδύνατο να απαντήσει. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες. Θα υπάρξουν παιδιά μαζί; Σας αρέσει να περπατάτε ή να οδηγείτε; Είναι το καλοκαίρι ή το χειμώνα; Σας αρέσουν τα μουσεία ή τα ψώνια; Ο μεγαλύτερος Φοίνιξ έχει πολλά να προσφέρει. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές - πώς μπορώ να συστήσω μόνο ένα ή δύο αξιοθέατα ή δραστηριότητες;

Έχω επιλέξει 20 προορισμούς / δραστηριότητες που νομίζω ότι είναι μοναδικοί ή δεν πρέπει να χάσετε όταν επισκέπτεστε την περιοχή Phoenix. Ποτέ δεν θα τα έκανες σε μια εβδομάδα, αλλά μερικά αξιοθέατα θα σας προσελκύσουν περισσότερο από άλλους. Η επίσκεψη όταν είναι ζεστό έξω; Οι επιλογές που έχω επισημάνει με διπλό αστερίσκο (**) είναι εσωτερικές, δροσερές και άνετες. Οι άλλοι μπορεί να μην είναι κατάλληλοι στη ζέστη του καλοκαιριού, ή μόνο αν είστε σε θέση να επισκεφτείτε πολύ νωρίς το πρωί. Όλα είναι κατάλληλα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, αλλά μερικοί ενδέχεται να είναι περισσότερο προσανατολισμένοι προς τα παιδιά από άλλους.

Ακόμη ένα πράγμα. Αυτά τα σημεία ενδιαφέροντος δεν παρατίθενται σε καμία συγκεκριμένη σειρά. Ήταν αρκετά δύσκολο να βρεις μόνο 20, οπότε παρακαλώ μην με κάνει να τους κατατάξω!

Μουσείο Heard **

Κάθε μεγάλη πόλη και τα περισσότερα μικρά έχουν μουσεία. Το μουσείο της Heard είναι μοναδικό, όμως, όχι μόνο στα εκθέματα που εμφανίζονται, αλλά και στο στυλ και τη χάρη με τα οποία τα εμφανίζει.

Ποτέ δεν κουράζομαι να επισκεφτώ το Μουσείο Χάαρντ, με τα περισσότερα από 32.000 κομμάτια πολιτιστικής και καλλιτεχνικής τέχνης. Υπάρχουν μόνιμα εκθέματα, όπως η περίφημη συλλογή Kachina Dolls Barry Goldwater, καθώς και ειδική έκθεση όλο το χρόνο. Μερικά από τα ειδικά ετήσια γεγονότα περιλαμβάνουν τον Διαγωνισμό Χορού του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο, και το Ινστιτούτο Έκθεσης & Αγοράς του Ινστιτούτου Μουσικής του Χιούαρ κάθε Μάρτιο.

Υπάρχει ένας κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό .

Βοτανικός Κήπος της Έρημος

Ο βοτανικός κήπος της Έρημος έχει μια από τις καλύτερες συλλογές φυτών στην έρημο στον κόσμο. Είναι ένας από τους 44 βοτανικούς κήπους που έχουν πιστοποιηθεί από την Αμερικανική Ένωση Μουσείων. Στο Botanical Garden Desert, θα βρείτε 50 στρέμματα όμορφων υπαίθριων εκθεμάτων. Το σπίτι σε 139 σπάνια, απειλούμενα και απειλούμενα είδη φυτών από όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο για να απολαύσετε την ομορφιά της ερήμου από τον βοτανικό κήπο της έρημο. Ο κήπος βρίσκεται στο Papago Park στο Central Phoenix.

Chase Field και Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο **

Το Chase Field ήταν η πρώτη εγκατάσταση μπέιζμπολ στον κόσμο για να συνδυάσει μια αναδιπλούμενη οροφή, κλιματισμό και ένα φυσικό χλοοτάπητα. Η αναδιπλούμενη οροφή του Chase Field μπορεί να κλείσει σε λιγότερο από 5 λεπτά! Αν είστε fan του μπέιζμπολ, μια επίσκεψη σε αυτή την υπερσύγχρονη εγκατάσταση θα είναι μια ιδιαίτερη απόλαυση. Αν δεν ενδιαφέρεστε να πάτε σε ένα παιχνίδι Arizona Diamondbacks ή αν δεν προγραμματιστεί κανείς όταν θα βρίσκεστε στην πόλη, μπορείτε ακόμα να δείτε το γήπεδο.

Απλά πηγαίνετε στο μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο στο Grill της Front Row της Παρασκευής, ανοιχτό 363 ημέρες το χρόνο. Αν οι Αϊντζόνα Diamondbacks παίζουν εκείνη την ημέρα, πρέπει να τους καλέσετε να αγοράσουν εισιτήρια για φαγητό εκεί. Το Chase Field βρίσκεται στο κέντρο του Φοίνιξ. Υπάρχει ένας κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό. Τι? Λέτε ότι δεν είναι σεζόν του μπέιζμπολ; Στην άλλη πλευρά της πόλης, οι Καρδινάλες της Αριζόνα παίζουν ποδόσφαιρο NFL στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο στο Glendale. Αυτό είναι και το σημείο όπου παίζεται το μπολ Fiesta , καθώς και το Super Bowl όταν είναι η σειρά μας. Είναι μια άλλη εκπληκτική και μοναδική εγκατάσταση και, ναι, μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση ακόμη και όταν δεν είναι ποδοσφαιρική περίοδος.

Μουσείο Μουσικών Οργάνων **

Στο Βόρειο Φοίνιξ, έχουμε έναν καταπληκτικό προορισμό για λάτρεις της μουσικής, λάτρεις του παγκόσμιου πολιτισμού και ανθρώπους που απλά απολαμβάνουν την ακρόαση και τη μάθηση.

Είναι μια πολύχρωμη και εντυπωσιακά σχεδιασμένη μεγάλη συλλογή από μουσικά όργανα από όλο τον κόσμο, που συνοδεύονται από ηχητικά σήματα για την απόλαυση σας. Το MIM είναι ένα μέρος για όλες τις ηλικίες. Αν προτιμάτε να καθίσετε σε ένα μέρος και να διασκεδάσετε, το MIM διαθέτει επίσης μια αίθουσα συναυλιών όπου παρουσιάζουν μουσικούς καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει ένα μουσείο όπως αυτό που οπουδήποτε αλλού, και είναι πάντα στη λίστα μου για τους επισκέπτες στην περιοχή. Όσο για τους ντόπιους, έχετε ένα πλεονέκτημα, επειδή μπορείτε να πάτε όποτε το επιθυμείτε - θα χρειαστούν μερικές επισκέψεις για να δείτε ολόκληρο το μουσείο με λογικό ρυθμό.

Ανεβείτε στο Piestewa Peak ή στο Camelback Mountain

Το Piestewa Peak, παλαιότερα γνωστό ως Squaw Peak, είναι μέρος της Φύσης των Φοινίκων. Η ανύψωση της κορυφής Piestewa είναι 2,608 πόδια. το συνολικό κέρδος ανύψωσης για το Trail Summit είναι 1.190 πόδια. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται ψηλά, αλλά οι πεζοπόροι όλων των επιπέδων μπορούν να πάρουν μια μεγάλη προπόνηση αναρρίχηση σε αυτό το βουνό, και να πάρετε μια υπέροχη θέα της πόλης όταν φτάνουν στην κορυφή. Εάν όμως αποφασίσετε να πετάξετε το Trail Summit, δεν θα είστε μόνοι. Σύμφωνα με την πόλη του Φοίνιξ. είναι ένα από τα πιο έντονα χρησιμοποιούμενα μονοπάτια στο έθνος με 4.000 έως 10.000 πεζοπόρους την εβδομάδα. Τα σκυλιά και τα ποδήλατα δεν επιτρέπονται στο Trail Summit. Το Camelback Mountain έχει δύο σημαντικά μονοπάτια. Κανείς δεν είναι ιδιαίτερα μακρύς, αλλά θεωρούνται μέτριες έως δύσκολες πεζοπορίες. Το Echo Canyon είναι το πιο δημοφιλές και είναι πιο απότομο. Το Cholla Trail δεν είναι τόσο απότομο, αλλά πιο βαρύ.

Scottsdale Art Walk

Υπάρχουν περισσότερα από 100 γκαλερί τέχνης στο Scottsdale. Μπορείτε να απολαύσετε το Scottsdale ArtWalks κάθε Πέμπτη το βράδυ, όλο το χρόνο (εκτός από την ημέρα των ευχαριστιών) από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. Κάθε εβδομάδα, τα μέλη της Scottsdale Gallery Association φιλοξενούν ειδικά εκθέματα, πολλά με δεξιώσεις καλλιτεχνών, και ενώνονται για μια άτυπη εκδήλωση " ανοιχτό σπίτι "σε όλη την περιοχή. Περιστασιακή και εκλεκτική, είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφτείτε τις γκαλερί και να μάθετε για τους καλλιτέχνες που παρουσιάζονται. Αρκετές φορές το χρόνο, η Scottsdale Gallery Association διοργανώνει ειδικές εκδηλώσεις ArtWalks με ζωντανή μουσική στους δρόμους και ειδικές θεματικές εκδηλώσεις.

Boyce Thompson Arboretum

Το Arboretum Boyce Thompson, ένα κρατικό πάρκο της Αριζόνα, συγκεντρώνει τα φυτά από τις πολλές και ποικίλες ερημικές και ξηρές εκτάσεις της Γης. Περίπου 3.200 διαφορετικά φυτά ερήμου μπορούν να βρεθούν μέσα στο αρμπόριο, και τα περισσότερα από αυτά μπορεί να δει κανείς κατά μήκος της κύριας διαδρομής των 1,5 μιλίων. Κατά τη διάρκεια της εποχής αγριολούλουδα , το Arboretum Boyce Thompson είναι ιδιαίτερα όμορφο, παρουσιάζοντας όλα τα υπέροχα χρώματα της ερήμου. Είσαι ένας εραστής πουλιών; Περισσότερα από 250 είδη πτηνών έχουν καταγραφεί στο Arboretum Boyce Thompson.

Μουσείο του Καπιτώπου της Αριζόνα **

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί αυτό το μουσείο δεν παίρνει περισσότερη προσοχή-μου αρέσει αυτό το μέρος και είναι δωρεάν! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε για την ιστορία της Αριζόνα, από τις εδαφικές μέρες, μέσω της δημιουργίας του κράτους και στον τρέχοντα αιώνα. Επισκεφθείτε το πρώτο γραφείο του κυβερνήτη, τον αρχικό θάλαμο του Κογκρέσου και άλλα δροσερά μέρη. Αυτό το μουσείο βρίσκεται στο συγκρότημα της κυβέρνησης κοντά στο Downtown Phoenix. Είναι στην πραγματικότητα ακριβώς δίπλα στα σημερινά κτίρια της Βουλής και της Γερουσίας. Ενώ βρίσκεστε εκεί, σταματήστε απέναντι από το δρόμο και περπατήστε γύρω από το Wesley Bolin Memorial Plaza με μνημεία προς διάφορες ιστορικές προσωπικότητες, άτομα και οργανισμούς, καθώς και ένα μνημείο 9-11 .

Ταλιζίν West ** του Φράνκ Λόιτ Ράιτ

Λίγα μίλια βορειοανατολικά από το Scottsdale της Αριζόνα υπάρχει ένα ζωντανό μνημείο για έναν μεγάλο αμερικανικό αρχιτέκτονα. Φωλιασμένο στους πρόποδες των τραχιών βουνών McDowell και περιτριγυρισμένο από τη θεαματική έρημο Sonoran, βρίσκεται ένα περίπλοκο συγκρότημα που ονομάζεται Taliesin West. Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Frank Lloyd Wright. Το Taliesin West στεγάζει σήμερα το Ίδρυμα Frank Lloyd Wright, το Ίδρυμα Frank Lloyd Wright Memorial Foundation και τη Σχολή Αρχιτεκτονικής του Frank Lloyd Wright. Για να πάρετε τον πλήρη αντίκτυπο και την κατανόηση του έργου και του ανθρώπου, σας συνιστώ να πάρετε μια από τις περιηγήσεις.

Γκολφ στο Gold Canyon Ranch, μαθήματα δεινοσαύρων

Αυτό το γήπεδο γκολφ, που βρίσκεται στο Apache Junction , είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ στην Αριζόνα. Τα καλά νέα είναι ότι είναι μια δημόσια πορεία. Αν σας αρέσει το γκολφ, θα αντιμετωπίσετε το υπέροχο τοπίο. Το μάθημα των δεινοσαύρων είναι το πιο δύσκολο και το καλύτερο από τα δύο μαθήματα, κατά τη γνώμη μου. Είναι επίσης πιο δύσκολο να βρεθεί εκεί ένας χρόνος από τον άλλο, Sidewinder. Αυτό είναι μόνο ένα από τα περισσότερα από 200 γήπεδα γκολφ στην περιοχή Phoenix.

Drive Trail Apache **

Το Apache Trail θα είναι ένας από τους πιο αξέχαστους δίσκους που θα πάρετε ποτέ. Η περιπέτεια σας θα ξεκινήσει στο Apache Junction, περίπου 25 μίλια ανατολικά του κέντρου του Φοίνιξ. Τα 46 μίλια μεταξύ του Apache Junction και της λίμνης Roosevelt παρέχουν όχι μόνο το πιο γραφικό μέρος του ταξιδιού αλλά και την πιο απαιτητική οδήγηση. Παρακαλώ μην κλείσετε τα μάτια σας! Κατά μήκος του δρόμου, θα περάσετε (ή μπορείτε να σταματήσετε) στο Lost Dutchman State Park, στην Goldfield Ghost Town, στη λίμνη Saguaro, στην περιοχή αναψυχής Canyon Lake, στο φράγμα Theodore Roosevelt Dam και στο Εθνικό Μνημείο Tonto. Το Trail Apache έχει χαρακτηριστεί ως USFS Scenic Byway από την Υπηρεσία Δασών των Η.Π.Α., καθώς και ένα Αριζόνα Scenic Historic Byway. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι ημέρας! Σοβαρά, αν είστε νευρικός οδηγός ή επιβάτης, η κίνηση αυτή μπορεί να μην είναι για σας.

Κάστρο Tovrea

Στη μέση του Φοίνιξ, στην κορυφή ενός λόφου, κάθεται ένα κτίριο που μοιάζει με γαμήλια τούρτα. Για πολλά χρόνια οι άνθρωποι πέρασαν, αναρωτιούνται τι ήταν αυτό το κτίριο. Αφού το αγόρασε η πόλη του Φοίνιξ, το ανέπτυξαν για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση στους χώρους και στο κτίριο, να μάθετε για τις οικογένειες που ζούσαν εδώ και να ανακαλύψετε πώς επηρεάζουν την ιστορία του Φοίνιξ.

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale **

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Scottsdale (οι φίλοι το ονομάζουν "SMoCA") επικεντρώνεται στη σύγχρονη και σύγχρονη τέχνη, την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό. Υπάρχουν πέντε γκαλερί που παρουσιάζουν μεταβαλλόμενες εκθέσεις και έργα από την ολοένα αυξανόμενη μόνιμη συλλογή του Μουσείου. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Scottsdale διαθέτει υπαίθριο κήπο γλυπτικής. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε την εκδήλωση δωρεάν! Το Μουσείο παρουσιάζει μια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ειδικών εκδηλώσεων για τους ενήλικες και τις οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων των διαλέξεων, των εκδρομών που διοικούν με επικεφαλής τους, τα εργαστήρια και τα μαθήματα.

Νότιο πάρκο βουνού

Στις περισσότερες από 16.000 στρέμματα, το South Mountain Park και το Preserve συχνά θεωρείται το μεγαλύτερο δημοτικό πάρκο στη χώρα. Υπάρχουν περισσότερα από 50 μίλια μονοπατιών για ιππασία, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία. Το Dobbins Lookout, στα 2.330 πόδια, είναι το ψηλότερο σημείο στο πάρκο προσβάσιμο από το μονοπάτι. Εάν δεν είστε σε πεζοπορία, ποδηλασία ή ιππασία, μπορείτε απλά να οδηγήσετε στο Dobbins Point για να πάρετε μια φανταστική θέα της κοιλάδας του ήλιου . Απέχει μόλις 5 μίλια από την κεντρική λεωφόρο και το Dobbins Lookout.

Το κάστρο Montezuma και το Tuzigoot

Περίπου μιάμιση ώρα βόρεια του Φοίνιξ είναι δύο Εθνικά Μνημεία που αξίζει ένα ταξίδι ημέρας από την περιοχή Φοίνικας. Το κάστρο Montezuma και το Tuzigoot διοικούνται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου και υπάρχει μικρή χρέωση εισόδου. Το μουσείο στο κάστρο Montezuma παρέχει καλές πληροφορίες, αλλά χρειάζεται λίγη ανακαίνιση. Το Κέντρο Επισκεπτών στο Tuzigoot, ωστόσο, είναι πολύ καλά. Και τα δύο μνημεία είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά για το νεότερο πλήθος, το Tuzigoot θα είναι το πιο δημοφιλές από τα δύο, αφού μπορείτε πραγματικά να περπατήσετε επάνω, μέσα και γύρω από τη δομή. Η πεζοπορία εμπλέκεται εκτός αν παραμείνετε στα μουσεία, οπότε αν αυτό δεν είναι ελκυστικό για εσάς, ίσως χρειαστεί να παραλείψετε αυτό το ταξίδι.

Κατάστημα στην πλατεία μόδας Scottsdale **

Το Scottsdale είναι γνωστό για πολλά πράγματα και τα ψώνια είναι ένα από αυτά. Μια λίστα όπως αυτή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια σύσταση για έναν προορισμό αγορών. Υπάρχουν νεότερα εμπορικά κέντρα στην περιοχή του Greater Phoenix, αλλά κανένας δεν είναι τόσο ελκυστικός όσο η Scottsdale Fashion Square. Σε μια πόλη που δεν είναι γνωστή για το haute couture , θα είστε σε θέση να ικανοποιήσετε αυτή την παρόρμηση εδώ. Όταν οι πλούσιοι και διάσημοι, ντόπιοι και επισκέπτες, χρειάζονται ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο, αυτό είναι όπου πηγαίνουν!

Φοίνιξ ζωολογικό κήπο

Ο ζωολογικός κήπος Phoenix είναι ένας από τους νεότερους ζωολογικούς κήπους της χώρας. Όχι μόνο είναι ένας επιτυχημένος ζωολογικός κήπος, αλλά είναι ένας ιδιωτικός μη κερδοσκοπικός ζωολογικός κήπος. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί αυστηρά χωρίς κρατική χρηματοδότηση. Ο ζωολογικός κήπος Phoenix υποστηρίζεται πλήρως από δωρητές και ιδιωτικούς οργανισμούς. Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουν οι ζωολογικοί κήποι, ο ζωολογικός κήπος Phoenix ήταν πολύ δραστήριος στα προγράμματα διατήρησης της άγριας φύσης. Ο ζωολογικός κήπος είναι ανοιχτός κάθε μέρα του έτους, συμπεριλαμβανομένης της 25ης Δεκεμβρίου. Το καλοκαίρι συμβουλεύω να φτάσετε εκεί όσο το δυνατόν νωρίτερα, καθώς πολλά ζώα κατευθύνονται για σκιά και κρύβονται κατά τη διάρκεια της ζέστης της ημέρας (έξυπνο).

Rawhide Δυτική πόλη

Rawhide πρέπει να είναι το καλύτερο μέρος για να πάρετε τα παιδιά από την ανατολή ανατολικά που θέλουν να είναι καουμπόηδες και cowgirls. Στο Rawhide μπορείτε να γνωρίσετε την Παλιά Δύση: εκτοξεύσεις, εκδηλώσεις κωπηλασίας, βόλτες με υπαίθριες εκδρομές, βόλτες με τρένο στην έρημο, απολαύστε το ράγκμπι πεζοπορίας, ιππασία, χρυσαφένια βόλτα, βόλτες με καμήλες, δείτε εργαζόμενο σιδηρουργείο, περιηγηθείτε στα δυτικά καταστήματα , αυτό είναι το μέρος), παίζουν παιχνίδια, και να οδηγήσετε ένα άλογο. Πολλές από τις δραστηριότητες στο Rawhide έχουν μια χρέωση ή μπορείτε να αγοράσετε ένα Town Pass και, er, πηγαίνετε στην πόλη! Κατά τη διάρκεια του έτους υπάρχουν επίσης μια ποικιλία από εορταστικές εκδηλώσεις με θέμα τη Δύση εδώ. Οι περισσότερες από τις δραστηριότητες είναι σε εξωτερικούς χώρους. Φυσικά, μπορείτε απλά να πάτε στο Rawhide για δείπνο και μουσική, και να αφήσετε τα παιδιά στο σπίτι. Η πόλη κλείνει για μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οπότε ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα. Το Rawhide βρίσκεται νότια του Φοίνιξ, στο Chandler.

Butterfly Wonderland **

Πολλές πόλεις έχουν μέρη όπου μπορείτε να δείτε και να περπατήσετε ανάμεσα σε πεταλούδες. Το δικό μας βοτανικό κήπο έρημο έχει ακόμη έναν κήπο πεταλούδας, μία φορά την άνοιξη και μία φορά το φθινόπωρο. Αυτό που κάνει αυτό το μέρος μοναδικό είναι ότι είναι το μεγαλύτερο αίθριο πεταλούδας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιάσε τα παιδιά, φέρτε την κάμερα και δείτε τα χιλιάδες αρκετά μικρά ιπτάμενα έντομα. Το Butterfly Wonderland βρίσκεται στο North Scottsdale.

Βόλτα με αερόστατο

Έχουμε μια αφθονία ηλιοφάνειας και καθαρό ουρανό, καθιστώντας την περιοχή Phoenix δημοφιλής για βόλτες με αερόστατο. Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να επιπλέουν πάνω από την κοιλάδα του Ήλιου, μπορείτε να το κάνετε αυτό εδώ όλο το χρόνο.

Απολαύστε την επίσκεψή σας στην περιοχή Phoenix!