Αριζόνα μπαλόνι Classic 2017 στο Φοίνιξ της Αριζόνα

Ένα φεστιβάλ μπαλονιών στο Βορειοδυτικό Φοίνιξ

Περίπου 25 ομάδες μπαλονιών αναμένεται να λάβουν μέρος στο Classic Balloon της Αριζόνα στο 6ο ετήσιο γεγονός τον Ιανουάριο του 2017. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του φεστιβάλ, χιλιάδες άνθρωποι θα απολαύσουν τις βραδινές μπαλόνια, τις εκτοξεύσεις και τις προσγειώσεις του πρωινού, το The Hare and Hound, μια παραδοσιακή κούρσα με αερόστατο. Όπως θα περίμενε κανείς, θα συμβεί κάτι παραπάνω από μουσική, φαγητό, μια οικογενειακή διασκέδαση και πυροτεχνήματα.

Πότε είναι το Κλασικό μπαλόνι της Αριζόνα;

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 από τις 7 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 από τις 7 π.μ. έως 10 π.μ.

Πού θα γίνει;

Κλασσικές δραστηριότητες του Balloon Arizona θα πραγματοποιηθούν στο Fear Farm Sports Complex, 2209 N. Ave. (I-10 West & Loop 101) στη δυτική κοιλάδα .

Πόσο κοστίζει η είσοδος;

Ενιαία εισιτήρια ημερησίως: $ 15 στην πύλη. ηλικιωμένους $ 7
Ενεργός στρατιωτικός με ταυτότητα και παιδιά κάτω των 12 ετών παραλαμβάνονται δωρεάν
Ομαδικά εισιτήρια 10 ή περισσότερα είναι 7 δολάρια το καθένα

Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 10 ανά όχημα

Μπορεί να υπάρχει πρόσθετη χρέωση για ορισμένες δραστηριότητες.

Τι εννοείς, το 6ο ετήσιο; Δεν υπάρχουν φεστιβάλ μπαλονιών στο Φοίνιξ εδώ και πολλά χρόνια;

Ναι, υπήρξαν αρκετές. Τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξαν μεγάλα φεστιβάλ μπαλονιών στο West Phoenix και North Scottsdale, Goodyear, Chandler και Gilbert. Αυτή είναι η 6η ετήσια εκδήλωση για αυτόν τον διοργανωτή. ο πρώτος χρόνος που πραγματοποιήθηκε στο Chandler, στη συνέχεια μετακόμισε στο Gilbert για δύο χρόνια και στη συνέχεια στο βορειοδυτικό Φοίνιξ.

Τι θα συμβεί στο Classic Μπαλόνι της Αριζόνα;

Παρασκευή

Διασκεδαστικές πτήσεις και δεμένες βόλτες με μπαλόνια. Βραδινό μπαλόνι έρημο.

Σάββατο

Village Marketplace, γήπεδο φαγητού, Ζώνη διασκέδασης οικογένειας, διασκεδαστικές πτήσεις, προσδεδεμένες βόλτες, κούρσα με μπαλαρίνα Hare & Hound, στρατιωτική επίδειξη ελικόπτερο, λάμψη έρημο μπαλόνι, πυροτεχνήματα.

Κυριακή

Village Marketplace, γήπεδο φαγητού, Ζώνη διασκέδασης οικογένειας, διασκεδαστικές πτήσεις, προσδεδεμένες βόλτες, αγώνας μπαλέτου με λαγού και κυνηγόσκυλο.

- - - - - -

Ελέγξτε το χρονοδιάγραμμα για τις ώρες. Άλλες δραστηριότητες μπορούν να προσφερθούν (συνήθως το Σάββατο) όπως επισκέψεις με το Santa, το Knockerball Tournament (μια μορφή ακραίας ποδοσφαίρου) και μια "Fly-Wire Zipline".

Τι είναι μια λάμψη μπαλονιού στην έρημο;

Το βράδυ, το πεδίο γεμίζει με φωτισμένα, δεμένα, μπαλόνια θερμού αέρα που λάμπουν στο χρόνο στη μουσική.

Μπορώ να βγαίνω σε ένα μπαλόνι στο Μπαλόνι Classic της Αριζόνα;

Ναι, θα είστε σε θέση να κανονίσετε είτε μια βόλτα με αερόστατο ή μια δεμένη βόλτα πριν από την εκδήλωση ή στο γεγονός, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Θα κανονίσετε και θα πληρώσετε για αυτό απευθείας με τον επίσημο πωλητή της εκδήλωσης για αυτές τις βόλτες.

Υπάρχουν εισιτήρια με έκπτωση;

Τα εκπτωτικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, 2 για $ 20, μέχρι την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2017.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω;

Το Ryan House είναι το φιλανθρωπικό ίδρυμα για το 2017 Balloon Classic της Αριζόνα.

Όλα τα προγραμματισμένα συμβάντα υπόκεινται σε αλλαγές. Οι δραστηριότητες του αερόστατου ζεστού αέρα εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες. η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα. Δεν θα δοθούν επιστροφές χρημάτων.

Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή, καρέκλες, μικρά κόκκινα βαγόνια για να μετακινήσετε τα παιδιά, αλλά όχι το σκυλί και κανένα εξωτερικό φαγητό.

Κλασική Συμβουλές Μπαλόνι Αριζόνα

Ένα φεστιβάλ μπαλονιών εκτείνεται σε πολλές περιοχές και αρκετό καιρό κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε εδώ είναι μερικές συμβουλές που έχω συγκεντρώσει που ελπίζω ότι θα σας προετοιμάσουν για ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο δραστηριότητας μπαλονιών και διασκέδασης στο Arizona Balloon Classic.

  1. Οι ανελκυστήρες μπαλονιών, οι αγώνες και οι λάμπες εξαρτώνται πάντα από τις καιρικές συνθήκες. Η ασφάλεια είναι η πρώτη προτεραιότητα. Δεν δίνονται έλεγχοι βροχής ή επιστροφές εάν τα μπαλόνια δεν μπορούν να ανεβαίνουν.
  1. Όταν χιλιάδες φίλοι σας συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, η κυκλοφορία και η στάθμευση είναι πιθανό να είναι ενοχλητικές. Να είστε νωρίς, να είστε υπομονετικοί.
  2. Κάθε μέρα θεωρείται χωριστό γεγονός και απαιτείται ξεχωριστό εισιτήριο για κάθε ημέρα.
  3. Σε ανοιχτό πεδίο στις 6:30 το πρωί, το Δεκέμβριο, είναι πολύ κρύο! Φορέστε τα στρώματα που μπορείτε να αφαιρέσετε καθώς η ημέρα θερμαίνεται.
  4. Μου αρέσει να περπατάω, να περπατάω, να περπατάω σε ένα φεστιβάλ μπαλονιών, αλλά σας προτείνω να φέρετε αυτές τις φορητές πτυσσόμενες καρέκλες για να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε άνετα τα μπαλόνια (και το ψωμί ή το hot dog σας).
  5. Αφήστε το Fido στο σπίτι, αφού δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα.
  6. Η επανεισδοχή θα επιτρέπεται το Σάββατο το βράδυ, μετά τις πρωινές κούρσες, για όσους αγόρασαν εισιτήρια για το Σάββατο.
  7. Φέρτε μετρητά για φαγητό, είναι πιο εύκολο.
  8. Δεν επιτρέπονται εξωτερικά φαγητά ή ποτά.
  9. Μην ξεχάσετε την κάμερα! Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη φωτογραφία.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε το Μπαλόνι Classic της Αριζόνα online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.