Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην Ισλανδία

Ας μην μιλήσουμε με λόγια. Η Ισλανδία δεν είναι φτηνή. Αλλά έχετε ακούσει αυτό ήδη. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σας αποσπάσει από την επίσκεψη στη χώρα. Η Ισλανδία είναι ζωντανά όμορφη, γι 'αυτό αξίζει να εξερευνήσετε την παρθένα φύση και τους παγετώνες.

Προχωρήστε και σχεδιάστε το ταξίδι. Απλά κρατήστε το μυαλό σας για σας και προγραμματίστε το ταξίδι σας με σύνεση. Υπάρχουν πάντα τρόποι για να μειώσετε το κόστος, υποθέτοντας ότι δεν περιμένετε πολυτέλεια 5 αστέρων σε όλη τη διαδρομή.

Στην Ισλανδία, τα περισσότερα από τα χρήματά σας θα πάνε για ταξίδια, διαμονή, και αν δεν είστε προσεκτικοί, φαγητό.

Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Μετά βίας. Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι ανύπαρκτες στην Ισλανδία τη στιγμή που θα φύγετε από το Ρέικιαβικ . Αν δεν σχεδιάζετε να ξοδέψετε όλες τις διακοπές σας στην πρωτεύουσα, θα χρειαστεί να προσθέσετε το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτου στον προϋπολογισμό σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα φτηνό, αλλά είναι ακόμα πιο προσιτό από την κράτηση μιας περιήγησης. Υπάρχουν άλλοι τρόποι μείωσης του κόστους.

Πότε πρέπει να πάτε στην Ισλανδία; Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, πηγαίνετε στην εκτός εποχής, όταν όλα είναι φθηνότερα. Η εκτός ιστιοδρομίας ισλανδία για ταξίδια είναι μεταξύ Σεπτεμβρίου και Μαΐου.

Αν σκοπεύετε να εξερευνήσετε το Ρέικιαβικ, επενδύστε στην Κάρτα Ρέικιαβικ ή στην κάρτα Voyager . Αυτή η κάρτα σας δίνει δωρεάν πρόσβαση σε πάνω από δώδεκα μουσεία, καθώς και τη χρήση οποιωνδήποτε μέσων μαζικής μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρήματα για τα έξοδα αερίου εάν έχετε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης.

Κρατήστε το αυτοκίνητό σας εκ των προτέρων. Οι συναλλαγές του θηρίου μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο, δεν βασίζονται στο τουριστικό κέντρο για να το κάνουν αυτό για εσάς. Αυτό θα μειώσει ήδη το κόστος στο μισό. Στην ιδανική περίπτωση, συλλέξτε το αυτοκίνητο στο διεθνές αεροδρόμιο Keflavik , αφού θα πάτε εκεί ούτως ή άλλως. Είναι περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Ρέικιαβικ.

Έτσι εξοικονομείτε χρήματα στο λεωφορείο του αεροδρομίου του Ρέικιαβικ από και προς το αεροδρόμιο. Όσο περισσότερο κρατάτε το αυτοκίνητο, τόσο φθηνότερα γίνονται οι τιμές ημέρας. Ίσως να είναι φθηνότερο να προσθέσετε μια μέρα στη μίσθωση σας, ακόμη και αν δεν τη χρησιμοποιείτε, και με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την καλύτερη εβδομαδιαία τιμή.

Μην ξεχάσετε να υπολογίσετε το κόστος του φυσικού αερίου. Είναι εκπληκτικό το πόσοι ταξιδιώτες ξεχνούν αυτό το ζωτικό κομμάτι λεπτομέρειας. Εκτελέστε μια εκτιμώμενη απόσταση ταξιδιού και βασίστε τους υπολογισμούς σας σε αυτό.

Τα τρόφιμα στην Ισλανδία δεν είναι ιδιαίτερα φτηνά, γι 'αυτό ξεχάστε να τρώτε κάθε βράδυ. Σκέφτεστε ένα ταξίδι προϋπολογισμού, μετά από όλα. Εάν κατορθώσατε να κάνετε κράτηση για ένα δωμάτιο με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων με μικρή κουζίνα, αγοράστε το φαγητό σας στα τοπικά καταστήματα παντοπωλείων. Bonus και Kronan είναι ένα από τα φθηνότερα σούπερ μάρκετ στη χώρα, με πολλές καθημερινές προσφορές και προσφορές. Αγοράστε τοπικά φρούτα και λαχανικά που παράγονται από το θερμοκήπιο και κρέας όπως το αρνί και τα ψάρια. Πολύ πολύ άλλα εισάγονται, καθιστώντας πολύ πιο ακριβά.

Για να ικανοποιήσετε τους πόθους γρήγορου φαγητού, δοκιμάστε ένα από αυτά τα hot dogs της Ισλανδίας. Φτιαγμένο από αρνί και χοιρινό, είναι εξαιρετικό και φθηνό. Τα σκυλοστάσια είναι σε αφθονία σε όλο το Ρέικιαβικ. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάποια αλυσίδες, όπως το Taco Bell και το KFC.

Αναζητήστε εστιατόρια ταϊλανδέζικης κουζίνας εάν θέλετε να δειπνήσετε έξω.

Υπάρχουν πολλά από αυτά τα εστιατόρια στην πόλη και προσφέρουν υγιεινά και πιο προσιτά τρόφιμα.

Εξοικονομήστε χρήματα επιλέγοντας προσεκτικά τη διαμονή σας. Αποφύγετε τα μεγάλα ξενοδοχεία και παραμείνετε σε μικρά ξενοδοχεία ή ξενώνες. Είναι ένα κλάσμα της τιμής, και οι ξενώνες στην Ισλανδία είναι αξιοπρεπείς, προσφέροντας την ίδια ποιότητα με εκείνη ενός ξενοδοχείου 2 1/2 αστέρων.

Εάν είστε ανοικτοί σε μια εναλλακτική λύση και θέλετε να πάτε όλα έξω, εδώ είναι μια άλλη ιδέα. Για να εξοικονομήσετε κουβάδες χρημάτων, γιατί να μην εξετάσετε το κάμπινγκ; Υποθέτοντας βεβαίως ότι έχετε το σωστό εργαλείο για να απολαύσετε τον καιρό. Το κάμπινγκ εδώ συνιστάται ιδιαίτερα, και η Ισλανδία έχει μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη. Τα περισσότερα κάμπινγκ είναι επίσης συνδεδεμένα με ξενώνες νεότητας, έτσι μπορείτε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο εάν ο καιρός γίνεται πραγματικά κακός. Οι ξενώνες έχουν συνήθως δωρεάν πρόσβαση WiFi, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε ακριβές τηλεφωνικές κλήσεις προς τους ανθρώπους πίσω στο σπίτι.