Απρίλιος 2017 Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Μεξικό

Τι συμβαίνει τον Απρίλιο

Μπορείτε να περιμένετε ζεστό, ξηρό καιρό μέσα από το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού τον Απρίλιο, και αυτός είναι ο ιδανικός καιρός για την παραλία. Αυτό το έτος, το Πάσχα είναι στα μέσα Απριλίου, στις 16, έτσι ώστε η λήξη έρχεται στο τέλος και οι παρατηρήσεις της Μεγάλης Εβδομάδας διαρκούν πάνω από το μέσο μήνα. Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μεξικό τον Απρίλιο:

Ο χρόνος θερινής ώρας αρχίζει
2 Απριλίου 2017
Στο Μεξικό, ο χρόνος θερινής ώρας (ονομάζεται el horario de verano ) παρατηρείται από την πρώτη Κυριακή του Απριλίου μέχρι την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.

Τα ρολόγια τοποθετούνται μία ώρα στις 2 το πρωί την πρώτη Κυριακή του Απριλίου.
Διαβάστε περισσότερα: Θερινή ώρα στο Μεξικό

Φεστιβάλ de San Luis
San Luis Potosí, 6 έως 12 Απριλίου
Ένα ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ που παρουσιάζει παραστάσεις σε όλους τους τομείς των καλών τεχνών. Κάθε χρόνο προσφέρονται διάφορες δραστηριότητες στο θέατρο, το χορό, την όπερα, τη μουσική, τις εκθέσεις, τα εργαστήρια και τα συνέδρια, η πρόσβαση στα οποία είναι ελεύθερη για το κοινό.
Φεστιβάλ Facebook σελίδα: Φεστιβάλ San Luis

Μεγάλη Εβδομάδα - Σέμανα Σάντα
Σε ολόκληρη τη χώρα, από τις 10 έως τις 16 Απριλίου 2017
Η Μεγάλη Εβδομάδα γιορτάζεται με επίσημες πομπές, θεατρικά έργα και θρησκευτικά φεστιβάλ, καθώς και μερικές γιορτές. Τα σχολεία στο Μεξικό έχουν συνήθως δύο εβδομάδες μακριά, την εβδομάδα πριν από το Πάσχα και την επόμενη εβδομάδα, τόσες πολλές οικογένειες κάνουν αυτή την περίοδο οικογενειακές διακοπές. Επειδή σε όλο το Μεξικό αυτή είναι η πιο καυτή εποχή του χρόνου, πολλοί από αυτούς κατευθύνονται προς την παραλία. Εάν ταξιδεύετε στο Μεξικό αυτή τη στιγμή, κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αναμείνετε πλήθη σε τουριστικές τοποθεσίες και παραλίες.


Περισσότερες πληροφορίες για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στο Μεξικό

Feria Nacional de San Marcos
Aguascalientes, 15 Απριλίου έως 8 Μαΐου
Αυτή η διεθνής έκθεση προσελκύει λαούς όλων των ηλικιών για να απολαύσουν ταυρομαχίες, συναυλίες, ροδόκες, εκθέσεις τέχνης, μουσική, χορό και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. και να παίξετε στο προσωρινό καζίνο της έκθεσης.


Επίσημη Ιστοσελίδα: Feria de San Marcos

Νιούπορτ στο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Αγώνα της Ensenada
Νιούπορτ Μπιτς, Καλιφόρνια στην Ένσεναδα, Μεξικό, 28 - 30 Απριλίου
Αυτή η πολύχρωμη κούρσα έχει κερδίσει τον τίτλο της μεγαλύτερης διεθνούς ιπποδρομίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με περισσότερες από 20 κατηγορίες, ο αγώνας περιλαμβάνει μια ποικιλία θαλάσσιων σκαφών που κυμαίνονται από κορυφαία υπερ-ελαφριά και maxi-yachts έως τις μη-spinnaker τάξεις. Η Lexus, ο υποστηρικτής του τίτλου της κούρσας για γιοτ, θα παράσχει στον νικητή μια πολυετή μίσθωση οχημάτων.
Επίσημος ιστότοπος: Newport στην κούρσα γιοτ Ensenada

Φεστιβάλ τροφίμων και κρασιού του Κανκούν-Ριβιέρα Maya
Κανκούν και Ριβιέρα Μάγια, 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου
Διακεκριμένοι σεφ από οκτώ χώρες θα επισκεφθούν το Κανκούν για το τρίτο ετήσιο φεστιβάλ κρασιού & φαγητού του Cancun-Riviera Maya. Τα έσοδα θα διατεθούν προς υποστήριξη της τοπικής φιλανθρωπίας Ciudad de la Alegria. Το φετινό θέμα είναι "Η Ευρώπη συναντά την Αμερική", και οι σεφ προσωπικοτήτων Massimo Bottura από την Ιταλία και ο μεξικανός Star Chef Enrique Olvera θα τιμηθούν.
Ιστοσελίδα: Φεστιβάλ Οίνου και Τροφίμων

ΗΜΕΡΑ του ΠΑΙΔΙΟΥ
Σε εθνικό επίπεδο, 30 Απριλίου
Στο Μεξικό, όλοι έχουν την ημέρα τους και τα παιδιά γιορτάζονται κάθε χρόνο στις 30 Απριλίου με πάρτι και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Φεστιβάλ κινηματογράφου Riviera Maya
Tulum, 2017 χρονολογείται TBA
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δωρεάν προβολές εθνικών και διεθνών ταινιών σε διάφορους χώρους, όπως στην παραλία, σε δημόσια πάρκα, κινηματογράφους και σε drive-in.


Ιστοσελίδα: rmff.mx

Μάρτιος Εκδηλώσεις | Μεξικό Ημερολόγιο | Μάιο Εκδηλώσεις

Μεξικό Ημερολόγιο Φεστιβάλ και Εκδηλώσεις

Μεξικό Εκδηλώσεις ανά Μήνα
Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος
Ενδέχεται Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος
Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος